Pazartesi merkezin test yapın dediği gündü, pazartesi yaptırırım artıkevet canım o dediğim benim de. kan mı versen birde acaba? bazen idrarda çıkmayabiliyor ya
sana kaç embriyo transfer edilmişti ki canımPazartesi merkezin test yapın dediği gündü, pazartesi yaptırırım artık
Çok umutluydum bu defa gerçekten
Ne diyeyim kısmetten öteye yol yok
Donmuş 2 embriyom vardı, onlar transfer edildisana kaç embriyo transfer edilmişti ki canım
biliyorum şuan kötüsün seni çok iyi anlıyorum ama dur bakalım her şey nasip ve daha sonuç değişebilir. her zaman diyorlar idrar yapmayın kan verin diye ama biz dayanamıyoruz malesef.. olmadıysa da şayet pes etmek yok canım denemeye devam edeceksin. elbet çabalarımızın sonucunu alacağızDonmuş 2 embriyom vardı, onlar transfer edildi
Sağol canım inşallahbiliyorum şuan kötüsün seni çok iyi anlıyorum ama dur bakalım her şey nasip ve daha sonuç değişebilir. her zaman diyorlar idrar yapmayın kan verin diye ama biz dayanamıyoruz malesef.. olmadıysa da şayet pes etmek yok canım denemeye devam edeceksin. elbet çabalarımızın sonucunu alacağız
Canim merak ettim 9.gun idrar testindeki cizgi netmiydi silikmi.bugun 10.gun yapsammi bir daha bilemedimSeni çok iyi anlıyorum bende geçen hafta perşembe yapmıştım 9. Günümde o çift çizgiyi görünce aklımı kaybedeceğim sandım ama iyi düşün ben inanıyorum poz olacak
benim baya netti canım yollamıstım buraya da hattaCanim merak ettim 9.gun idrar testindeki cizgi netmiydi silikmi.bugun 10.gun yapsammi bir daha bilemedim
Tamam canim gördum net senin ikinci cizgi unutuyorum bazen kafa karisik yAbenim baya netti canım yollamıstım buraya da hatta
senin ne zaman test günün canım. öyle tabi bende unutuyorum normal canımTamam canim gördum net senin ikinci cizgi unutuyorum bazen kafa karisik yA
Pazartesi canim hayirlisi olsun artiksenin ne zaman test günün canım. öyle tabi bende unutuyorum normal canım
hadi inşallah güzel haberler alırsın canım yapmadın dimi test senPazartesi canim hayirlisi olsun artik
Canim 8.gunde yaptim yoktu ikinci cizgi şu ucuz testlerdendi artik bekliyorum kan testinihadi inşallah güzel haberler alırsın canım yapmadın dimi test sen
anladım canım onlarda çıkmaz zaten ama hadi bakalım umarım güzel sonuçlar verirsinCanim 8.gunde yaptim yoktu ikinci cizgi şu ucuz testlerdendi artik bekliyorum kan testini
canim arkadasim insallah hersey yolunda gider teyzeleri cok opuyomus bebisiniY Yas41 heyecanla bekliyorum.kızlar bende geri sayim başladı heyecan da gerci geçsin son 19gun istiyorum birvyandanda istemiyorum.onu karnimda hissetnekde çok güzel.bakiyorumda ne uzunn yol çabucak geçmiş gibi ama şimdi hiç geçmiyor gibi.hamile kardeşlerim yolculuğumuz hayirli olsun tedavide olanarinda insaĺlah gobiskeri dolsun.opuyorum sizi
.
canım üzme kendini okadar senin anlıyorumkiEarly predictor ile yaptım, yarım saati geçti negatif maalef ;(((
Sağol canım, çok üzgünüm gerçektencanım üzme kendini okadar senin anlıyorumki
malesef eyrly test en hassa erken gösteren
Gerçekten çok zor arkadaşım.. Inşallah tekrar deneyebilirsin, inşallah kolay atlatabilirsin canim...Sağol canım, çok üzgünüm gerçekten
Kendi yumurtalarımla zaten hiç transfer bile yaşayamamıştım ama insan donasyon olunca kolayca olacak diye düşünüyor, hiç değilmiş bu 2 oldu yine olmadı
Dr ne dedi transferini kim yaptı bilmiyorum ama rahminde bir sıkıntı var mı acaba neden olmuyorSağol canım, çok üzgünüm gerçekten
Kendi yumurtalarımla zaten hiç transfer bile yaşayamamıştım ama insan donasyon olunca kolayca olacak diye düşünüyor, hiç değilmiş bu 2 oldu yine olmadı
Canım endometriozisim var bir de rahimde tam olarak sıkıntı demediler ama Firdevs hn ilk denemeden sonra histereskopi yaptırmamın iyi olacağını söylemişti, biz de nasılsa transferi kendisi yapacak diye histereskopiyi de geçen ay ona yaptırdık, transfer öncesi iyi olduğunu söylemişti ama bilemiyorum tabii rahim muamma diyorlar yaDr ne dedi transferini kim yaptı bilmiyorum ama rahminde bir sıkıntı var mı acaba neden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?