Perşembe iyi haberler ver inşallah zazacımDoktorla konuştum servikste yaranan sıvıdı içine birikiyor
Perşembe kararını vericek
İnşallah transfere giderim
Sen neyaptın arkadaşım?
Hayırlısıyla canım, ınşallah bu sefer güzel haber al:)Doktorla konuştum servikste yaranan sıvıdı içine birikiyor
Sen neyaptın arkadaşım?
inşallah beklemenin sonucuda güzel olur canımHayırlısıyla canım, ınşallah bu sefer güzel haber al:)
Ben iyiyim, ist. de ki doktorum tarlusal verdi, rahim iyice temizlensin dedi..O bitti adet olmayı bekliyorum..Ama bu aya yetişmeyecek, donorden recombine test istemiştik, 1 aya çıkar dediler, daha 10 günü var..Ondan sonra donorden yumurta toplanıp emb. lar dondurulacak..Sanırım ancak Ocak sonu adetimle başlayabileceğiz, hayırlısı ile bir aksilik olmazsa transferde subat gibi olur sanırım..Daha 1,5 ayım var daha...Bende beklemekten yoruldum, sonu iyi olsun da..
bu 1,5 ayda iyice rahimini takip et ve tedavi etHayırlısıyla canım, ınşallah bu sefer güzel haber al:)
Ben iyiyim, ist. de ki doktorum tarlusal verdi, rahim iyice temizlensin dedi..O bitti adet olmayı bekliyorum..Ama bu aya yetişmeyecek, donorden recombine test istemiştik, 1 aya çıkar dediler, daha 10 günü var..Ondan sonra donorden yumurta toplanıp emb. lar dondurulacak..Sanırım ancak Ocak sonu adetimle başlayabileceğiz, hayırlısı ile bir aksilik olmazsa transferde subat gibi olur sanırım..Daha 1,5 ayım var daha...Bende beklemekten yoruldum, sonu iyi olsun da..
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım, bakalım...bu 1,5 ayda iyice rahimini takip et ve tedavi et
insallah zazacigim persembe gunu guzel haberlerle gelirsinDoktorla konuştum servikste yaranan sıvıdı içine birikiyor
Sen neyaptın arkadaşım?
Benim yaptırdığım firdevs uğurda bırakın muayene olmayı doktorun yüzünü bile yumurta toplama işlemi sırasında görmüştüm. Önce parayı alıyorlar , para ellerinde olmadan işlem yapmıyolar.Türkiyedeki doktora mutlaka donasyon olduğu sòylenmesi gerekiyor.Çünki ona göre takip ediyorlar.Donasyon bebeği olan arkadaşlarla konuştuğumda herkes aynı kanıdaydı. donasyon olması eksi bi duygu yaratmamış. Bu ne hissedilir .düşüncesi benimde soru işaretim.Ancak başka seçenek de yoksa buna kendini hazırlamak en iyisi.Ben kalbimi ve ruhumu bayağ hazırladım.Gen bana ait olmasada bazı katkımız oluyor bebeğe.Epigenetik adında bi bilim dalı var onu biraz araştırın insanın içini ferahlatıyo.Ama sizin sperm donasyondu sanırım yani kendi yumurtanız.Bol şans umarım güzel sonuçlanır.Kıbrıs'ta ılk muayene ucretli mi?işlemler hakkında bilgi verir misiniz?ücret en son mu ödeniyor? burdaki doktora donasyon hazırlığını söylemeli mıyım?
Lutfen bu şekilde anne olan arkadaslar duygularınzı bilmeye inanın cok ihtiyacımız var lutfen bebek ve sizin aramızdaki bağ hakkında bize bilgi verin
Ben henuz anne olmadim ama bir anne adayiyim.İnsallah yakin zamanda annelik duygusunuda yasarim.Yumurta donasyonuyla hamileyimin 30 haftasindayim.Senin teredutlerini cok iyi anliyorum ve anne olunca nasil hissedecegimi bebegime karsi duygularimin nekar icten olabilcegini merak ediyorum.Sunu bilmeni isterimki hamile oldugunu ogrendikten sonraki andan itibaren sevincle karisik bebegime birsey olurmu korkularin basliyor.Elinden gelse hergun kalbi atiyormu iyimi diye doktora gidip utrasonda bebegini gormek istiyorsun.Hele hareketlerini hissetmeye basladigin zaman o duyguyu verdigin mutlulugu hicbir seyle degistirmezsin.Bebegin karnindayken bile seni inanilmaz mutlu ediyor dogduktan sonra nasil mutlu etmezki.Cektigin butun agrilara ragmen bebegine bir sey olur korkusuyla agri kesici icmiyip agrilari cekmeye razi olup kendinden fedakarlik yapiyorsan bebegini ne kadar cok onemseyip senin bir parcan oldugunu kabullendiginin kanitidir.Bebegimi cok seviyorum hergun sukrediyorum ve saglikla kucagima alabilmek icin dua ediyorum.Butun arkadaslarada en kisa zamanda hamile kalip anne olmalarini diliyorum.Lutfen bu şekilde anne olan arkadaslar duygularınzı bilmeye inanın cok ihtiyacımız var lutfen bebek ve sizin aramızdaki bağ hakkında bize bilgi verin
Zazacigim rahim kalinligin cok iyi,insallah artik sorun cikmazda kuzularini alip gelirsinDoktorla konuştum servikste yaranan sıvıdı içine birikiyor
Sen neyaptın arkadaşım?
