Hep jelle mi devam ettiniz?
Jel kullanıp çok gebe kalanda var ama
Hangi klinikde yaptırdınız?
Pıhtılaşman var ise verilmeliydi tabiki?

Arkadaşım kan pıhtılaşma durumu bu kadar önemli bir problem mi kaç doktora sorduysam önemsemediler. Mesela d vitamini b12 falan neden kullanmak gerekiyor.. transferden sonra kan sulandırıcı iğne yeterli olmuyor mu
B12 ve d vitamini eksikliği kan pıhtılaşma sorununa sebeb veriyor, bana iğne yeterli gelmedi doktorum önce bu vitaminleri yerine koyalım dedi, emriyo kılcal damarlara tuttunduğunda pıhtılaşma olyrsa beslenemiyormuş ve düşüğe neden oluyor, benim genetik testimde pıhtılaşma sorunu çıktı

Hep jelle mi devam ettiniz?
Jel kullanıp çok gebe kalanda var ama
Hangi klinikde yaptırdınız?
Pıhtılaşman var ise verilmeliydi tabiki?
Yok halil bey hiç jel vermiyo fitil veriyolar arkadasim sonra igneye gectik 5. Gunde test yaptiriyolar eger progestron dusukse igneye geciriyolar

Bende de var faktör beş ve Sekiz. Bu vitaminleri almamız gerektiğini bilmiyordum.

Yok halil bey hiç jel vermiyo fitil veriyolar arkadasim sonra igneye gectik 5. Gunde test yaptiriyolar eger progestron dusukse igneye geciriyolar

Ee çok saçma fitili ilk defa duydum valla
Zaten tutunabilmesi ve gelişebilmesi ilk 12 gün önemli esas ozamana kadar verilemesi gerekiyor
Şu anda ilk defa böyle bir prosedür duydum

Bende de var faktör beş ve Sekiz. Bu vitaminleri almamız gerektiğini bilmiyordum.

Benimde factör 5 heterezigot çıktı ama hematalog pıhtılaşma yapmaz dedi..
Ama biz şansa bırakmadık tabiki şu an göbekden iğne kullanıyorum kan sulandırıcı
D vitamini elevir gibi vitaminlere devam ediyorum
Progesteron iğne transferden 3 gün önce başladık

Bende ensonki transferimde öğrendim canım ve bana elevitin ilacın içindeki folik asid yeterli gelmez dedi doktorum folibol verdi ve aç karna alınması gerektiği söyledi, benim b12 d vitamini çok düşüktü mide ameliyatımdan ötürüde yeterli besin alamıyordum önce onları yerine koymamız gerekiyor dedi ben üç doktor ile yürüttüm bu tedavimi endokronoloji, genetikçi ve kadın doğumcu

Canim bende arastiriyorum hep ama transfere gelince dr un dediklerini yapiyorum farkli bir sorunca bizim tedavimiz bu sekilde diyorlar bir sey yapamiyorum

Arkadasim msj yazdim ozelden sana

Arkadaşlar, daha evvel de bu sayfaya yazmıştım ancak kararsızlığım devam ediyordu donasyon için, sanırım kararımı yaptırmak yönünde verdim..başarısız tüp bebek denemelerinden sonra doktorum, tek sıkıntın yumurta rezervinin bitmiş olması, donasyonla ilk seferde gebe kalma ihtimalin çok yüksek demişti, yaşımın genç olmasından dolayı..rahim filmim temiz, genetik testler , cd56 , eşimin tahlilleri her şey normal , olmayan tek şey sağlıklı bir embriyo maalesef :/ yakın tarihte donasyon yaptıranlar ne kadar ücret ödediniz acaba, donör seçimi nasıl yapıldı bir de donörün kullanacağı iğne ücretlerini de biz mi karışılıyoruz, yardımcı olursanız çok mutlu olurum, herkes güzel haberler alır umarım :)

