tutunma kanaması çok kişide olmadan hamile kalıyorlaren iyisi ben Cuma gününe kadar bekleyeyim? Ama hiç belirti de yok sadece bazen sağ tarafıma inceden sızı giriyor o kadar. Bir de tutunma kanaması oluyormuş bende öncekinde de olmamıştı şimdi de olmadı.
tutunma kanaması çok kişide olmadan hamile kalıyorlar
o belirti değil ama kasığındakı sızı inşallah onun tutunmasını gösterir
İnşallah canım kendi dr um bilmiyor gittiğimi yarın ilk defa görmüş gibi davranacam artık napım :) bel ağrısı kasık ağrısı normal dedi dünkü dr ama dinlen dedi gündüz işte oturuyorum akşma da uzanıyorum artıkcanım çok şükür keseyide gördün inşallah kaldı kalp atışlarınıda duyasın ve rahat hamileliğinigeçir inşallah
belin çok ağrıyınca uzan dinlen
Ne zaman belli olur ki ya pazartesiye kadar beklemek çok zor hangi gün yapsam belli olur ki
Z Zaza74 canım bana daha önce yapılan testlerde kan pıhtılaşma sorunu Çıkmıstı şuan zaten clexan kullanıyorum ama sanırım 3. Aydan sonra dr lar bıraktırıyor bazıları doğuma kadar kullanıyorcanım çok şükür keseyide gördün inşallah kaldı kalp atışlarınıda duyasın ve rahat hamileliğinigeçir inşallah
belin çok ağrıyınca uzan dinlen
İdrar mı yaptın buket 8. Gün değilmi senin bugünSözün bittigi yer ve sonuc negatif
Yok canim bugun 12.gün ve sonuc hüsranİdrar mı yaptın buket 8. Gün değilmi senin bugün
Ne diyim canım ya sözün bittiği yer oluyor bu üzüleceğşz edeceğiz ama denemeye devam edeceğiz elimizden elen buYok canim bugun 12.gün ve sonuc hüsran
Siz de hit hastasımısınız? Yumurta toplamadan önce hangi iğneyi kaç doz kullandınız acaba?İnşallah canım kendi dr um bilmiyor gittiğimi yarın ilk defa görmüş gibi davranacam artık napım :) bel ağrısı kasık ağrısı normal dedi dünkü dr ama dinlen dedi gündüz işte oturuyorum akşma da uzanıyorum artık
Sizde hit hastasımısınız?Merhaba kızlar ben 7. Haftama geldim6 haftamda başıma gelen bi sorunu paylaşmak istedim sizinle. 1 hafta once kanamam oldu tuvalete gittimde fark ettim ve hrmen dr aradım bana bir ıgne yazdı ve baktıra bilirseniz utr. Bakılsın dedı. Şükür iyidi kalp atışlarımızı ilk kez o gün duyduk ve aşırı bi kanamam vardı birazda moral amaclı yazmak ıstedim bu tarz kanamalar olabiliyormus ve her kanamada düşük olmaya bilir demildi. Rabbim her isteyene evlat versin sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip eder insallah.
Hayır hit hastası değilim ama aynı laboratuvarı kallanılan hata aynı hastanede olan serap hanım hastasıyımSizde hit hastasımısınız?
Sizde puregon mu kullandınız? Etkisini kaybetmiş puregonlarHayır hit hastası değilim ama aynı laboratuvarı kallanılan hata aynı hastanede olan serap hanım hastasıyım
Hiç kullanmadim o ilaçdan bi dr dan yardım alsanız burda biraz kafanız karısabilir bence konunuzu tam bilmiyorum birçok şey kişiden kişiye değişiklik göstere biliyo benceSizde puregon mu kullandınız? Etkisini kaybetmiş puregonlar
Uzuldum ilk denemeniz miydi? Tekrar deneyip isteginize kavusursunuz umarimSözün bittigi yer ve sonuc negatif
bebişin plazentası oluşana kadar yapıcan klexanı yani 12 haftaya kadar
Plesanta rahme yakın bir yerde tutunuyorsa bu tarz kanamalar normal kabul ediliyor canımMerhaba kızlar ben 7. Haftama geldim6 haftamda başıma gelen bi sorunu paylaşmak istedim sizinle. 1 hafta once kanamam oldu tuvalete gittimde fark ettim ve hrmen dr aradım bana bir ıgne yazdı ve baktıra bilirseniz utr. Bakılsın dedı. Şükür iyidi kalp atışlarımızı ilk kez o gün duyduk ve aşırı bi kanamam vardı birazda moral amaclı yazmak ıstedim bu tarz kanamalar olabiliyormus ve her kanamada düşük olmaya bilir demildi. Rabbim her isteyene evlat versin sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip eder insallah.
heyecan yapma arkadaşım her halde sperm donasyonu yaptırıyorsunBiri yardım etsin bana ne olur puregon iğneler etkisini kaybettiği için yumurta toplanmadı napacaz biz siz ne kullandınız kac yumurtanız toplandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?