Sağol canım inşallah zazacım ovulasyon testi gibi çıksa idrar testimde sanırım milyonları bulmuş fukara gibi aklımı kaybedebilirim :)olucak olucak bakarsın
ovulasyon testinden sonra umutluyum
inan siz kadar heyecanlıyım
Evet ben de tek doz kullandım canım
Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunlar
inşallah transferin hayırlı olsun canım
inşallah transferin hayırlı olsun canım
ovitrel transfer sırası ve transfer sonrası bazı merkezler kullanıyor içindeki made(horiogonik gonadotropin)progesteron salınımına yardımcı oluyor progesteronunda nakadar değerli bir hormon olduğunu gebelikte bence her kes biliyor
bazen adına tıpta rahimi rahat beşik haline getiren hormon derler
doktorun söyliyecek ne zaman kullanBana 1 adet aldırdı ne zaman kullanırım bilmiyorum ama şaşırdım sadece yumurta çatlatma iğnesi ya hani o yüzden.
İyiyim canım yapamadım malesef yarın sabah eşimle beraber yapacaz söz verdim ona ama evse şuan yalnızım ve dürtüyor test beni resmenEkocum nasılsın
Test yaptınmı?
İyiyim canım yapamadım malesef yarın sabah eşimle beraber yapacaz söz verdim ona ama evse şuan yalnızım ve dürtüyor test beni resmen
Zazacım çok korkuyorum kaç gündür yalnız değildim şimdi yalnızım birde iyice doldum vallatamam tatlım germe gendini yarın yaparsın sonrada kan verirsin
zaten yarın artık kan verme zamanın
9 canımCanım bugün kaçıncı gün?
9 canım
Zaten ona testin bir tanesini gösterdim :) diğeri bende saklı.. çay içmiştim etkisi biraz geçsinde gelince belki dayanamam yaparımAslında yapabilirsin. Tabi eşine söz vermişsin bilemedim ama yap için içini yemesin istersen :)
Ekocum inşallah güzel sonucu alacaksın söz de vermişsin eşinle yaşa o anı :))Zaten ona testin bir tanesini gösterdim :) diğeri bende saklı.. çay içmiştim etkisi biraz geçsinde gelince belki dayanamam yaparım
Dayanamıyorum ki amaEkocum inşallah güzel sonucu alacaksın söz de vermişsin eşinle yaşa o anı :))
Yap gitsin o zaman hadi bize de iyi haberi verDayanamıyorum ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?