grazcım heyecanla sonucunu bekliyoruzMenengiç kahvesini çok iyi bilirim beni yoremin kahvesi.hrmde soğuk algınlığına çok iyi gelen bir kahve
Canim sonucun guzel ve hamilesin Allah tamamina erdirsin inşallahKızlar bana destek oldunuz herşeyi sizinle paylaştım sonucum
Grazz tebrikler, kesin hamilesin :))Kızlar bana destek oldunuz herşeyi sizinle paylaştım sonucum
Evet mavim rahim kalinligi iyi dediler haftaya carsamba kismet olursa transfer varBuket sen nasılsın arkadaşım, senin nasıl gidiyor hazırlıklar, yanlış hatırlamıyorsam rahim kalınlığı takip ediliyodu dimi?
@zaza yazdım sonucumu rabbim tamamına erdirsin sıra sendegrazcım heyecanla sonucunu bekliyoruz
kuzum rabbim yüzünü güldürsün
Maşallah , herşey yolunda gitsin ve hayırlısıyla bebeğine kavuş.Günlerdir stres yaşıyosun artık azıcık rahat bırak kendini ki o da huzurla tutunmaya devam etsin.Kızlar bana destek oldunuz herşeyi sizinle paylaştım sonucum
canım arkadaşım gözün aydın olsunKızlar bana destek oldunuz herşeyi sizinle paylaştım sonucum
Gözün aydın tebrik ederim :)Kızlar bana destek oldunuz herşeyi sizinle paylaştım sonucum
@morkanatlarım çok stres yaptım.Doktor yanıltıcı olur dedi bu kadarda yanıltmaz herhaldeMaşallah , herşey yolunda gitsin ve hayırlısıyla bebeğine kavuş.Günlerdir stres yaşıyosun artık azıcık rahat bırak kendini ki o da huzurla tutunmaya devam etsin.
Çok sevindim buket cim, az kalmış bu uğurlu dönem sana da uğur getirsin arkadaşım...Evet mavim rahim kalinligi iyi dediler haftaya carsamba kismet olursa transfer var
massallah hamilesin bence bir oglun olacak allah kucagina almayi nasip etsinKızlar bana destek oldunuz herşeyi sizinle paylaştım sonucum
Çok şekersin canımbennim78, direk cinsiyet belli :)))massallah hamilesin bence bir oglun olacak allah kucagina almayi nasip etsin
Rabbim tamamına erdirsinde değer artar değilmi kızlarmassallah hamilesin bence bir oglun olacak allah kucagina almayi nasip etsin
İhşallah .senide bekliyoruz aramızaÇok şekersin canımbennim78, direk cinsiyet belli :)))
Bu son 2-3 aydır neredeyse % 90 gebelik mi oluyor kızlar, başarı oranları sanki % 90 lar gibi...(Ama tabi ikinci denemelerde var ) Bu durum bana çooook umut veriyor, bir an önce kıbrısa gitmek istiyorum :))))
Hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin..Kızlar bana destek oldunuz herşeyi sizinle paylaştım sonucum
Amin canim hayirlisiyla hepimize ugur getirir insallah yıl mutlu bitsin artikÇok sevindim buket cim, az kalmış bu uğurlu dönem sana da uğur getirsin arkadaşım...
Mutlu bitsin evetAmin canim hayirlisiyla hepimize ugur getirir insallah yıl mutlu bitsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?