etik olmayanı ben yaptım her halde her şeyi sizle paylaşıyorum bunuda söyledimZazacım hayırlı uğurlu güzel sonuçlu olur inşallah .Kalplerimiz nereyi derse doğru yer orasıdır bencede.
Emine hn ı sahsen tanımam çok iyi bir insan olabilir lafın kişiliğine değil ancak bi iş yeriyle bağlarını tam koparmadan başka bi yere gideceğini ilan etmesi Etik açıdan doğru olmamış.Senin için mutlu oldum o ayrı.
mervecim güvenmek deyilde daha cana yakın ve kurum olarak olmadığı için futbol topu gibi başkasına paslayarak indirim çok yapamayız dememesi hoşuma gitti çünkü biliyorsun yaşadıklarımı artık ne merkezlere nede kendi rahimime güvenemiyorumBenim konuştuğum kişi de emine gonca kızıl bana da söylemedi değiştirdiğini şaşırdım zehra hanıma daha mı cok güveniyosun zaza?
canım kardeşim şanslılardan olasın inşallah bebişine kavuşasınEvet kızlar doğru Emine hanım ayrılmış. Sibel hanımla konuştum öyle dedi. Sonra Eylem hanım aradı yeni hemşirem :)
Canını sıkma sonuçta doktor değil hemşire. geri kalanı herşey aynı. tedavin hayırlı uğurlu olsun.Evet kızlar doğru Emine hanım ayrılmış. Sibel hanımla konuştum öyle dedi. Sonra Eylem hanım aradı yeni hemşirem :)
Doktoruna danis bence, danışmadan ilaç içme derim..Benim donasyon kararı aldığımdan beri adet düzenim buzuldu. adet olunca doğum kontrol hapına başlaycam diye bekliyorum, ama adet olacağım yok. progestan 10 gün içip bıraksam adet olurmuyum? ya da başka nasıl olurum? ovulasiyon olmadım gibi his ediyorum.
tarlusal eczaneden al sabah akşam 1 tab kullan 6 gün ilaç bittikten sonra 3-5 güne adet olucanBenim donasyon kararı aldığımdan beri adet düzenim buzuldu. adet olunca doğum kontrol hapına başlaycam diye bekliyorum, ama adet olacağım yok. progestan 10 gün içip bıraksam adet olurmuyum? ya da başka nasıl olurum? ovulasiyon olmadım gibi his ediyorum.
cevabın içinçok sağol, ama bir bilsen ben doktora tanışmadan neler içtim. 3 senedir gitmiyorum. bıktım artık. google abimiz ve sizler sağolsun.Doktoruna danis bence, danışmadan ilaç içme derim..
Yok canım aynen çok önemli değil önemli olan hastane zaten başka bir hemşiryle devam ediyorz.Canını sıkma sonuçta doktor değil hemşire. geri kalanı herşey aynı. tedavin hayırlı uğurlu olsun.
Ben ilaçlardan fazla fazla almıştım yanıma sorun olmadiArkadaşlar bir şey soracagim..havaalninda ilaçlara sorun çıkarıyorlarmi...yanima yetişen kadar progesteron fitil alıyorumda..
Bubenimdunyam sen nasilsin az kaldı :)Ben ilaçlardan fazla fazla almıştım yanıma sorun olmadi
Seninle ilgili değil bu her sektörde var böyle.zamanında iş yeri sahibi iken bu şekilde ki durumlar çok can sıkıcı olmuştu.sadece o geldi aklıma. Ancak bunu söylemem seni üzduyse kusura bakma lütfen.Ama yazımdaki asıl önemli olan şey senin kalbine hitap eder yeri bulmuş olmandan mutlu olmamdı.etik olmayanı ben yaptım her halde her şeyi sizle paylaşıyorum bunuda söyledim
Tamda tedavi öncesi işler hormonlar karışmasın dedim. gerçi doktorda farklı bisi yapmaz anca tarlusal verir :) Artık her şeyi tedavilerde öğrendikcevabın içinçok sağol, ama bir bilsen ben doktora tanışmadan neler içtim. 3 senedir gitmiyorum. bıktım artık. google abimiz ve sizler sağolsun.
Yarın test günü hem heyecan hem korku var☺Bubenimdunyam sen nasilsin az kaldı :)
Bence güzel olacak içimdeki ses öyle diyor:)Yarın test günü hem heyecan hem korku var☺
Canım hiç üzülürmüyüm sizeSeninle ilgili değil bu her sektörde var böyle.zamanında iş yeri sahibi iken bu şekilde ki durumlar çok can sıkıcı olmuştu.sadece o geldi aklıma. Ancak bunu söylemem seni üzduyse kusura bakma lütfen.Ama yazımdaki asıl önemli olan şey senin kalbine hitap eder yeri bulmuş olmandan mutlu olmamdı.
aynen öyle. bide doktorlar da sevmezler bizim gibi bilmişleri.Tamda tedavi öncesi işler hormonlar karışmasın dedim. gerçi doktorda farklı bisi yapmaz anca tarlusal verir :) Artık her şeyi tedavilerde öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?