Burda bahsettiği şey donasyon yapan ülkelerin ne tarz işlem yaptıklarına bağlı başarı oranı. Irk a göre başarı oranı değil.Yumurta Bağışında Başarı Oranları ve Ülkeler
- 30 yaş altında sağlıklı doğum yapmış verici yumurtası kullanan ülkeler başarı şansı % 60-70 dir. ( ABD, İspanya, KKTC )
- Sıradan sağlıklı kadın kullanan ülkeler başarı şansı % 40-45 ( Arjantin, Belçika, ABD, Güney Kıbrıs )
- Daha önce gebe kalamamış yumurta sayısı fazla verici kullanan ülkeler başarı şansı % 30-37 (İsrail, İngiltere, Hindistan)
- Dondurulmuş veya atık yumurta kullanan ülkeler (Yunanistan, İsrail) Yumurta nakli Avrupa’da İtalya, Fransa, Almanya gibi ülkelerde yasal zorunluluk nedeniyle yapılamamaktadır.
Sonradan okuyunca bende fark ettimBurda bahsettiği şey donasyon yapan ülkelerin ne tarz işlem yaptıklarına bağlı başarı oranı. Irk a göre başarı oranı değil.
Amin zelittacımZazacim hayırlı olsun. Fikrini degistiren nedir. Emine neden ayrilmis. Zehra hanim kendisi mi klinik acmis
Zehra hanım olumsuz olursa indirim yaparım dedi mi ?Amin zelittacım
Biliyorsun halilde 4 negativim var bahçeciye dedim olumsuz olsa yardım ne yapacaksınız çok soğuk az bir indirim söylediler bizim bir kurallar var diyerek
Açıkcası bu beni onlardan soyutu
Kızlar kafanızı karıştırmak istemem zor vakayım onunçin olumsuz olunca sonuna kadar bana destek olan dokror ve merkez arıyorumZehra hanım olumsuz olursa indirim yaparım dedi mi ?
Hayirlisi olsun zazacim..lab iyi olsunda..sonucta en önemli şey lab. Kuzum..Kızlar kafanızı karıştırmak istemem zor vakayım onunçin olumsuz olunca sonuna kadar bana destek olan dokror ve merkez arıyorum
Zehra hm içime sindi her konuda
Zaza ben emine hanımla dün konustum öyle birşey söylemedi zehra hanım nereye geçmiş pekiKızlar iyi akşamlar
Bahçeciden Hemşire Emine hm 3 gündür çıkmış haberiniz olsun
Bahçecide eskiden çalışan doktor Zehra hanımın yanına gitmiş
Bende onlara geçtim -))
Bugün Zehra hanımla konuştum çok içime sindi
Embriologları Tarkan bey british kolon hastanesindeHayirlisi olsun zazacim..lab iyi olsunda..sonucta en önemli şey lab. Kuzum..
Bilmem neden demedi istersen konuşurken sorZaza ben emine hanımla dün konustum öyle birşey söylemedi zehra hanım nereye geçmiş peki
Kızlar iyi akşamlar
Bahçeciden Hemşire Emine hm 3 gündür çıkmış haberiniz olsun
Bahçecide eskiden çalışan doktor Zehra hanımın yanına gitmiş
Bende onlara geçtim -))
Bugün Zehra hanımla konuştum çok içime sindi
Bristhiste benim konuştuğum hemşirenin adına Emine birde koordinatör sibel hanım var.
Herhalde aynı Emine değil çünkü bugün yazdım ben
Bu arada ilacım bitti adet olmayı bekliyorum
Bristhiste benim konuştuğum hemşirenin adına Emine birde koordinatör sibelhanım var.
Olabilir ben yalan söylemiyorumBristhiste benim konuştuğum hemşirenin adına Emine birde koordinatör sibelhanım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?