o doktoru boş ver yumurta çatlatma iğnesinden yanlışlık oluyor teste ikinci çizgiDun kan vermek için gittiğim doktor öyle söyleyince strese girdim
inşallah artacakRabbim tamamına erdirsinde değer artar değilmi kızlar
yok kuzum proluton progesterondurYumurta çatlatma iğnesi proloton mu oluyor
@ zaza sen histeroskopi yaptırdınmıyok kuzum proluton progesterondur
yumurta çatlatma iğnesini kendi yumurtalarınla tüp bebek yaparken vuruluyor
etken madesi gonadotropin horiogonik mesela pregnyl
Anladımo doktoru boş ver yumurta çatlatma iğnesinden yanlışlık oluyor teste ikinci çizgi
senin yumurta donasyonu yaptırdığını bilmiyorya onda öyle demiş
o çoktan yıkanmış kandanOvitrelle iğneyi 1defa vuruldum o da 2 kasımda
Amin canım. Çok emek veriyoruz. Bizi bizden başka kimse anlamaz zaten.bende hite yaptırıyorum
allah sonumuzu iyi etsin
benim hite 4 denemem olucakAmin canım. Çok emek veriyoruz. Bizi bizden başka kimse anlamaz zaten.
graz canım senin yumurta donasyonu mu yoksa sperm?Anladım
Ay umarım öyle olur arkadaşım. 38'e girdim bu ay bakalım artık hayırlısı.benim hite 4 denemem olucak
inşallah sende ilk ve son olur
Z Zaza74 benimki canım yumurta donasyonu benin normal gebeliğimden bir kızım var kızdan sonra 2 tane duşuğum oldu. Sonra yumurta rezervlerim azaldı normal bir tup bebek denedim ostrojenim düşünce tedavim yarım kaldı.yumurtalarım gelişti ostrojen duşuncd doktorum yumurtarın kalitesizliğinden kaynaklandığını söyledi bu yumurtalarla denemeyelim dedi. Kızım herkesin kardeşi var benim yoktur deyince bende yumurta donasyonuna karar verdim. Nisan ayında denedim tutmadı. Bu sefer ben kendim hırs yaptım.Doktur bu sefer histeroskopi istedi onu yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı histeroskopinin yapıldığı ay bunun yapılması lazımmış aceleden tedaviye başladımgraz canım senin yumurta donasyonu mu yoksa sperm?
grazzcım Ne güzel bişey yapmışsın kardeş yapmakla. Hani kendi yumurtanla cocuğun varken acaba bu bebeğede aynı güçlü duyguyla bağlanırmıyım tarzı endişelerin vardı/yada benzeri bi duygu.Ben anneliği henüz yaşamadığım için bu duygu tam bilemiyorumZ Zaza74 benimki canım yumurta donasyonu benin normal gebeliğimden bir kızım var kızdan sonra 2 tane duşuğum oldu. Sonra yumurta rezervlerim azaldı normal bir tup bebek denedim ostrojenim düşünce tedavim yarım kaldı.yumurtalarım gelişti ostrojen duşuncd doktorum yumurtarın kalitesizliğinden kaynaklandığını söyledi bu yumurtalarla denemeyelim dedi. Kızım herkesin kardeşi var benim yoktur deyince bende yumurta donasyonuna karar verdim. Nisan ayında denedim tutmadı. Bu sefer ben kendim hırs yaptım.Doktur bu sefer histeroskopi istedi onu yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı histeroskopinin yapıldığı ay bunun yapılması lazımmış aceleden tedaviye başladım
Eşim benimle çok konuştu psikolojik olarak suana kadar tereddutlerim yine vardı ama beta hcg değerim hamileliği gosterince inan aklımdan herşey uçtu gitti. Şuan düşünmüyorum bile farklı bir duyguya burunuyorsungrazzcım Ne güzel bişey yapmışsın kardeş yapmakla. Hani kendi yumurtanla cocuğun varken acaba bu bebeğede aynı güçlü duyguyla bağlanırmıyım tarzı endişelerin vardı/yada benzeri bi duygu.Ben anneliği henüz yaşamadığım için bu duygu tam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?