Ee çok saçma fitili ilk defa duydum valla
Zaten tutunabilmesi ve gelişebilmesi ilk 12 gün önemli esas ozamana kadar verilemesi gerekiyor
Şu anda ilk defa böyle bir prosedür duydum
arkadasim ben zehra hanima yaptirdim haziran ayinda ve fitil olarak progestrone 200m verildi gunde 6 fitil vaginadan aliyoruz ikizlerime hamileyim onun icin sacmalik yok bu iste bu srada ben yurt disinda oturuyorum dediginiz jeli kimse vermiyo ve kullanmiyo sadece fitil veriyorlar saglicakla kal

arkadasim bende senin gibiydim 5 tup bebek basarisizligindan sonra donasyon yaptirdim ben zehra hanima yaptirdim toplam 5500 eros ve yolve oteli karsiliyorsun sana uygun 3 veya 4 donor seciyorlar sende onun icinden icini sineni tercih ediyorsun esin sperm vermeye godiyor ve 5 gun sonra sen esinle gidiyorsun transferin oluyor allah nasip ederse hamis oluyorsun ben otelde bile kalmadim gunu birlik gittik sperm vermeyede transferede suan allaha sukur ikizlerime hamileyim donorun ignesini falan bilmiyoruz onlar topluyorlar zaten donoru bile goremezsin yasak sadece boyunu sac rengi goz rengi egitim durumunu ten rengini uyrugunu bilebiliyorsun okadar basarilar dilerim kendine iyi bak

Jeli nasıl kimse vermiyor aynı klinikteyiz zaten..
Crinone jel veriyorlarmış şimdide protokol değişti iğneye döndüler..
4 kez tüp bebek denedim fitilide ilk defa duydum.
Jel ve iğne kullanılıyor yani.

Canım üzülme her
İŞTE EN DOĞRU ADIM DOKTORLARLA BU İŞİ SÜRDÜRMEK
SAĞLIĞIMIZ ÖNEMLİ
SAĞLAM BEDENDE SAĞLIKLI GEBELİK YÜRÜR

KIZLAR JELDE FİTİLDE AMPULDA PROGESTERON SALGILIYOR HER DR KENDİ TERCİHİ VAR
BİRİ AMPUL SEVER BİRİ FİTİL BİRİ JEL
BAZILARIDA JEL AKŞAM AMPUL SABAH VERİYORLAR

benimde ayrintilii ultrasons um haftaya persembe bizimkiler biraz yaramaz ben biraz sinirliyim diyedir herhalde adranalin verip duruyom belki bebislere ondan ne guzel senin bebis sakinse optum
Hareketlerini hissetmek,orda olduklarini bilmek insanin icini rahatlatiyor.O guzel hateketleri hissetmek mukemmel bir duygu : ) Sayfadaki butun arkadaslara bu guzel duygulari onlarinda yakin zamanda yasamalarini diliyorum ve bunun icin onlara dua ediyorum.Yılmak pes etmek yok mucadeleye devam elbet birgün mutlu sona ulasilacaktir.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Hazırlıklara başladık :)

Daha önce rahimle ilgili iltihap, atipisiz hiparplazi ve incelik yaşadığım için iyi bir doktorda önceden kontrol olmak istedim. Adetinin 14. günü gel dedi, bu gün gittim. Rahim, adetimin 14. günü kendi kendine 12 mm görünüyor, biraz rahim içi düzensizlik var ama bu sonucu etkilemez önemli olan kalınlık dedi. Bana biraz fazla kalın geldi, hiparplazi ile ilgisi olabilir mi bu kadar kalın olmasının ? Önümüzde ki ayda yapışıklı vb. varmı diye rahim filmi istedi...

yok ben zehra hanima soyledim yurt disinda hic bir doktor yazmiyor diye transferden once fitil kullandim 15 ci haftada biraktim yurt disinda hatta progestérone un fitilini bile yazmak istemiyorlar dusecekse dussuun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…