Bende burada kimsenin art niyetli oldugunu düşünmüyorum herkes deneyimlerini paylaşıyor birinin memnun kaldıgı merkezden digeri kalmıyor buda başından geçen olaylarla ve başarılı olup olmadığıyla alakalı benim gibi bu yola yeni başlıycak arkadaşlarda kararsız kalıyor ve her söylenen şey bi kat daha kafa karıştırıyor allah hepimizin içinden geçen duayı biliyor hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben bi kaç merkezle görüşüp içime hangisi sinerse onunla başlamayı düşünüyorum bakalım ne olucak zaman göstericek ama tabiki burdaki herkes gibi bende mutlu sonuçlanmasını istiyorum inş hiç kimse seçimleri yüzünden pişman olmaz bu olay zaten çok zor ve bana göre çok büyük bi karar inş hepimizin yüzü güler

Aminn inşallah..

Ben british tüp bebek hastanesinde tedavi olan birisi olarak şunu söyleyebilirim bu hastanenin fotoları olduğundan daha bile az görünüyor çok güzel çok büyük bir kurum burası sadece görüntü olarak değil Kıbrıs'ında en eski hastanesi

Ayrıca oranın bir başlığı var forumda ben takip ediyorum çok güzel pozitif sonuçlar geliyor bende zaten burdan araştırarak gittim

Bide bişey danışmak istiyorum bi arkadaşım daha çok gençler gebe kalmaya çalışıyor bildiğiniz sperm yumurta arttıcı yiyecek içecek var mı?

Canim senin transferin olmuşmuydu

Arkadaşlar merhaba, en eski üyelerinizdenim ben ve bugüne kadar hiç bir şekilde kurum yada doktor tavsiyesi vermedim ama nerde yaptırdığım konusunda bilgi payşaşımında bulundum kimse kimse merkez tavsiye yada doktor tavsiyesinde bulunmasın zaten bu cesareti nerden alıyorsunuz anlamadım sağlık bu sonuçta sizi iyi gelen bir başkasına iyi gelmeye bilir ve özellikle bu tarz paylaşım yapan arkadaşların samimiyetinden şüpheleniyorum burda tedavi için kişi kovalamaya çalışıyor gibi geliyor..herkezin elinin altında internet var doktorun tecrübesine bakın cv inceleyin emriyoloklarında aynı şekilde, zaten işi bilen birini hissediyorsunuz konuşmalarıyla sizin sorduğunuz sorulara kaçamak değil net bir şekilde cevap vereni seçin ve soru sormaktan kaçmayın onları yorun araştırın çok araştırın sorun lütfen merkezini çok öven kişiye itibar etmeyin kendi karanızı siz verin bu bloğu ticariye döken aramıza girmiş kişiler var kafanızı karıştırmalarınıza izin vermeyin burda bir arkadaşın yorumuna çok sinirlendiğim için bunu yazıyorum ve kendisinin aramızda ticari amaçlı olduğunu düşündüğümden kendisine cevap yazmak zorunda kaldığımı hissettiğimden yazıyorum kesinlikle yönlerme amaçlı değil arkadaşlar yok merdiven altımıymış binanın tarifini verirmiş felan bahsettiği hastanede en sonki transferim eylül ayında yaptırdım gittiğim hastane çok temiz ve lüks bir otel gibiydi siz kendi anlaşmış olduğunuz merkezleri övüceksiniz diğer merkezleri karalamayın...
LÜTFEN ARKADAŞLAR KENDİNİZ ARAŞTIRIN BAŞKALARIN YÖNLENDİRMESİYLE DEĞİL SİZİN KENDİ İÇİNİZE SİNEN MERKEZİ SEÇİN, ÖNCE ALLAHA SONRA MERKEZİNİZE GÜVENEREK YOLA ÇIKIN

Mucize istiyorum a aynen katılıyorum arkadaşlar tabiki burda hepimiz birbirimize sen nerde yaptırdın hangi doktora gittin vs diye sorular soruyoruz tecrübelerimizi ve bilgilerimizi birbirimizle paylaşmak için burdayız ama karalama içeren mesajlar o merkezi ya da doktoru seçmiş olanları çok üzüyor kuşkuya düşürüyor herkes burdaki yazıları okuyup merkezlerle görüşüp kendi kararını kendi versin bu işler elbette titizlik tecrübe ve kalite ister ama unutmayalım ki bazen en kaliteli 3 embriyo transfer edilmiş biri hamile kalamıyorken bazen tek embriyo transfer edilen kişi hamile kalıyor aklımızla seçip
Allah a tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Bu sayfada doktorlar ve merkezler ile ilgili zaten binlerce mesaj yazıldı bugüne kadar bundan sonra bunları değil tedavi aşamalarımızı sonuçlarımızı ilaçlarımızı konuşalım birbirimize destek olalım dua edelim bizi bizden başka kim anlar arkadaşlar şurda birbirimizle konuştuklarımızı yeri geliyor annemizle kardeşimizle konuşamıyoruz

Aynen katılıyorum...........!

MUCİZECİM NASILSIN
BEBİŞ NASIL

Aynen arkadaslarimiz cok guzel yazmis ellerine saglik. Zaten psikolojimiz zor durumlari kaldirmaya calisiyor. Bi de bu hesap acaba reklam mi filan diye paranoya yapmak durumunda kaliyoruz.

MUCİZECİM NASILSIN
BEBİŞ NASIL
Çok şükür iyiyiz zazacım dün kalp atışını duyduk, hala inanamıyorum gerçek mi diye 13 yıldan sonra çok şükür bu seside duydum Allah herkezin kucağını doldurur inşallah
Sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor

CANIM ÇOK SEVİNDİM ADINA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
BENDE TEDAVİYE BAŞLADIM PAZARTESİ İLK ULTRASONUM VAR
İNŞALLAH KALİTELİ BİR ENDOMETRİUM OLUŞUR

CANIM ÇOK SEVİNDİM ADINA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
BENDE TEDAVİYE BAŞLADIM PAZARTESİ İLK ULTRASONUM VAR
İNŞALLAH KALİTELİ BİR ENDOMETRİUM OLUŞUR
Hayırlısı olsun canım, amin inşallah heyecan yapma sakin olmaya çalış, endometrium kalınlığı az çıkar ise ikinci ultrosonda felan nar suyu içmeye başla tavsiye ederim

Çok sevindim allahım bugünleri hepimize yaşatsın kızlar siz burada yazdıkça ben seviniyorum sizin adınıza

hepinize katiliyorum herkez icine sinen doktora gitsin ve kotuleme yapmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…