Rahim kaslarında olan endometriozise adenomiozis denilirEndometriosis var ama çikolata kistim yok
Selam. ben Mayıs 2017 de Dünya Tüp Bebekte yaptırdım fakat negatif sonuç aldım maalesef..Bir de dünyada hiçdeneyen yok mu baştaki sayfaları çok hızlı geçtim öncelerde oraya giden de varmış baya ama artık gidilmiyor mu acaba oraya hiç
canım sen neyaptınSelam. ben Mayıs 2017 de Dünya Tüp Bebekte yaptırdım fakat negatif sonuç aldım maalesef..
Canım ben ne zamandır girmiyorum buralara.. valla maddi imkansızlıktan şu anda hiçbişey yapamıyorum.. en son görüştüğüm buradaki doktorumun da önerdiği murat önal var. aradım ve görüştüm de hatta çok sıcak ve ilgili biri gibi geldi bana.. hatta arada bir arayıp bir gelişme var mı nasılsınız falan diye de soruyorlar.. ama dediğim gibi şu anda bişey yapamıyorum.. ben artık menopoza da girdim ve doktorum kesinlikle devam ettirmemi söyledi ben de climen içmeye başladım onunla regl oluyorum. ve kilo vermeye çalışıyorum bir yandan da ama bu hormonlar ve yaşadıklarım yüzünden pek de başarılı olamıyorum... bakalım kısmet ilerleyen zamanda fırsatım olursa Murat Beyi denemeyi düşünücem sanırım. Bir de benden ilk etapta hiteroskopi istedi.diğer taraf istememişti mesela ama bu kesinlikle görmek gerekir dedi. çok teşekkür ederim ilgin için canım.. sen ne aşamadasın takip edemedim dediğim gibi buraları..canım sen neyaptın
özletin kendini
düşündüyün merkEz varmı
Transferin hayırlı olsun Göksumm..İnşallah miniklerin kardeşleri tutunmuştur..Selam arkadaslar.. ara ara okuyorum bu formu.. size kisaca kendimden bahsedim..32 yasimdayim.. 2011de HIT’te dorduncu denememde ikizlerimi hamile kaldim.. bu tedaviden kalan 8 embryo dondurulmustu.. gecen yaz tekrar aradim ve bu embryolari kullanmak istedigimi soyledim fakat HIT ordan ayrilmisti.. klnigin adin degismisti (BRITISCH) Zehra hanimla eylulde tedaviye basladik.. eylul sonu transfer icin gittim kibrisa ve 1 embryo istedim tekrar ikiz olur korkusuyla.. sonuc negatifti.. 8 embryo iki tupe ayrilmis dorder dorder dondurulmus.. bu 4 embryonun teki bana koyuldu 3u takip edildi ertesi gune kdr.. ikisi devam edip donduruldu biri devam etmemis.. yani toplamda 6 embryom kalmisti.. ocak ayinda tekrar yeni tedaviye basladim bu sefer Murat beyle( zehra hanim ayrilmis) gecen carsamba gunu transferim gerceklesti.. bu sefer iki tane istedim sansi artirmak icin.. diger tup cozulmus 4 taneden ikisi bana koyuldu diger ikisi tekrar takip edildi fakat ertesi gun dondurulamayacak kalitede olduklari icin onlarda gitti.. su an eylulde dondurulan iki tane embryom kaldi.. bugun 5.gunum haftaya pazartesi test gunum.. hayirlisini diliyorum.. olursa ikizlerin ayni donorden kardesleri olacak insallah..
Canım rabbim yok yerden rızık yetirsin inşallah arzularını gerçekleştiresinCanım ben ne zamandır girmiyorum buralara.. valla maddi imkansızlıktan şu anda hiçbişey yapamıyorum.. en son görüştüğüm buradaki doktorumun da önerdiği murat önal var. aradım ve görüştüm de hatta çok sıcak ve ilgili biri gibi geldi bana.. hatta arada bir arayıp bir gelişme var mı nasılsınız falan diye de soruyorlar.. ama dediğim gibi şu anda bişey yapamıyorum.. ben artık menopoza da girdim ve doktorum kesinlikle devam ettirmemi söyledi ben de climen içmeye başladım onunla regl oluyorum. ve kilo vermeye çalışıyorum bir yandan da ama bu hormonlar ve yaşadıklarım yüzünden pek de başarılı olamıyorum... bakalım kısmet ilerleyen zamanda fırsatım olursa Murat Beyi denemeyi düşünücem sanırım. Bir de benden ilk etapta hiteroskopi istedi.diğer taraf istememişti mesela ama bu kesinlikle görmek gerekir dedi. çok teşekkür ederim ilgin için canım.. sen ne aşamadasın takip edemedim dediğim gibi buraları..
