Y donasyonu yaptırırken donörü hangi ülkeden seçmeyi düşünüyorsunuz?Bazıülkelerinbaşarı şansı daha yüksekmişde(Amerika,İspanya gibi

Ilgınc hiç duymamistim ırk yada milletin şansının farkli olduğunu.. yaş daha etkli biliyorum..

Yumurta Bağışında Başarı Oranları ve Ülkeler

• 30 yaş altında sağlıklı doğum yapmış verici yumurtası kullanan ülkeler başarı şansı % 60-70 dir. ( ABD, İspanya, KKTC )
  • Sıradan sağlıklı kadın kullanan ülkeler başarı şansı % 40-45 ( Arjantin, Belçika, ABD, Güney Kıbrıs )
  • Daha önce gebe kalamamış yumurta sayısı fazla verici kullanan ülkeler başarı şansı % 30-37 (İsrail, İngiltere, Hindistan)
  • Dondurulmuş veya atık yumurta kullanan ülkeler (Yunanistan, İsrail) Yumurta nakli Avrupa’da İtalya, Fransa, Almanya gibi ülkelerde yasal zorunluluk nedeniyle yapılamamaktadır.

Kızlar iyi akşamlar
Bahçeciden Hemşire Emine hm 3 gündür çıkmış haberiniz olsun
Bahçecide eskiden çalışan doktor Zehra hanımın yanına gitmiş
Bende onlara geçtim -))
Bugün Zehra hanımla konuştum çok içime sindi

Burda bahsettiği şey donasyon yapan ülkelerin ne tarz işlem yaptıklarına bağlı başarı oranı. Irk a göre başarı oranı değil.

Zazacim hayırlı olsun. Fikrini degistiren nedir. Emine neden ayrilmis. Zehra hanim kendisi mi klinik acmis

Zazacim hayırlı olsun. Fikrini degistiren nedir. Emine neden ayrilmis. Zehra hanim kendisi mi klinik acmis
Amin zelittacım
Biliyorsun halilde 4 negativim var bahçeciye dedim olumsuz olsa yardım ne yapacaksınız çok soğuk az bir indirim söylediler bizim bir kurallar var diyerek
Açıkcası bu beni onlardan soyutu

Ya birşey sorucam karnımda ufak ufak sancı oluyor ben bu ilaçlardan diye düşünüyorum benim gibi karnında sancısı olan var mı?(adetin 10. Günü)

Zaza ben emine hanımla dün konustum öyle birşey söylemedi zehra hanım nereye geçmiş peki

Zaza ben emine hanımla dün konustum öyle birşey söylemedi zehra hanım nereye geçmiş peki
Bilmem neden demedi istersen konuşurken sor
Zehra hm british kolonda
Firdevs hm olduğu hastane yani embriologları birdi ama doktorlar farklı

Bristhiste benim konuştuğum hemşirenin adına Emine birde koordinatör sibelhanım var.

Herhalde aynı Emine değil çünkü bugün yazdım ben
Bu arada ilacım bitti adet olmayı bekliyorum

Bristhiste benim konuştuğum hemşirenin adına Emine birde koordinatör sibelhanım var.

Benim hemşirenin adı Emine gonca Kızıl bristihs

Olabilir ben yalan söylemiyorum
Emine hanımla bugün konuştum 3 gün oldu ayrıldım bahçeciden ve zehra hanımın yanındayım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…