Kizlar ben kurumlari yada sahislari karalama yada ovme gibi bir lukse yada vasfa sahip degilim ama ben kibrista bukadar gun kaldim ve hemen hemen tum kurumlarla asistanlariya .doktorlariyla tek tek gorustum hatta bilhassa yazilida konustuklarimizi bana watsaptan atarmisin diyip kaydettim.cunki ben parayi copyen toplamiyorum vede o parayi cope atamamda ben gorduklerimi duyduklarimi burda paylasmak istedim.ha sunuda soyleyeyim cahil bir insan degilim ve kultursuz hic degilim 28 yil calisma hayati olan iyi bir meslek hasibiyim ben kirumlari karalayipta elime ne gecicegini soylermisiniz .cahil olsam dersinizki kandirdilar bunu daha yasi kucuk .ama degilim canlarim ben emwkli vede parakazanmanin nasil zor oldugunu bilen biriyom ha ben gorduklerimi burda paylasiyorum isteyen dikkate alir isteyen almaz o da sizin tercihiniz .

Ha bir tecrubemi isterseniz paylasayim sizlerle .netten bakip bir otele gittik dergide ve nette 4.5yildizliydi herseyi superdi bir gittikki ne yildizi copluk resmen o yuzden diyorum internetteki hersey gercek degil

Ha bir tecrubemi isterseniz paylasayim sizlerle .netten bakip bir otele gittik dergide ve nette 4.5yildizliydi herseyi superdi bir gittikki ne yildizi copluk resmen o yuzden diyorum internetteki hersey gercek degil
İLKBAHARCIM İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL HABERİNİ DUYALIM ARKADAŞIM
BİLİYORUM HİÇ BİR ART NİYETİN YOK GÖRDÜYÜNÜ PAYLAŞTIN İÇİNE ÜNİVERSİTE HASTANESİ YATTI İNŞALLAHDA SONUCUNLADA MUTLU OLURSUN
AMA BURDA GİZLİCE VE AÇIKTA TAKİP EDEN OKADAR ARKADAŞLAR VARKİ BAŞKA MERKEZLERİ BEYENMEDİYİNİ SÖYLEDİNYA KAFALARI KARIŞTI
VEDE ÇOK ARKADAŞLARDA O MERKEZLERDEN EVLERİNE BEBİŞ GÖTÜTMÜŞLER DARISI BAŞIMIZA
İNAN NELER GÖRDÜM BU HAYATA DÜNYANIN EN GÜÇLÜ TÜP BEBEK MERKEZİNDEN İSPANYA İVİ CENTREDE ARKADAŞIM GEBE KALMADI VEDE 2 DEFA DENEDİ NEGATİV ALDI
AMA KIBRISTA 2 DENEMEDE GEBE KALDI
BU İŞ DAHA ÇOK NASİP KISMET

Ama cnm ben netten gorundugu gibi olmadigini paylastim ben bahceci tupbebek merkezine gittim vede adamlar resmen darphane bizden 3saat icinde 5000 tl aldilar uyduruk testler icin sorma .ve sonrada birseyiniz yok kendiliginden olur dedi asalak dr remzi bey

Benim yalanla yada sahtekarlarla isim olmaz cnm ama hakkomizda hayirlisi ben karsimda muhatap olacak dr ariyodum cunki diger kurumlarlada gorustugumde dr goremwdi bende bunlari paylastim rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun .

İSTANBUL BAHÇECİDE HER HALDE

Keşke testleri buradan yaptırsaydınız genelde Kıbrıs'taki doktorlar buradan test istiyorlar

Evet cnm istanbul besiktas fulyadaki bahcecide testlerde amh.ve alerji testi 3.5tane test icin okadar ucret aldilar ve klinigin icinde birde eczane kurmuslar ordada balik yagi Demir vitamini birde baska bir vitamin daha var onu da ordan satiyolar 3sise yada paket ilac 900 tl di ve ben bunlari ve remzi beyi kibris bahceci zehra onar hanima anlattigimda basladi arkadasini kotulemeye .ben iki yildir arastiriyorum tum kurummlari doktorlari neyse rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…