Benimde genetik testimde pıhtılaşma sorunu çıktı transferden sonra verilen kağıtta 3 ay olana kadar kullanmam gerektiği yazıyordu ama istanbuldaki doktorum 30 haftaya kadar kullanıcaksın dedi, aynı şekilde progestron iğneyide

sizede geçmiş olsun
evet her kanama hamileliğin sonu değil
her halde proluton depo vurdular veya progestan iğne yani progesteron hormonun salgılıyan ilaçlar
kalp atışı varsa hiç bir sıkıntı yok
iyice dinlen

Bende ondan korkuyorum kimi bırak diyor kimi kullan diyor bırakılması da zararlı bebek beslenemz ise diye. Progestan iğne olarak mı hep kullanacaksın peki anam ben blr aydır kullanıyorum göbek popo mosmor arrık

Bende ondan korkuyorum kimi bırak diyor kimi kullan diyor bırakılması da zararlı bebek beslenemz ise diye. Progestan iğne olarak mı hep kullanacaksın peki anam ben blr aydır kullanıyorum göbek popo mosmor arrık
Benümde mosmor ve kütük gibi oldu kan sulandırıcı için bişey yapamam dedi ama progestron iğneyi dozunu arttırdı beş günde bir vurul dedi en azından hergün vurulmaktan kurtuldum

Birde bana bunu önerdiler iyi geliyor ama düzenli kullanmak gerekli ben biraz üşengeçim

Eklentiler

• Screenshot_20171204-205738.webp
    8 KB · Görüntüleme: 56
Birde istanbul da ki dr un kim canım genetik testinin
Birde bana bunu önerdiler iyi geliyor ama düzenli kullanmak gerekli ben biraz üşengeçim
o ne ki

Insallah canim benim inşallah
Üzüntünü anlıyorum.ümidler çökünce kelimeler kifayetsiz kalıyo.Vardır bi hayır demekten başka bi çarede yok.Inşallah bi daha sefer için maddi ve manevi olarak hızla toparlanıp tekrar deniyebilirsin.Yaş41 ve senin için temennim denenicek ilk seferde tutunmaları. Çoğumuz yaşamıştır bu negatif acısını.Bende haftalarca yüreğimden atamamıştım.Zamanla soğuyo .Sevgiyle kalın.

Evet lütfen yazarmısın allah razı olsun
Transferden bir hafta önce clexan iğne progestan iğne corasprin folbiol benoxol esteofem (önce gğnse bir tane sonra iki ye çıktı aonra üçe.. şuan da da hala devam ediyorum) kullanmaya başladım. Hala kullanıyorum canım. Hepsini aynı şekilde devam ediyorum
Hepimizden Allah razı olsun

Peki yumurta toplanmadan önce ne kullandınız??

Yani yumurtalarınız hangi iğne ve yumurtalarla gelişti ve iğneyi günde ne kadar yapıyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…