- 9 Mayıs 2017
- 220
- 301
- 33
- 52
CANIM ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TRANSFERDEN SONRAKızlar bizim transfer tarihimiz belli oldu 4 kasımda kıbrıstayım inş
İLKBAHARCIM İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL HABERİNİ DUYALIM ARKADAŞIMHa bir tecrubemi isterseniz paylasayim sizlerle .netten bakip bir otele gittik dergide ve nette 4.5yildizliydi herseyi superdi bir gittikki ne yildizi copluk resmen o yuzden diyorum internetteki hersey gercek degil
BUGÜN TRANSFERİNİN KAÇINCI GÜNÜ CANIMHadi hayirli olsun cnm emeklerin bosa cikmasin
HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ DUYALIM CANIMGecen hafta persembe transfer oldu cnm test yapmadim .31 ekimde kan testi gunum
İSTANBUL BAHÇECİDE HER HALDEAma cnm ben netten gorundugu gibi olmadigini paylastim ben bahceci tupbebek merkezine gittim vede adamlar resmen darphane bizden 3saat icinde 5000 tl aldilar uyduruk testler icin sorma .ve sonrada birseyiniz yok kendiliginden olur dedi asalak dr remzi bey
Keşke testleri buradan yaptırsaydınız genelde Kıbrıs'taki doktorlar buradan test istiyorlarAma cnm ben netten gorundugu gibi olmadigini paylastim ben bahceci tupbebek merkezine gittim vede adamlar resmen darphane bizden 3saat icinde 5000 tl aldilar uyduruk testler icin sorma .ve sonrada birseyiniz yok kendiliginden olur dedi asalak dr remzi bey
İstanbul da mı aldılar o kadar parayı test içinEvet cnm aynen
Keşke testleri buradan yaptırsaydınız genelde Kıbrıs'taki doktorlar buradan test istiyorlar
Amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallahCANIM ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TRANSFERDEN SONRA
BELKİ BENİMLE AYNI ZAMANA DENK GELİR
herşeyin güzel geçmesini canı gönülden dilerimKızlar bizim transfer tarihimiz belli oldu 4 kasımda kıbrıstayım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?