Kızlar dünya tüp bebek merkesi dr berk angün bugün çok ilgiliydi dilerim ilerleyen zamanlarda da böyle gider kızlae ve klinik çok kalabalıktı yoğundu doktor fakat sürekli geldi ilgilendi annem lobideydi anneme bile iki defa yanına gitti teyzecim diye ilgilendi bunlar hep artı puan benim için ben halil beye 7 embriyo transfer ettirdim inanın halil beyi toplam tanışma anlaşma transferler hepsinin toplamı 15 dakikayı geçmez ve azından iki kelime zor laf çıkıyor kendisi kötü diyemem insan ve doktor olarak ama muayene ücretini ödediğim halde iki dakika zor görmek biraz insanda sıkıntı yaratıyor bu berk bey de onu görmedim kendisi soru cevap ve anlatma şeklinde ilerliyor bana embriyoları oluşturalım sonra görelim konuşalım herşeyi diyor. Burda kliniği merak edenler olmuş söyleyeyim bu arada embriyolog aradı beni dönorsan 8 embriyo olmuş bakalım 5.güne kaçı gidicek

Hadi hayırlısı bende dua ediyorum kuzum sana.benimde 2 gunum kaldı stress

kendi yumurtanız varsa neden donör kullandınız?

Hayırlısı olsun arkadaşım.. ben de dünya tüp bebekte yaptırdım mayıs ayında..

Günaydın kızlar son 2 gün heyecan korku ve merak dünyanın en garip ve güzel duygusu .zor muydu evet yıllar çok zordu.sahip olmak korumak mi son bir ay hariç şükür olsun r abbime.Şimdi gerisi r abbime ona kavusmakda.Dualarinizi bizden esirgemeyin.bizde sizlere duacı olacağız kizimla

ben de merak ediyorum. pozitif alanlar var mı? kalitelisi nasıl merkezin acaba?fiyatları nedir..
.
Ben gyno life ile telefon da gorustum fiyati 4000 euro (sperm donasyonu ) embriyo dondurma ilk yil 500 sonra ki yillar 250 dediler. Cinsiyet secimi icinde once 2000 dediler sonra 2500 e cikti ondan vazgectik sadece donasyon olacak

Canim benim Allah kavuştursun sag saglim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…