- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.751
- 133
Teşekkür ederim canım benim.inşallah.Ekocum geçmiş olsun öncelikle inşallah güzel sonuçlar alacaksın topiciğimiz bu aralar hareketli on gün sonra da sen renk katarsın inş sonra morkanatlarım ve zaza 2017 bitmeden göbüşler dolsun inş ama biliyorsun ki bize sigara yasak hamile kalınca da içemeyeceksin dayananadıkça yarım falan iç bak bir günde dört tane çok gerçi tutacak olduktan sonra tutar ama senin için rahat olur ben on gün hiç içmedim şimdi de yakmıyorum ama dayanamazsam arada bir eşimin sigarasından bir iki nefes alıyorum böylece biraz dizginlemiş oluyorum kendimi
dogru soyluyosun da arkadasim sen burda olsan inan icememezlik yapamazdin cok berbatlar anlatamam hergun bagirip cagirmalar anlatamam of gerci 10 sigara iciyorumKozla
Kızlar yapmayın bunu içmeyin şu sigarayı onları istediği o bebeği doğurtmamak istediklerine ulaştırmayın yapma @canımbenim
dogru soyluyosun da arkadasim sen burda olsan inan icememezlik yapamazdin cok berbatlar anlatamam hergun bagirip cagirmalar anlatamam of gerci 10 sigara iciyorum[/QUOTE
Transferden sonra da içtin mi ben elime alıyorum bırakıyorum çerez yiyorum paso içmemek için :)dogru soyluyosun da arkadasim sen burda olsan inan icememezlik yapamazdin cok berbatlar anlatamam hergun bagirip cagirmalar anlatamam of gerci 10 sigara iciyorum
canım arkadaşım o güzel enerjinizi aldıkCanim arkadaslarim nasilsiniz , şöyle bir göz attim çok gūzel haberler okudum hamişlerin hepsine sağlikli bir sūreç diliyorum , transfere girecek butūn arkadaslarinda Rabbim yardimcisi olsun , Biz 2 aylik olduk bugūn uykusuzluğumu saymazsak oğlumla birbirimize daha cok alistik ... Būtūn arkadaslara evrenin en gūzel enerjilerini yolluyoruz birlikte ....
dahada iyi tutunucaklar annelerine -))Magusa tıp merkezi serap hanımda canım
Ne bilim öyle sarsıntı yaşayınca korktum
Canımbenim 10 tane çok fazla arkadaşım, biraz daha azaltabilsen bide hani değerleri çok çok düşük sigaralar var, onlardan denesen(Kent slim gri gibi), Bol bol su içsen belki faydası olur ..Bende içiyorum (bayağı tiryakiyim) biliyorum çok zor ama ne yapalım melekler için katlanmaya çalışacağız...dogru soyluyosun da arkadasim sen burda olsan inan icememezlik yapamazdin cok berbatlar anlatamam hergun bagirip cagirmalar anlatamam of gerci 10 sigara iciyorum
Çerezde yemek lazım kuru yemişlerdenTransferden sonra da içtin mi ben elime alıyorum bırakıyorum çerez yiyorum paso içmemek için :)
Canınız kahve çektiğinde menengiç kahvesini tavsiye ederim.Içerisinde hiç kafein yok.ister türk kahvesi gibi yapılabiliyor yada sütle içilebiliyor.Sigara hatayım boyumca hiç kullanmamış en çok tukettiğim günde 2 defa turk kahvesi çayı bıraktım zaten tiryakisi değildim kahveyi de içmiyorum. Biraz dikkat edelim bu işlemler bizim için inanın hem maddi hem manevi külfet onun dışında psikolojik rahatsızlıklar en azından tutmasa bile kafamızda soru işaretleri kalmasın
Menengiç kahvesini çok iyi bilirim beni yoremin kahvesi.hrmde soğuk algınlığına çok iyi gelen bir kahveCanınız kahve çektiğinde menengiç kahvesini tavsiye ederim.Içerisinde hiç kafein yok.ister türk kahvesi gibi yapılabiliyor yada sütle içilebiliyor.
bendeBende Bahçeci Zehra hnm da tedavi oluyorum ama hiç kontrole gitmedim, direk transfere gideceğim gibi görünüyor, gitmek gerekir mi acaba ? Sadece bulunduğum yerde güvendiğim bir doktor buldum, oda tüp bebekçi, şimdilik ona gidiyorum sadece...
