Tabi canım sorabilirsin

Ben sana mesaj gönderdim ama gördün mü canım sen yollayamıyorum diyince

Sağol canım, çok üzgünüm gerçekten
Kendi yumurtalarımla zaten hiç transfer bile yaşayamamıştım ama insan donasyon olunca kolayca olacak diye düşünüyor, hiç değilmiş bu 2 oldu yine olmadı
belki benislerin supriz yapar herzaman cis e gecicek degilki kan onemli uzme kendini insallah hamissindir

Şuanda senin haftanda olmayı dilerdim..ben de bir an önce bitsin kucağıma alabileyim diye bekliyorum..yolun sonuna geldin bize de doğumunda dua et olur mu .o anları yaşayalım diye:)

Maşallah kuzucuğa : )
Rabbim sağlıcakla gelişip büyümesini nasip etsin

Şuanda senin haftanda olmayı dilerdim..ben de bir an önce bitsin kucağıma alabileyim diye bekliyorum..yolun sonuna geldin bize de doğumunda dua et olur mu .o anları yaşayalım diye:)
Sende çoğu geçmişin canım benim ya sabir ya sabir bundan sonra biraz zor geçiyor ama inan değecek.mesela ben artık duygusal B oyutundayim.rabbim sağlıkla cumlemze

en iyisi ben Cuma gününe kadar bekleyeyim? Ama hiç belirti de yok sadece bazen sağ tarafıma inceden sızı giriyor o kadar. Bir de tutunma kanaması oluyormuş bende öncekinde de olmamıştı şimdi de olmadı.

canım çok şükür keseyide gördün inşallah kaldı kalp atışlarınıda duyasın ve rahat hamileliğinigeçir inşallah
belin çok ağrıyınca uzan dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…