Kalıcakmısınız kıbrısta zaza?

Bizde sizinle gün sayacağız artık zaza, artemissi, bu yılın sonuna yetişirlermi acaba :) Ama önden artemissi güzel haberler ver, ver ki herkeze uğurlu gelsin canım:)
Bir günde kalıp dönücez hava çok güzel 18-20 derece

Kalıcakmısınız kıbrısta zaza?

Bizde sizinle gün sayacağız artık zaza, artemissi, bu yılın sonuna yetişirlermi acaba :) Ama önden artemissi güzel haberler ver, ver ki herkeze uğurlu gelsin canım:)
. Aminnnnn aminnnn aminnnn
Test günüm 4 ocak .12. Gün oluyor. Bilmiyorum ki günler de geçmiyor :)

Zazacım hayırlı olsun inşallah kuzular sıkı sıkı tutumacak annelerine dualarımdasın arkadasım rahat ol şimdi hep heyecanlı hem zor bekleme süreci inşallah iyi haberlerle

Hayırlı olsun canim 3 tane vermezler gibi dusundum geriye kac kaldi dondurulmus.sira 12 gun beklemede guzel sonuclar olsun inşallah

bende düşünüyorum ama negatifi görürsem diye korkuyorum
Ben senin aklını karistirmayayim canim ama 5. Gün embriyosu artık 8. Gün den sonra genellikle azda olsa çıkıyor...tabi 9 daha garanti oluyor...ama sen yinede kafana takma hamile gibi davran keyfini cikarıyi düşünelim iyi olsun...

Yok onu biliyorum ama benim 3. Denemem bu. 1) çok saçma devlet hastanesindeydi malum herkese aynı tedavi onlar yüzünden tüpümü bile kaybettim 2) halit Fırat Erden de genetikten hiç sağlam çıkmadı 3) bu donasyon... tabi bir de kaç senedir belki mucize olur diye her ay adet gelmesin diye beklemek. Çok hüsran ile karşılaşınca insan korkuyor. İdrar da en erken ne zaman çıkar bari onu deneyeyim.

Hayırlı olsun canım..
İnşallah pozitifleri görürsün..
HİT e mi yaptırdın??

Haklısın, hepimiz senin durumundayız, korkmamak ne mümkün...Ama bence 9. ün erken gebelik testinde artık çıkar diye düşünüyorum...Silikte olsa bir şeyler görürürsün..Ama sen nasıl rahat edeceksen, yeterki minikler seninle olsun, rahat ol vücudundaki stes hormanların artmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…