- 9 Mayıs 2017
- 220
- 301
- 33
- 52
Sizinki ne donasyonuydu ilk denemenizmi acaba benim sperm donasyonu ve ilk denemem olucakDr burcu ozbakir ve diger calisanlari hatta tr hasta kordinatoru hazel de herkes cok ilgili vede alakalilari ve halada o ilgi ve alaka devam ediyor
Peki işlem öncesi yapılması gereken şeyleride mi orda yaptırdınızBizim yumurta donasyonu evet ilk denememiz cnm tavsiye ederim bu kurumu digerleri hepsi kucuk klinik yada aptman girislwrinde yerleri hemwn hemwn hepsiyle uzun sure gorustum kurumlarla ama bana daha saglam yada koklu arastirma unv hast oldugu icin burayi tercih ettik
Arkadaşım bence diper kurumları bu kadar kötülemen iyi birşey değil.o kurumlardan bir sürü olumlu sonuç alanlar var. İnşallah sen de olumlu alırsın ama dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım ..Bizim yumurta donasyonu evet ilk denememiz cnm tavsiye ederim bu kurumu digerleri hepsi kucuk klinik yada aptman girislwrinde yerleri hemwn hemwn hepsiyle uzun sure gorustum kurumlarla ama bana daha saglam yada koklu arastirma unv hast oldugu icin burayi tercih ettik
ilkbahar49 arkadaşımız diğer kurumlardan sonuç alamazsınız diye yazmamış .Diğer kurumların küçük yerler olduğundan bahsetmiş. Ben dr firdevs e işlem yaptırdığım için söyliyebilirim ki sadece tek kata sahip bi yerdi.Büyük bi hastanenin 1 katını kiralamışlar hepsi bu.Bazı kisiler bunu bilmiyor ve dısarıdan bakıp kocaman hastane Zannediyor.Sonuçta büyük bi üniversite hastanesiyle ve onun büyük laboratuarıyla küçük klinikleri bir tutmamız bana mantıklı gelmedi.Arkadaşım bence diper kurumları bu kadar kötülemen iyi birşey değil.o kurumlardan bir sürü olumlu sonuç alanlar var. İnşallah sen de olumlu alırsın ama dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım ..
Internette zehra hmm in olduğu british tüp bebek binasının videosunu buldum https://www.instagram.com/p/BWuJSOzl2MD/Bizim yumurta donasyonu evet ilk denememiz cnm tavsiye ederim bu kurumu digerleri hepsi kucuk klinik yada aptman girislwrinde yerleri hemwn hemwn hepsiyle uzun sure gorustum kurumlarla ama bana daha saglam yada koklu arastirma unv hast oldugu icin burayi tercih ettik
cok guzel secim zehra hanim sayesinde ikizlerime ilk donasyonumda hamileyim tavsiye ederimSiz hangi merkezi tercih ettiniz brıtısh zehra hanımı burdaki yorumlardan bildiğim için yazdım çok kararsızım zaten hangi kurum ve doktor olucak diye
Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bende burdaki yorumlara bakarak zaten onu düşünmüştüm ama karar veremiyorum tabiki memnun olanlarda var olmayanlarda bu yola başlamak içinde biran önce karar vermem lazım ama pişman olmaktan korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsuncok guzel secim zehra hanim sayesinde ikizlerime ilk donasyonumda hamileyim tavsiye ederim
amin arkadasim duallarim seninleTebrik ederim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bende burdaki yorumlara bakarak zaten onu düşünmüştüm ama karar veremiyorum tabiki memnun olanlarda var olmayanlarda bu yola başlamak içinde biran önce karar vermem lazım ama pişman olmaktan korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
bizim donozden 12 yumurta cikti 11 tanesi dollendi 6 tanesi 5 ci gune gitti 2 tane transfer yapildi 4 tane de dondurduk hepsi de 5aaa emvriyolar insallah seninde olur bu arada amh in kac fsh in kac yasin kac canim?Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bende burdaki yorumlara bakarak zaten onu düşünmüştüm ama karar veremiyorum tabiki memnun olanlarda var olmayanlarda bu yola başlamak içinde biran önce karar vermem lazım ama pişman olmaktan korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Ozaman nette gördüğümüz british ivf hospital yazılı bina ve içinde doktorların çektirdiği fotolar yalan yani, bende binayı merak ettim önünden geçerken bir fotoğraf cekersen çok sevinirim, gerçekten cok merak ettim..Hic olmazsa kibrisa gittigimizde hayal kirikligi yaşamayız.. .Bakin ben kimseyi ve biryerleri karalamiyorum ben suan kibristayim be dedigin klinigin adresini sana tarif edeyim iatersen donara otelin karsisinda ve girne carsida 3katli sari boyali bir bina hatta karsisinda simdi insaat yapiliyor .ben sadece gorduklerimi yazdim sadece ama gorenmi daha iyi bilir yoksa netten bakanmi bence bir dusun derim canim
Canım bana mı yazdin anlamadim ama cevap vereyim istedim..Video paylastigim mesajimda isimleri verdim, bir sonraki mesajimdada hastahane ismi verdim...Kaldiki ilkbahar arkadisimiz video paylaştığım resme cevaben o dediğiniz hastahane diye cevap vermiş.. Yanı bilerek cevaplamış gibi duruyor. Dolayısı ile aynı merkezden bahsettiğimiz anlaşılıyor.. .Eger kurumlar karışıyorsa lütfen mesajları daha dikkatli okuyarak cevaplayalım. Benim gözümden bir şey kactiysada söyleyin.. Ancak hepimiz için buradaki yorumlar çok çok önemli, kimseyi yanıltmayalım..Tek amacımız var evlat sahibi olmak.....Merkezlerin karışmaması adına doktor ismi verebilir misin?
Ben anlamıyorum neye takılıyoruz şuanda. Hastanenin gösterişli olması mı önemli doktorların başarı oranları mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?