korkma bak değerin çok sağlıklı çıktı ve öylede artıcak inşallah her şey güzel başladı ve güzelde biticekUmarım inşallah korkularım sevinmeme engel oluyor daha öncede düşük ve dış gebelık yaşadığım dan olsa gerek Allah hepimizin emeklerine acısın yardım etsin boşa çıkarmasın inşallah
Çok sağol canım moral oldun inşallah rabbimden tek istedıgım bukorkma bak değerin çok sağlıklı çıktı ve öylede artıcak inşallah her şey güzel başladı ve güzelde biticek
Çoğul gebelik olduğu kesin ikiz yada üçüz :))Kızlar 10. Gün bhcg değerim 890 çıktı 2 günde neredeyse 3 kat artmış normal mi sizce 3 embriyo yerleştirdiler.
Hayırlı olsun arkadaşım Sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz. 263 kaçıncı gün değerin senin de çoğul olabilir maşallahKızlar ben perşembe baktirdim 263 çıktı bugün tekrar baktirdik 1370 sizce nasıl doktor kese hala goremedi
Sağlıklı olsunlar ama umarım üçüz değildir çünkü onda indirgeme işlemi yaptırmak gerekiyormuş bebeklerin sağlığı açısından.Çoğul gebelik olduğu kesin ikiz yada üçüz :))
9. Gün 263 canm 13.Gün 1370. AmiinnHayırlı olsun arkadaşım Sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz. 263 kaçıncı gün değerin senin de çoğul olabilir maşallah
Hayırlı olsun arkadaşımAslında hepsi ilgili canım, ama maddiyata da bakıyoruz napalım. 1-2 bin TL bile çok önemli oluyor. Bende ikisi arasındaydım ama artık gynolife ile devam edeceğim sanırım
maşallah inşaallah ikizdir9. Gün 263 canm 13.Gün 1370. Amiinn
Maşallah ayy ya böyle güzel haberleri okudukca bnde hevesleniyorum çok güzel ya Rabbim hayırlısıyla hamileliğin devamı ve tamamına erdirsinKızlar 10. Gün bhcg değerim 890 çıktı 2 günde neredeyse 3 kat artmış normal mi sizce 3 embriyo yerleştirdiler.
Bende cnm ya:) İnşallah nasip olur hepimize.Maşallah ayy ya böyle güzel haberleri okudukca bnde hevesleniyorum çok güzel ya Rabbim hayırlısıyla hamileliğin devamı ve tamamına erdirsin
Artış super erken kese için acele etme 1 hafta sonra git9. Gün 263 canm 13.Gün 1370. Amiinn
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz yaşarız bu süreci.Maşallah ayy ya böyle güzel haberleri okudukca bnde hevesleniyorum çok güzel ya Rabbim hayırlısıyla hamileliğin devamı ve tamamına erdirsin
KeseKızlar ben perşembe baktirdim 263 çıktı bugün tekrar baktirdik 1370 sizce nasıl doktor kese hala goremedi
İnşallah hamile kalırsın canım işi boşver düşünme yeterki olsun Rabbim hepimize nasip etsin bnde Mart Nisan gibi düşünüyorum bnm rahimde sol tarafta yapışıklık çıktı bu cuma doktora göstercem bakalım ne diycekBende cnm ya:) İnşallah nasip olur hepimize.
İnşallah Mayıs Haziran gibi başlıcaz bizde inşallah.Tek sıkıntım yoğun iş temposu bir işe sahibim.Hamiş kalırsam nasıl çalışıcam bilmem :)
Aslında zazacım buBen kendi yumurtalarımı kullanmıyorumki
Çukulaya kist kadının kendi yumurtasının kalitesini düşürüyor
çok yıllar önce 8-9 sene oldu doktorum teşhis koymuştu ama hiç bir şey de yspılmadıYas senin endometriosis in nasıl farkedildi....Ultrasonda anlaşılıyormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?