Ay bu test günü varya en heyecanlı anay hadi hayırlısı olsun bir an önce
Peki Test günün 6 ocak mı? Sen kaçında yapacaksın :)
Bir günde kalıp dönücez hava çok güzel 18-20 dereceKalıcakmısınız kıbrısta zaza?
Bizde sizinle gün sayacağız artık zaza, artemissi, bu yılın sonuna yetişirlermi acaba :) Ama önden artemissi güzel haberler ver, ver ki herkeze uğurlu gelsin canım:)
. Aminnnnn aminnnn aminnnnKalıcakmısınız kıbrısta zaza?
Bizde sizinle gün sayacağız artık zaza, artemissi, bu yılın sonuna yetişirlermi acaba :) Ama önden artemissi güzel haberler ver, ver ki herkeze uğurlu gelsin canım:)
İyi dinlemeler canım, yolculukta sallantısız sakin geçer inşallah...Bir günde kalıp dönücez hava çok güzel 18-20 derece
Yılın ilk günü test yapsan çıkabilir belki. Aminnnnn aminnnn aminnnn
Test günüm 4 ocak .12. Gün oluyor. Bilmiyorum ki günler de geçmiyor :)
Zaza senı hep takıp edıyorum dualarımdasın.bu sefer pozıtıfffff olsun ınş.gecmısı dusunme lutfen mutlu ve umutlu kal.rabbım emeklerının karsılıgını versın ınsBir günde kalıp dönücez hava çok güzel 18-20 derece
Zazacım hayırlı olsun inşallah kuzular sıkı sıkı tutumacak annelerine dualarımdasın arkadasım rahat ol şimdi hep heyecanlı hem zor bekleme süreci inşallah iyi haberlerleCanım embriyoloğun yüzü kızardı 3 defa odama çağırdım açıklaması böyleydi 2 embriyodan biri geri dönmüş bizde hem onu yeniden ve bir tanede destek olsun kalitesi düşüğü transfer ettik
Yani toplam 3 embriyo 4bc 4bc ve 2 kaliteli
Her halde embriyonun biri şırıngada kalmış ben öyle anladım onu yeniden yanına bir arkadaşla geri rahime transfer ettiler
Efeeem özlemişim seniZaza senı hep takıp edıyorum dualarımdasın.bu sefer pozıtıfffff olsun ınş.gecmısı dusunme lutfen mutlu ve umutlu kal.rabbım emeklerının karsılıgını versın ıns
Hayırlı olsun canim 3 tane vermezler gibi dusundum geriye kac kaldi dondurulmus.sira 12 gun beklemede guzel sonuclar olsun inşallahCanlar transferim oldu zonda çok rahat geçti rahim içine hatırlatımki benim önceki transferlerim ağrı acı ve kanamayla oluyordu
Transfer sırası aklımı bir şey karıştırdı
9 donmuş embriyom vardı bunları üç bilsket donduruyorlar ilk üçlü uygun değilmiş embriyolog dedi ikinci üçlüyü çözmüşler ondan 4bc 4 bc transfer edilecek dedi
Transfer sırası hemşire birini transfer etik dedi ve bekletiler ikinciyide transfer etiler
Embriyoloğa sordum dedi transfer sırası bir embriyo geri dönmüş bunlarda hem onu yeniden transfer etmişler ve destek üçün 2 kaliteli embriyoyuda koymuşlar
Yani 4bc 4 bc ve iki
Artık en düzünü Allah biliyorda
bende düşünüyorum ama negatifi görürsem diye korkuyorumYılın ilk günü test yapsan çıkabilir belki
Buket senin dondurulmuş kaldımı?Hayırlı olsun canim 3 tane vermezler gibi dusundum geriye kac kaldi dondurulmus.sira 12 gun beklemede guzel sonuclar olsun inşallah
Ben senin aklını karistirmayayim canim ama 5. Gün embriyosu artık 8. Gün den sonra genellikle azda olsa çıkıyor...tabi 9 daha garanti oluyor...ama sen yinede kafana takma hamile gibi davran keyfini cikarbende düşünüyorum ama negatifi görürsem diye korkuyorum
Canım inşallah hayırl güzel sonuçlarla burda sevincini paylaşırsın.. :) gruba bir hamile daha eklemdi desene :)3 tane dondurulmuş kaldı
Yok onu biliyorum ama benim 3. Denemem bu. 1) çok saçma devlet hastanesindeydi malum herkese aynı tedavi onlar yüzünden tüpümü bile kaybettim 2) halit Fırat Erden de genetikten hiç sağlam çıkmadı 3) bu donasyon... tabi bir de kaç senedir belki mucize olur diye her ay adet gelmesin diye beklemek. Çok hüsran ile karşılaşınca insan korkuyor. İdrar da en erken ne zaman çıkar bari onu deneyeyim.Ben senin aklını karistirmayayim canim ama 5. Gün embriyosu artık 8. Gün den sonra genellikle azda olsa çıkıyor...tabi 9 daha garanti oluyor...ama sen yinede kafana takma hamile gibi davran keyfini cikarıyi düşünelim iyi olsun...
Canlar transferim oldu zonda çok rahat geçti rahim içine hatırlatımki benim önceki transferlerim ağrı acı ve kanamayla oluyordu
Transfer sırası aklımı bir şey karıştırdı
9 donmuş embriyom vardı bunları üç bilsket donduruyorlar ilk üçlü uygun değilmiş embriyolog dedi ikinci üçlüyü çözmüşler ondan 4bc 4 bc transfer edilecek dedi
Transfer sırası hemşire birini transfer etik dedi ve bekletiler ikinciyide transfer etiler
Embriyoloğa sordum dedi transfer sırası bir embriyo geri dönmüş bunlarda hem onu yeniden transfer etmişler ve destek üçün 2 kaliteli embriyoyuda koymuşlar
Yani 4bc 4 bc ve iki
Artık en düzünü Allah biliyorda
Sağol arkadaşım hite dondurulmuş embriyolarım vardıHayırlı olsun canım..
İnşallah pozitifleri görürsün..
HİT e mi yaptırdın??
Haklısın, hepimiz senin durumundayız, korkmamak ne mümkün...Ama bence 9. ün erken gebelik testinde artık çıkar diye düşünüyorum...Silikte olsa bir şeyler görürürsün..Ama sen nasıl rahat edeceksen, yeterki minikler seninle olsun, rahat ol vücudundaki stes hormanların artmasın...Yok onu biliyorum ama benim 3. Denemem bu. 1) çok saçma devlet hastanesindeydi malum herkese aynı tedavi onlar yüzünden tüpümü bile kaybettim 2) halit Fırat Erden de genetikten hiç sağlam çıkmadı 3) bu donasyon... tabi bir de kaç senedir belki mucize olur diye her ay adet gelmesin diye beklemek. Çok hüsran ile karşılaşınca insan korkuyor. İdrar da en erken ne zaman çıkar bari onu deneyeyim.
Zazacım hayırlı olsun transferin.. İnşallah bu sefer güzel sonuçlarını duyarız buradan.. :)Ay bu test günü varya en heyecanlı an
İnşallah güzel sonuçlarla çıllık atarız
İnşallah güzel arkadaşım pozitiv sonuç ve güzel umutlarla sizi sevindiririmZazacım hayırlı olsun transferin.. İnşallah bu sefer güzel sonuçlarını duyarız buradan.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?