Kızlar bana %10 -15 falan sanırım.
İndirim konusunda da eşimle de konuştuk, biz başladığımız ve bir yol aldığımız için daha fazla ısrar etmek tehtit etmek gibi olur dedi...O yüzden bende pek üstlerine gitmedim..Artık sağlık olsun..Ama aklımda da kalmadı değil :)

Evet kızlar sanırım Brithis olarak devam edeceğim diğerinden bin tl falan yüksek ama sizlerin yorumları daha önemli kimse kötü yorum yapmadı.

Mavicim kesinlikle doğru ama bir yandan da diyeti zorlaştırıyor, fakst uzun zamandır yapamadığım kadar ciddi bir diyetteyim bu defa, amacım tedavi öncesi 20 kg civarı vermek, inşallah bakalım. Senin donör seçimin tamam değil mi

allahım bizi utandırmasın
inşallah hepimiz bebelerimize kavuşuruz
ilk mavim hamile kal ve bize umut yolu aç

İnşallah Zazacım inşallah..Bakalım az kaldı..Yogaya yüklenmeye başladım sanırım stresimi alıyor :)Sizede tavsiye ederim, çok ama çok rahatlatıyor beni..Hem kan dolaşımını da arttırdığını düşünüyorum..Geçen ay adetimde hiç ağrı olmadan ve temiz kan şeklinde oldu..

Youtube dan fetility yoga yazınca videolar çıkıyor, onlardan 1 akşam -Yoga with Fiji McAlpine: Yoga for Fertility - olanı 1 akşamda -Yoga & Qi-Gong Fertility Boosting Routine: Vibrant Womb- yapıyorum..Bakalım işe yaracak mı

Kızlar maşallah British te şu anda 4-5 kişi olduk sanırım. Ben gerçekten şu ana kadar çok memnunum. Bir de tabi kurumsal işletme her zaman farklı. İnşallah hepimiz britishten karnımızda bebeklerimizle çıkacağız

Kolay gelsin yaş cım, en zoru diyet gerçekten..Bu konuda bende çok zorlanıyorum, çok haklısın...
Eveet benim donor tama, çok şükür testler iyi geldi..Artık yumurtma büyütmeye başlayacaklar, haber bekliyorum bende..İnşallah sağlıklı embriyolarımız olur...

İNŞALLAH CANIM ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

Yas41 merhaba siz de donörde recombine test yaptırıyormusunuz

zaten ben damlayla ilk konuşurken dedim ben 2 senedir kadınlar klübündeyim ve beni takip eden çok gebe kalırsam bu size iyi reklam olur ve eskidende 4 defa halilde negativ alanım
inşallah hırs yaparlar bize özen gösterirler

Ben de 10 yildir bu kulupteyim ve birgun donasyonum olacak diye hep sizleri takip ettim..
Gelelim durumuma..
HiT ismini 6 sene once duydugumda donasyonumu ona yaptiracgm demistim ve sonrasinda olumsuz yorum okusam bile vardir bir hayir diye dönmedim,nitekim yasim 37 ve 3,5 yillik evliyim, 2001den beri de donasyon teshisiyle yasiyorum,
Nitekim 23 ocakta HiT'te 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi ilk tedavim, 8.gun kanda 48 cikti, 10.gun 39 cikti, 13.gun ise 5.89 ve kaybettim..
Transfer rahime 6mm ile nakledildi ama 4.gunu 10mm olmustu rahmim,yani sebebini neye baglamaliyiz bilmiyorum,hem bu konuda tecrubeniz bilginiz varsa paylasmanizi rica ediyorum hem de 2 adet dondurulmusum var, hit vucutta hormonlar varken tekrar hemen baslanmasini tavsiye ediyorm demis,ama sizin bu konudaki dusunceleriniz neler arkadaslar,beklenmeli mi baslanmali mi..
Evet ilk olsa bile cok uzuldum, zaten hazir degildim ki onun sahane gulusune,yumuk yumuk ellerine, dissiz agziyla beni gorunce gulusune, geceleri uyandirmasina dedim,ama icten demedim,icim kan aglamakta.. hepsinin sonuna hayir yalan,seni sevmedigim yalan diyip duruyorum..
Deferli gorusleriniz icin smdiden Allah razı olsun,gonlunuzce olsun..

KIZLAR AZ ÖNCE DAMLAYA YAZDIM BİZ 5-6 KİŞİYİZ HEPİMİZ KADINLAR KLÜBÜNDEN İNDİRİM GÜZEL İSTERİZ VE SİZE İYİ REKLAM OLURUZ EĞER GEBE KALIRSAK-)))
Kabul ettiler mi bende sorayım ben sibel hanımla görüştüm galiba isimler birbirine karışıyor artık o kadar çok kişiyle muhattap oldum ki :)))

mutlaka iyi bir uzmana git ve rahim adezyonlarını açsın bir dahada oluşmasın diye baloncuk koydur amelyat sırası 2 günlük
çünkü rahim içi yapışıklığı açınca yeniden oluşuyormuş
Ben dört beş aydır Acıbadem Bülent hoca Dr baloncuk 2 kalıp snr çıkarıyorlar mı gebe kalmamaya engel olurmu hiç duymamıştım gerçi başa gelince mecbur öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…