Saglikla kucaginiza alin insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz

Hanımlar merhaba. Ben 2yıl önce yumurta donasyonla evlat sahibi olanlardanım. Gittiğimde 5500 euro ödemiştik Lefkoşa tüp bebek merkezine hala aynı mı fiyatlar bilgisi olan var mı? ve ikinci defa gidince indirim falan yapıyorlar mı acaba?

Merhaba lutfen duygularından bahseder misin? bebek kime benziyor? neler hissediyorsun?

tepepraymda dr ahmet bostancıya git çok ilgili ve anlayışlı

Kızlar bugün yine rahim kontrolü vardı
kalınlık 8 mm iyi dedi yine rahim içi sıvı birikmişti enjekteyle aspire etti beyaz şefaf sıvı korkusu yok dedi
sağ yumurtalıkta yumurta büyüyor 16 mm çıkmış cmrtesi 14 mm di cetrotayt vurmama rağmen büyümüş
progesteronuma kanda baktılar 0.3 yine perşembeye kadar cetrotayda devam ve kontrol
iyi giderse salı transfere gidicem
kızlar benim sıvı tüplerden birikmiyor
yani hidrosalpiksim yok
hoca sıvı şefaf korkusu yok dedi

estrofemide 3 tablet alıyorum
yumurta baskılayıcıya rağmen folikül büyümüş
acaba bu sıvı neden üretiliyor

nereye karar verdiniz
Ben gyno life istiyorum esim hit diyor bakalim âdet e de az kaldi. Bide hit onceden gelin ön muayene yapalim ona gore ilac verelim dedi eger gelmezseniz tedavi de basarisiz olursa sorumluluk kabul etmiyoruz dediler. Esim de tamam gideriz gideriz diyo ama uc dort aydir erteliyor inşallah bu ay ertelemez artik çok sıkildim herkes hamile olmayi âdet olmamayi bekler ben resmen her ay âdetimi bekliyorum gidelimde baslayalim tedaviye diye

kendi yumurtanz ne olacak denemeyeck misin?

8 mm çok iyi zaza, progesterona başlamadıysan biraz daha kalınlaşır inşallah...Sivi enterasan gerçekte, mukus olmasın yumurtada var.
Inşallah her şey iyi olsun arkadasim, canı gönülden diliyorum...

8 mm çok iyi zaza, progesterona başlamadıysan biraz daha kalınlaşır inşallah...Sivi enterasan gerçekte, mukus olmasın yumurtada var.
Inşallah her şey iyi olsun arkadasim, canı gönülden diliyorum...
Doktorla konuştum servikste yaranan sıvıdı içine birikiyor
Perşembe kararını vericek
İnşallah transfere giderim
Sen neyaptın arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…