Anladım teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun hicbirimizin emeği boşa gitmez inşallah
Rİca ederim. Herşey sabırla unutma. Ne zaman istersen sorabilirsin bize. Bu yollar uzun meşakkatli. İnsan yoruluyor. Ama bodozlama dalmamak lazım. Herşey sırayla.

Rİca ederim. Herşey sabırla unutma. Ne zaman istersen sorabilirsin bize. Bu yollar uzun meşakkatli. İnsan yoruluyor. Ama bodozlama dalmamak lazım. Herşey sırayla.
7 senedir bu rahatsızlıkla savaşıyorum denemediğim kürler ilaçlar yolla kalmadı belki geçirebilirim diye ama hiç biri iae yaramadı en bu yola başvurmak zorunda kaldık isteyen herkese Rabbim evlat nasip etsin hiç kolay degil

Ben 2017 mayıs ayında yaptırdım. ne yazık ki negatif ile sonuçlandı. 40 yaşındayım. benim fsh değerim 4 sene kadar önce 70 üzeri çıktı ve bununla başladı süreç. düşürülmeye çalışıldı ama bir kere yüksek değer görüldü mü inişe geçse de bişey farketmiyormuş. o zamanki doktorum bana durumun ciddiyetini yeteri kadar söylemediği için yumurta dondurma gibi bir durumum da olmadı. bir de o zaman daha bekardım. evlendiğim 2 sene oldu. zaten fsh değerim yükselişe geçtikten sonra regl dönemleri şaşmaya başladı. donasyon kararını da çabucak verdim yaşımdan dolayı. sağolsun eşim de kararı bana bıraktı. doktoru da bu site üzerinden okuduklarımdan karar verip gittim. ama işte dediğim gibi negatif oldu. bunun sebebini maalesef açıklayamıyorlar. kısmet değilmiş deniyor. yüzde 80 lik oranda 20 de kaldım. donasyondan sonra da menopoza tam anlamıyla girdim ve regl tamamen kesildi.ateş basmaları falan başladı ve şimdi hormon ilacı içiyorum regl olmak için çünkü kaç doktora sordumsa hepsi de yaşın çok erken , ilaç almalısın dedi. donasyon işlemi gerçekten yüksek meblağlara dayalı ne yazık ki ve bir daha yaptırabilir miyim bilemiyorum. inşallah senin için herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun arkadaşım. biraz uzun oldu ama içimi döküverdim :) Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallah..

Kızlar sperm donasyonu yaptirip bebişi olanlar varsa eşinizle bebeginiz arasinda ki iliskiyi ve esinize benziyo mu yoksa farkli oldugu belli oluyo mu yazabilir misiniz

Çok iyi yaptın ne zaman konuşmak istersende yazabilirsin ben hepinizi çok iyi anlıyorum sizinde beni anladığınızı umuyorum cunki gerçekten çok zor bir durum dilerim sizin için herşey bundan sonra yolunda gitsin ve sizde annelik duygusunu tadın hepimiz için hayırlı olsun arkadaşım

canım üzülme yaptırdığın merkezden indirim iste belki yardım ederler

Canım seni çok iyi anlıyorum benim de 26 yaşımdan beri erken menopozla başım beladaydı tek yumurtalığım bebekken alındığı için bu dertle uğraştım ne kürler yaptım neler etmedim fsh ı düşürsem bile yumurta kalitem Artmadı en güzel çare donasyon ben keşke o kürleri hiç yapmasaymışım boşa vakit kaybı. Şimdi yumurta donasyonuyla hamileyim .hiç vakit kaybetme bence bir An önce yaptır.

Hiç donmus embriyon yokmuydu arkadaşım bir daha transfer olanileceğin Kıbrıs’ta bunu nasıl yapmazlar anlamadım ben çok şanslıklık olmus umarım tekrar deneyecek maddi manevi gücü bulursun

Z Zaza74 ayyy heycan bende de var inşallah tutunmuşlardır bebişler Çok garip bişiy ama tanımadan hakkında bir kaç satır yazıyla senin için senin kadar nerdeyse heycan yapmak dualarım seninle ve herkim anne olmayı istiyorsa allahım duysun sesini çaresiz bırakmasın Canım birde e2 p4 e baktırıcakmısın baktırırsan yazarmısın canım

canım üzülme yaptırdığın merkezden indirim iste belki yardım ederler
Doktor dedi elimizden geleni yaparız diye ama ne kadar olabilir ki .. ve tekrar oraya gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası... bakalım zaman ne gösterir.. hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…