inşallah olur arkadaşım bir tanede erkek kardeşleri olur kızlarınınSelam arkadaslar.. ara ara okuyorum bu formu.. size kisaca kendimden bahsedim..32 yasimdayim.. 2011de HIT’te dorduncu denememde ikizlerimi hamile kaldim.. bu tedaviden kalan 8 embryo dondurulmustu.. gecen yaz tekrar aradim ve bu embryolari kullanmak istedigimi soyledim fakat HIT ordan ayrilmisti.. klnigin adin degismisti (BRITISCH) Zehra hanimla eylulde tedaviye basladik.. eylul sonu transfer icin gittim kibrisa ve 1 embryo istedim tekrar ikiz olur korkusuyla.. sonuc negatifti.. 8 embryo iki tupe ayrilmis dorder dorder dondurulmus.. bu 4 embryonun teki bana koyuldu 3u takip edildi ertesi gune kdr.. ikisi devam edip donduruldu biri devam etmemis.. yani toplamda 6 embryom kalmisti.. ocak ayinda tekrar yeni tedaviye basladim bu sefer Murat beyle( zehra hanim ayrilmis) gecen carsamba gunu transferim gerceklesti.. bu sefer iki tane istedim sansi artirmak icin.. diger tup cozulmus 4 taneden ikisi bana koyuldu diger ikisi tekrar takip edildi fakat ertesi gun dondurulamayacak kalitede olduklari icin onlarda gitti.. su an eylulde dondurulan iki tane embryom kaldi.. bugun 5.gunum haftaya pazartesi test gunum.. hayirlisini diliyorum.. olursa ikizlerin ayni donorden kardesleri olacak insallah..
Transferin hayırlı olsun Göksumm..İnşallah miniklerin kardeşleri tutunmuştur..
Bu kliniklerde kimin nerede olduğunu karıştırmaya başladım ben :) British i mesela eski bahçeci olarak biliyorum..Murat Bey ve Zehra Hnm ında eski Bahçeci çalışanı, şimdi yeni adıyla British .. Ozaman Hit de eskiden Bahçecidemi çalışıyordu, bayağı karıştı :)
inşallah olur arkadaşım bir tanede erkek kardeşleri olur kızlarının
british merkezden memnun kaldınmı bizede bir bilgi verirmisin
merkez kendine güveniyor sende güvendinmi
acaba halil taşındığında dondurulmuş kendi hastalarının embriyosunu neden almadı
halil şimdi magusa tıpta
Canım merhaba ;Amin cnm insalah.. ikizlerim erkekInsalah bitanede kizmiz olur Ben merkezden cok memnum kaldim.. ozellikle murat bey cok ilgili.. her soruya net cvp veriyor.. onlar elinden geleni yapti.. artik bebislerin tutunup tutunmayacagi Allah kalmis.. kki tane biri 4bb biride 3bb kalitede embryo verildi.. olursa bu embryolarimla olacak.. yeniden baska bir donorle basyaip hamile kalmak
Kesinlikle dusunmuyorum.. herseyin hayirlisi.. Allah jepinizin yuzune gulsun Annelik duygusunu tattirsin insallah
Bizimkisi yumurta donasyonu canim.. ama inan hamile oldugumu duydugum andan itibaren bir am olsun bile aklima gelmedi donasyon oldugu.. simdi 5 yasindalar ve hala hic bir sekilde aklima gelmiuor .. insan hemen baglaniyor .. zaten senin icinde buyuyor senin kaninla caninla besleniyor.. biri ayniii baba digeride cok garip ama bana cok beziyorCanım merhaba ;
Bir sorum olucak senin yumurta donasyonumu? sperm donasyonumu?
Bunu sormamdaki sebep bebişlerim olmuş bu yollardan biri ile.Peki bu durumun psikolojisi nasıl?
Bizim sperm donasyonu olucak inşallah ama hep aklımda bir soru işareti.Ya eşim doğumdan sonra (allah nasip ederse)bebeğe ön yargılı bakarsa? ısınamazsa?
Bunların hepsini konuştuk bebek istiyoruz ,oda istiyor çok.Aklımda hep bu soru var.Birde ailelerinize söyledinizmi bu durumu? Biz söylemeyi düşünmüyoruz.
İnşallah canım çok sağolasın.. senin de tedavin hayırlı olsun innşallahh bu sefer olumlu olur herşey.. Allah yardımcın olsun canım...Canım rabbim yok yerden rızık yetirsin inşallah arzularını gerçekleştiresin
bende murat bilgini seçtim british tüp bebekten inşallah güzel sonuçlanan seçim olur
Bizde öyle düşünüyoruz canım.Herşeyin hayırlısı.İnşallah herşey hepimiz için güzel olur.Bizimkisi yumurta donasyonu canim.. ama inan hamile oldugumu duydugum andan itibaren bir am olsun bile aklima gelmedi donasyon oldugu.. simdi 5 yasindalar ve hala hic bir sekilde aklima gelmiuor .. insan hemen baglaniyor .. zaten senin icinde buyuyor senin kaninla caninla besleniyor.. biri ayniii baba digeride cok garip ama bana cok beziyorailemize soylemedik cnm.. bu olunceye kdr esimle benim aramda kalacak bisey insalah
Hayırlı olsun şimdiden canım Allah yardımcınız olsunKızlar Merhaba,
Brithis ve Gynolife ile son kez konuşturm.
Brithis 5.000 euro işlem + 500 euro dondurma dedi.
Gynolife 4.400 euro işlem + 500 euro dondurma dedi.
Bu durumda maddiyatı da düşünerek GYNOLİFE ile bugün itibariyle başlıyorum.
Birazdan yazacağım dosyamı açmaları için.
İnş. hakkımda hakkımız da en hayırlısı neyse o olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?