en iyisi ben Cuma gününe kadar bekleyeyim? Ama hiç belirti de yok sadece bazen sağ tarafıma inceden sızı giriyor o kadar. Bir de tutunma kanaması oluyormuş bende öncekinde de olmamıştı şimdi de olmadı.
tutunma kanaması çok kişide olmadan hamile kalıyorlar
o belirti değil ama kasığındakı sızı inşallah onun tutunmasını gösterir

tutunma kanaması çok kişide olmadan hamile kalıyorlar
o belirti değil ama kasığındakı sızı inşallah onun tutunmasını gösterir

Amin inşallah. ama öyle çok büyük ağrı değil gün içerisinde birkaç kez olan ince sızı hemen geçiyor sonra zaten.

canım çok şükür keseyide gördün inşallah kaldı kalp atışlarınıda duyasın ve rahat hamileliğinigeçir inşallah
belin çok ağrıyınca uzan dinlen
İnşallah canım kendi dr um bilmiyor gittiğimi yarın ilk defa görmüş gibi davranacam artık napım :) bel ağrısı kasık ağrısı normal dedi dünkü dr ama dinlen dedi gündüz işte oturuyorum akşma da uzanıyorum artık

canım çok şükür keseyide gördün inşallah kaldı kalp atışlarınıda duyasın ve rahat hamileliğinigeçir inşallah
belin çok ağrıyınca uzan dinlen
Z Zaza74 canım bana daha önce yapılan testlerde kan pıhtılaşma sorunu Çıkmıstı şuan zaten clexan kullanıyorum ama sanırım 3. Aydan sonra dr lar bıraktırıyor bazıları doğuma kadar kullanıyor
Ben bu testi tekrar yaptıemak istesem kimden randevu almam gerekir

Merhaba kızlar ben 7. Haftama geldim 6 haftamda başıma gelen bi sorunu paylaşmak istedim sizinle. 1 hafta once kanamam oldu tuvalete gittimde fark ettim ve hrmen dr aradım bana bir ıgne yazdı ve baktıra bilirseniz utr. Bakılsın dedı. Şükür iyidi kalp atışlarımızı ilk kez o gün duyduk ve aşırı bi kanamam vardı birazda moral amaclı yazmak ıstedim bu tarz kanamalar olabiliyormus ve her kanamada düşük olmaya bilir demildi. Rabbim her isteyene evlat versin sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip eder insallah.

Siz de hit hastasımısınız? Yumurta toplamadan önce hangi iğneyi kaç doz kullandınız acaba?

Sizde hit hastasımısınız?

Biri yardım etsin bana ne olur puregon iğneler etkisini kaybettiği için yumurta toplanmadı napacaz biz siz ne kullandınız kac yumurtanız toplandı?

bebişin plazentası oluşana kadar yapıcan klexanı yani 12 haftaya kadar
sonra plazenta besini iyiyse burakıcaksın bazende doğurmaya 2 hafta kala buraktırıyorlar
onu artık doktorun karar vericek

Plesanta rahme yakın bir yerde tutunuyorsa bu tarz kanamalar normal kabul ediliyor canım

Biri yardım etsin bana ne olur puregon iğneler etkisini kaybettiği için yumurta toplanmadı napacaz biz siz ne kullandınız kac yumurtanız toplandı?
heyecan yapma arkadaşım her halde sperm donasyonu yaptırıyorsun
puregon iğneden hiçmi dominant follikul gelişmedi?
yaşın kaç?
yumurta rezervin ne durumunda?
biraz daha açık anlatsan belki bir yardımımız dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…