- 22 Mayıs 2017
- 86
- 48
- 88
Arkadaşlar Yakın Doğu Tüp Bebek ile ilgili başka bilgisi olan orada donasyon yaptıran var mı ?
Gerçekten british gynolife yakın Doğu arasında kaldık
Merhaba bende Gynolife ve British arasında kaldım.Telefon konuşlarından Gynolife epey ilgili şimdilik ama bilemiyorum
hoşgeldin ilkbaharcım burayaaa : )Uzuldum sizin adiniza .ben yaptirdim ilk seferde oldu simdi 5 aylik ikiz ogluslarima hamileyim dilerim rabbim isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu
ZY British için bize 5500 euro dedilerKızlar Merhaba,
Brithis ve Gynolife ile son kez konuşturm.
Brithis 5.000 euro işlem + 500 euro dondurma dedi.
Gynolife 4.400 euro işlem + 500 euro dondurma dedi.
Bu durumda maddiyatı da düşünerek GYNOLİFE ile bugün itibariyle başlıyorum.
Birazdan yazacağım dosyamı açmaları için.
İnş. hakkımda hakkımız da en hayırlısı neyse o olur.
ZY British için bize 5500 euro dedilerHerkeze farklımı söylüyorlar caba, pazarlık ile mi bu şekilde oldu senin..
Merkezinde hayırlı olsun canım uğur getirsin inşallah...
7. gün azda olsa bir şeyler çıkar canım..Değer çıktıysa çok takılma önemli olan 2 günde bir katlaması..Arkadaşlar transferin 7. Günü bhcg kaç olması gerekiyor benim gibi dayanamayıp yapan oldumu
Vayy bize yapmadı maalesef, üzüldüm şimdiCanım banada 5.500 dedi indirim yaptı daha da düşemem dedi.
İnş hakkımızda hayırlısı olur
Aslında hepsi ilgili canım, ama maddiyata da bakıyoruz napalım. 1-2 bin TL bile çok önemli oluyor. Bende ikisi arasındaydım ama artık gynolife ile devam edeceğim sanırım
İnşallah canım inşallah7. gün azda olsa bir şeyler çıkar canım..Değer çıktıysa çok takılma önemli olan 2 günde bir katlaması..
banada yaptı indirim hata 15% sağlıkçı olduğum için 4675 euVayy bize yapmadı maalesef, üzüldüm şimdiArtık gittiğimizde konuşuruz bizde...
arkadaşım kaç çıktı betanİnşallah canım inşallah
Oooo bayağı indirim yapmışlar ne güzel...Biz başladık ama bende yazacağım bakalım nasıl geri dönecekler...banada yaptı indirim hata 15% sağlıkçı olduğum için 4675 eu
mutlaka indirim iste hata param yok elimde bukadar var yardımınıza muhtacım deOooo bayağı indirim yapmışlar ne güzel...Biz başladık ama bende yazacağım bakalım nasıl geri dönecekler...
Yazdım, bakalım ne diyecek..Gerçi biz bayağı ilerledik, yapmayabilir...Hayırlısı artıkmutlaka indirim iste hata param yok elimde bukadar var yardımınıza muhtacım de
113 canımarkadaşım kaç çıktı betan
Süper sonuç maşallah çoğul gebelik kesin113 canım
113 canım
arkadaşım kaç çıktı betan
inşalllah canım hayaliii bile çok güzel cuma günü tekrar yapıcam nasipse paylaşırım yineSüper sonuç maşallah çoğul gebelik kesin
allahım sizi korusun
artık kesin hamilesin arkadaşıminşalllah canım hayaliii bile çok güzel cuma günü tekrar yapıcam nasipse paylaşırım yine
Umarım inşallah korkularım sevinmeme engel oluyor daha öncede düşük ve dış gebelık yaşadığım dan olsa gerek Allah hepimizin emeklerine acısın yardım etsin boşa çıkarmasın inşallahartık kesin hamilesin arkadaşım
kendinide bebişleride koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?