Allah dedim anne olmamı istemeseydi içimden bu isteği alırdı. Almadığına göre tıp bana neyi gösteriyorsa onu yapacağım. Sonuçta tıpta bu yolu gösteren buna izin veren Allah. Yaşım 32 sonuna kadar deneyeceğim zaten nasip değilse asla olmayacak. Ama nasip ise bir gün mutlaka dedim. Oturup beklemek bence saçma zaten. Ben anne olmak istedim. Çok istedim. Hamile olmak istedim, emzirmek istedim. Uçağa bindim çocuklarımı almaya gittim. Çok şükür gebeyim. Tek tutundu. 13. Haftaya girmek üzereyiz. Aklındaki soruları anlıyorum ama bence geçici şeyler bunlar. O senin evladın olacak. Geç kalma arkadaşım. Git evladını al gel.

Çok teşekkür ederim cvbınız için,bebeğiniz hayırlı olsun bende 33 yaşındayım ve anne olmayı çok istiyorum ama kafa karışıklığımla başedemiyorım,bi sakıncası yoksa kaçıncı denemenizde ve hangi klinikte yaptığınızı yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler ederim

2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra ilk donasyon denemem. Kıbrıs tarafında gynolife isimli merkezde yaptırdım. Türkiye tarafındaki doktorlarım orası ile çalıştığı için orası oldu. Çok şükür iyi oldu. Genetik problemim var sağlıklı yumurta üretemiyorum. Yani doğal yol ya da tüp bebekle şansım yoktu. Bir sürü tüp denemesi ile kendi sağlığımdan olmak bana mantıksız geldi. Yaşın çok müsait hemen dene hiç kafan karışmasın. Eşin dışında kimse ile paylaşmayın. Allah yardımcınız olsun arkadaşım

Geçmiş olsun kuzum aynı şekilde benimde koru hastanesinde profesör aydan biriyle yaşadım
histeroskopi sonrası perdeyle çekilmiş bir odaya benzer yere atılar ve bir inni cinni girip sormuyordu öldün veya kaldın diye

Farklı ne yapıyormuş zaza...bende merak ettim gerçekten.. Ama garantisi yokki artık ben anne olayımda sonra doğal yolla olursa başım üstüne diyorum..Acikcasi kendi yumurtalarımla denemeye benimde gücüm yok kuzum...

Doğru diyorsun mavim bende bir duydum içim pırladı denesemi sonra yine o iğneler stimulyasyon opu off vaz geçtim

Doğru diyorsun mavim bende bir duydum içim pırladı denesemi sonra yine o iğneler stimulyasyon opu off vaz geçtim
Arada hiç bir fark yok zazacim bence...biz bu sene anne olalım seneye gücümüz olursa deneriz:) Bende bazen ahhh keşke diyorum ama artık kaybedecek zamanımız yok..Kaldi ki bir sürü denememiz var. Çok farklı bir şey yapabileceğini düşünmüyorum..5 denemem oldu 5 ide aşağı yukarı aynı şeylerdi..Olmadi..bence şans yine düşük.. Vucudumuzu hirpalamayalim ..Allah korusun yüksek estrojen kötü şeylere neden oluyor...

Çok sağol arkadaşım inşallah biran önce cesaretimi toplar bende başlarım,sende inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Kızlar slm
Doktorumdan yeni çıktım.Sonuçlarımın normal olduğunu söyledi.Fsh 16 idi ama amh değerimle (0.59)bunun normal olduğunu söyledi.Bizim için amh çok önemli değil dedi.Troit testlerim haşimatom olmasına rağmen çok düzgün çıktı.Mayıs reglim ile başlıcam.Pazartesi günü dünya tüp bebeğe test sonuçlarımıda yollucam ona göre ayarlarız artık.Size sormam gereken birşey var.Mayıs reglim ile mi başlıcam bana vericekleri ilaçlara ve iğnelere? Ayrıca bu iğnelerden kaç gün sonra beni yumurta toplamaya ve transfere çağırıcaklar?

doktorunun seni yüreklendirmesine çok sevindim.inşallah sonuç güzel olur.
reglinin 2. günü dr muayenesi ile ilaçlara başlıyorsun takribi 12 gün sonra yumurtalarını toplatmak için kıbrısa gidiyosun. spremle birleştirilen yumurtalar 3 gün veya 5 gün sana transfer ediliyor.3. gündeki embriyo 8 hücreli ise güzel olur.o şekilde tutunanlar var yada iyice gelişmesi beklenip 5. günde daha kaliteli haliyle transfer edilebiliyor. Az yumurta olan kişilerde 5. günü beklemeyebilirler.en azından bende öyle olmuştu.

Canım benim evet doktorum abim gibidir.Beni çok umutlandırıyor :) iyi mi yapıyor kötü mü bilmiyorum :) Bugün görüşmemiz de anne olmanı çok istiyorum sana çok yakışıcak dedi.Öyle demeyin doktorum gaza geliyorum sonra ,hayırlısıysa gelsin dedim bebişler :) kendimi çok kaptırmak istemiyorum dedim :) gülüyor :) güzel düşün güzel olsun diyor.olmaması için bir sebep yok diyor.Hayırlısı yine de benim için
O zaman Mayısı beklemek kaldı bana cnm.İnşallah planladığım şekilde gider herşey de iş yoğunluğumdan dolayı sıkıntı yaşamam

Evet ya arkadaşım kendi Dr girecek dediler ameliyata bn hiç görmedim bile asistan geldi yanıma anlatmaya

iyi düşün iyi olsun kabulde şansın %20 olduğunu unutmaki Allah korusun olumsuzlukda yıkılma .ilk tedavimdeki klinik sanki kesin olacak gibi davrandı hatta hiç takviye bile kullandırmadılar sonuc negatif olunca yıkıldım. doktorun istanbulda mı ?bende arı sütü , polen filan alıcam araştırıyorum en iyisi ama bi balparmak var sanırım.daha iyi bulurmuyum diye bakınıyorum

Canım bana folik asit ve vitamin takviyesi vericek doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…