Merhaba bende Gynolife ve British arasında kaldım.Telefon konuşlarından Gynolife epey ilgili şimdilik ama bilemiyorum

Aslında hepsi ilgili canım, ama maddiyata da bakıyoruz napalım. 1-2 bin TL bile çok önemli oluyor. Bende ikisi arasındaydım ama artık gynolife ile devam edeceğim sanırım

ZY British için bize 5500 euro dediler Herkeze farklımı söylüyorlar caba, pazarlık ile mi bu şekilde oldu senin..

Merkezinde hayırlı olsun canım uğur getirsin inşallah...

ZY British için bize 5500 euro dediler Herkeze farklımı söylüyorlar caba, pazarlık ile mi bu şekilde oldu senin..

Merkezinde hayırlı olsun canım uğur getirsin inşallah...

Canım banada 5.500 dedi indirim yaptı daha da düşemem dedi.
İnş hakkımızda hayırlısı olur

Aslında hepsi ilgili canım, ama maddiyata da bakıyoruz napalım. 1-2 bin TL bile çok önemli oluyor. Bende ikisi arasındaydım ama artık gynolife ile devam edeceğim sanırım

İnşallah hayırlı olsun. gelişmelerden haberdar edin lütfen merakla bekliyorum.

Arkadaşlar British de transfer yaptıranlar yol ve konaklamayı nasıl çözdünüz..Tarihler net olmadığı için sanırım önceden uçak bileti alamak yada kalıcak rezervasyonu yaptırmak önceden pek mümkün olmasa gerek..Siz nerede kaldınız, aşağı yukarı fiyatlar nasıldı? Kısaca cevaplarsanız çok sevinirim..

artık kesin hamilesin arkadaşım
kendinide bebişleride koru
Umarım inşallah korkularım sevinmeme engel oluyor daha öncede düşük ve dış gebelık yaşadığım dan olsa gerek Allah hepimizin emeklerine acısın yardım etsin boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…