malesef evet 3 saat sonra ictim arkadasim ama tabi kisiden kisiye fark eder burda doktorlar stresse girmektense bir kac tane sigara icmeme kizmiyorlar izin veriyorlarTransferden sonra da içtin mi ben elime alıyorum bırakıyorum çerez yiyorum paso içmemek için :)
dogru diyorsun arkadasim ama ben sigarayi cok biraktim her seferinde de kocami bosayacak duruma geldim ve her seferindede bebislerim ttutmadi ilk defa sigaraya devam ettim cunku cok ailevi sorunlarim var ve ilk defa tuttu zaten sigaradan bir yudum alip atiyorum okadar ama o da beni rahatlatiyorben günde 1 paket en sert olan sıgaradan içiyordum kola kahve bağımlısıydım.Hepimizin yaşamlarînda farklı farklı zorluklar var.Bebek planı yapmaya başladığımda sigara ve tüm kafeini bir günde bıraktım.4 sene ònce.Çünki ciğerlerimizin tamamen temizlenmesi için 3 sene gerekiyor.Ancak 3 yîl bitince hiç sıgara içmemiş insan bünyesine sahip olabiliyoruz.Bebeğimizin yaşama tutunması, büyümesi ,gelişmesi için bizim bedenimize muhtaç.Düşünün yeni doğmuş bir bebegin ağzına sıgara üfleyen bi insan olsa , hepimiz bu kadar da olmaz resmen zehirliyo kücücük yavruyu deriz.Annesinin bedenine yaşamak için sıkı sıkı tutunan bir yavrunun bundan ne farkı vardı.Ben çok üzulüyorum.anne olmak fedakarlıksa daha doğmadan önce başlamalı fedakarlığımız
Sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah arkadaşın.Kendini çok üzmemeye çalış malum stres herşeyden daha zararlı bizlere.Su buharı çıkaran sıgaralardan varmış bi araştır istersen.belki öyle bişey rahatlamana yardımcı olur.Seni üzen o kızlar bebeğine bişey olsa hiç üzülmezler belliki.Sen bebişe çok iyi bak ki onlarda mutlu olmasın bundan. Sevgilerdogru diyorsun arkadasim ama ben sigarayi cok biraktim her seferinde de kocami bosayacak duruma geldim ve her seferindede bebislerim ttutmadi ilk defa sigaraya devam ettim cunku cok ailevi sorunlarim var ve ilk defa tuttu zaten sigaradan bir yudum alip atiyorum okadar ama o da beni rahatlatiyor
Zehra Hanımla ben de görüştüm. Çok ilgiliydi sağolsun, Ama HİT'in tedavi şekli diğer merkezlerden farklı. Hastayı görmeden tedavi uygulamıyor ve en doğrusu da bu bence. Tedavini muayeneden sonra belirliyor. Benim en çok aklıma yatan bu ve dondurulmuşlardan ücret almaması oldu bu merkezin. Çok emek veriyoruz, çok para harcıyoruz, tekrar bir hüsranı kaldıracak durumda değilim, ne maddi ne manevi. Doğru tedavi ve doktor ile başaracağımıza inanıyorum hepimizin.Bende Bahçeci Zehra hnm da tedavi oluyorum ama hiç kontrole gitmedim, direk transfere gideceğim gibi görünüyor, gitmek gerekir mi acaba ? Sadece bulunduğum yerde güvendiğim bir doktor buldum, oda tüp bebekçi, şimdilik ona gidiyorum sadece...
İnşallah Nazende olacağına bende inanıyorum. Son dönemde bir sürü hamile haberleri de aldık, darısı başımıza :)Zehra Hanımla ben de görüştüm. Çok ilgiliydi sağolsun, Ama HİT'in tedavi şekli diğer merkezlerden farklı. Hastayı görmeden tedavi uygulamıyor ve en doğrusu da bu bence. Tedavini muayeneden sonra belirliyor. Benim en çok aklıma yatan bu ve dondurulmuşlardan ücret almaması oldu bu merkezin. Çok emek veriyoruz, çok para harcıyoruz, tekrar bir hüsranı kaldıracak durumda değilim, ne maddi ne manevi. Doğru tedavi ve doktor ile başaracağımıza inanıyorum hepimizin.
bende hite yaptırıyorumZehra Hanımla ben de görüştüm. Çok ilgiliydi sağolsun, Ama HİT'in tedavi şekli diğer merkezlerden farklı. Hastayı görmeden tedavi uygulamıyor ve en doğrusu da bu bence. Tedavini muayeneden sonra belirliyor. Benim en çok aklıma yatan bu ve dondurulmuşlardan ücret almaması oldu bu merkezin. Çok emek veriyoruz, çok para harcıyoruz, tekrar bir hüsranı kaldıracak durumda değilim, ne maddi ne manevi. Doğru tedavi ve doktor ile başaracağımıza inanıyorum hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?