benim yumurta donasyonu. umarım guzel olurBenim yaptırdığım firdevs uğurda bırakın muayene olmayı doktorun yüzünü bile yumurta toplama işlemi sırasında görmüştüm. Önce parayı alıyorlar , para ellerinde olmadan işlem yapmıyolar.Türkiyedeki doktora mutlaka donasyon olduğu sòylenmesi gerekiyor.Çünki ona göre takip ediyorlar.Donasyon bebeği olan arkadaşlarla konuştuğumda herkes aynı kanıdaydı. donasyon olması eksi bi duygu yaratmamış. Bu ne hissedilir .düşüncesi benimde soru işaretim.Ancak başka seçenek de yoksa buna kendini hazırlamak en iyisi.Ben kalbimi ve ruhumu bayağ hazırladım.Gen bana ait olmasada bazı katkımız oluyor bebeğe.Epigenetik adında bi bilim dalı var onu biraz araştırın insanın içini ferahlatıyo.Ama sizin sperm donasyondu sanırım yani kendi yumurtanız.Bol şans umarım güzel sonuçlanır.
Dogum yapanlar haliyle burayi fazla takip edemiyor ilgi alanlari ihtiyaclar filan degisiyor. Gecmis sayfalari okuyabilirseniz duygulara dair paylasimlar bulabilirsiniz. Ben de beklemedeyim yumurta donasyonu icin. Butun sayfalari okuyorum en bastan. Kolayliklar dilegiyle.
canım inşallah saglıkla kucağına alırsın bize yine yaz olur muBen henuz anne olmadim ama bir anne adayiyim.İnsallah yakin zamanda annelik duygusunuda yasarim.Yumurta donasyonuyla hamileyimin 30 haftasindayim.Senin teredutlerini cok iyi anliyorum ve anne olunca nasil hissedecegimi bebegime karsi duygularimin nekar icten olabilcegini merak ediyorum.Sunu bilmeni isterimki hamile oldugunu ogrendikten sonraki andan itibaren sevincle karisik bebegime birsey olurmu korkularin basliyor.Elinden gelse hergun kalbi atiyormu iyimi diye doktora gidip utrasonda bebegini gormek istiyorsun.Hele hareketlerini hissetmeye basladigin zaman o duyguyu verdigin mutlulugu hicbir seyle degistirmezsin.Bebegin karnindayken bile seni inanilmaz mutlu ediyor dogduktan sonra nasil mutlu etmezki.Cektigin butun agrilara ragmen bebegine bir sey olur korkusuyla agri kesici icmiyip agrilari cekmeye razi olup kendinden fedakarlik yapiyorsan bebegini ne kadar cok onemseyip senin bir parcan oldugunu kabullendiginin kanitidir.Bebegimi cok seviyorum hergun sukrediyorum ve saglikla kucagima alabilmek icin dua ediyorum.Butun arkadaslarada en kisa zamanda hamile kalip anne olmalarini diliyorum.
Henuz belli degil. Miyom vardi alindi. Birkac ay iyilesme sureciyle gececek. Bakalim hayirlisi..nereyi dusunuyorsun?
benim yumurta donasyonu. umarım guzel olur
o halde epigenetik konusunu incelemeni tavsiye ederim.Bir sürü makale var.benim yumurta donasyonu. umarım guzel olur
Umutum bana umut veren kardeşim okadar seviniyorum adına inşallah kucağına alınca bebeğini güzel duygularını anlatırsınZazacigim rahim kalinligin cok iyi,insallah artik sorun cikmazda kuzularini alip gelirsin
Ben gyno life deyim. Murat bey de... cumartesi transfer var gayet memnunum . Benim sıkıntım Türkiye tarafıydı :) çok şükür artık işim bitti onlarla.Ben gyno life istiyorum esim hit diyor bakalim âdet e de az kaldi. Bide hit onceden gelin ön muayene yapalim ona gore ilac verelim dedi eger gelmezseniz tedavi de basarisiz olursa sorumluluk kabul etmiyoruz dediler. Esim de tamam gideriz gideriz diyo ama uc dort aydir erteliyor inşallah bu ay ertelemez artik çok sıkildim herkes hamile olmayi âdet olmamayi bekler ben resmen her ay âdetimi bekliyorum gidelimde baslayalim tedaviye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?