İndirim konusunda da eşimle de konuştuk, biz başladığımız ve bir yol aldığımız için daha fazla ısrar etmek tehtit etmek gibi olur dedi...O yüzden bende pek üstlerine gitmedim..Artık sağlık olsun..Ama aklımda da kalmadı değil :)Kızlar bana %10 -15 falan sanırım.
allahım bizi utandırmasınEvet kızlar sanırım Brithis olarak devam edeceğim diğerinden bin tl falan yüksek ama sizlerin yorumları daha önemli kimse kötü yorum yapmadı.
Mavicim kesinlikle doğru ama bir yandan da diyeti zorlaştırıyor, fakst uzun zamandır yapamadığım kadar ciddi bir diyetteyim bu defa, amacım tedavi öncesi 20 kg civarı vermek, inşallah bakalım. Senin donör seçimin tamam değil miAnladım canım..Menepoz iğnesinin tedavi olan arkadaşlardan çok iyi geldiğini biliyorum..Bence doğru tedavi Yaş cım...Birde endometriosiz de beslenemeninde , ona göre olan bir diyetinde durumu gerilettiğini okumuştum..Bir araştır istersen...
allahım bizi utandırmasın
inşallah hepimiz bebelerimize kavuşuruz
ilk mavim hamile kal ve bize umut yolu aç
Mavicim kesinlikle doğru ama bir yandan da diyeti zorlaştırıyor, fakst uzun zamandır yapamadığım kadar ciddi bir diyetteyim bu defa, amacım tedavi öncesi 20 kg civarı vermek, inşallah bakalım. Senin donör seçimin tamam değil mi
İNŞALLAH CANIM ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNKolay gelsin yaş cım, en zoru diyet gerçekten..Bu konuda bende çok zorlanıyorum, çok haklısın...
Eveet benim donor tama, çok şükür testler iyi geldi..Artık yumurtma büyütmeye başlayacaklar, haber bekliyorum bende..İnşallah sağlıklı embriyolarımız olur...
Amin Zazacım, hep beraber inşallah..1 -2 ay arayla alalım bebişlerimizi kucağımıza...İNŞALLAH CANIM ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
Sen ne yaptın donor seçimine başladınız mı ?İNŞALLAH CANIM ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
İndirim yaptıysa orayı tercih et derimKızlar Brithis biraz daha indirim yaptı.. Aklım oraya kayıyor ne diyorsunuz ?
ACİL
Hayırlı olsun canım :) güzel olsun herşeyKızlar kanlarımı verdim, sonuca gör görüşeceğiz.
Brithis ile başladık,,Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yas41 merhaba siz de donörde recombine test yaptırıyormusunuzBenim donasyonda 2 transferim negatif olduğu için istiyor onları, senin inşallah ilk seferden tutsun. Bu recombine test dediğin vip donör için istenen testlerden mi? Onu eşim sormuş gerek yok demiş ama demek ki sağlıksız da gelebiliyor, biz de yaptıralım onu
Kabul ettiler mi bende sorayım ben sibel hanımla görüştüm galiba isimler birbirine karışıyor artık o kadar çok kişiyle muhattap oldum ki :)))KIZLAR AZ ÖNCE DAMLAYA YAZDIM BİZ 5-6 KİŞİYİZ HEPİMİZ KADINLAR KLÜBÜNDEN İNDİRİM GÜZEL İSTERİZ VE SİZE İYİ REKLAM OLURUZ EĞER GEBE KALIRSAK-)))
Ben dört beş aydır Acıbadem Bülent hoca Dr baloncuk 2 kalıp snr çıkarıyorlar mı gebe kalmamaya engel olurmu hiç duymamıştım gerçi başa gelince mecbur öğreniyoruzmutlaka iyi bir uzmana git ve rahim adezyonlarını açsın bir dahada oluşmasın diye baloncuk koydur amelyat sırası 2 günlük
çünkü rahim içi yapışıklığı açınca yeniden oluşuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?