Sizde puregon mu kullandınız? Etkisini kaybetmiş puregonlar
arkadasim ben kullanmistim kendi yumurtalarimla yaparken tup bebek pregon etkisini kaybetmek degil sana yeterli gelmemis ve yumurtalar yoķ olmus demek benim de basima geldi aynisi amh in kac arkadasim ? bu arada doktorun dozununu artiracak olmasi lazim ama en iyi yumurta gelistirici ilac menopur dur saglam guzel yumurtalar cikarir

Çok yoruldum caresizim gonalf ile de iyi sonuc alan var menopur en iyisiymiş kaç doz alınmalı biliyormusun amh:1,74

Çok yoruldum caresizim gonalf ile de iyi sonuc alan var menopur en iyisiymiş kaç doz alınmalı biliyormusun amh:1,74
evet ben menopur le bile 375 e cikmistim son doz normalde menopur de 300 dur amh in azalmis insallah olur gonal f hic biseye yaramiyor ben 450 kullandim birtane ciruk yumurta cikarmistim menopur le 4 veya 5 cikartiyordum o zamanlarr benim amh im 0.70 ti insallah olur menopur daha ucuz fiyat olarakta bence doktoruna bir dafakine soyle ve israr et bak yumurtalar nasil cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…