canım arkadaşım bende ikinci evliliği 2012 yaptım
allah kucağımızı boş koymasın

Zazacım zehra hanım firdevs hanımla birmi çalışcak yoksa aynı merkezde rakabet mi olcak bide emriyolog tarlan iyimi
zehra hm ve firdevs iki farklı doktor bir merkezde ve bir embriyolog tarkan bey baya başarılı bir embriyolog

mavisufi, yolun açık olsun. güzel haberlerle dön.

Ya ben de biraz cok soru soruyorum ama sonrasında hemen ayağa kalkıyosum bi ağrı hissetmyosun dimi ona göre işe gidicem de

Ya ben de biraz cok soru soruyorum ama sonrasında hemen ayağa kalkıyosum bi ağrı hissetmyosun dimi ona göre işe gidicem de

Kalkar kalkmaz işine gidebilirsin canım,iyi bir yerde çektirmenin avantajları çok büyük..Hem film kalitesi hem de küçük sorunlar olduğunda anında çözülmesi,ayrıca son teknolojide enfeksiyon kapma durumu olmaması çok önemli

Teşekkür ederim cvbın için inşallah iyi çekiyolardır daha önce hiç çektrmedim elimde olan imkanları değerlendirmeye calısıyorum inşallah hepimiz bu süreci sorunsuz atlatırız

Birşey sorabilirmiyim?Transferlerinizi kaç gibi yaptılar? Transfer den sonra hemen uçağa binip döndünüz mü? Yoksa tekrar otele gidip yatınız mı?Yani o gün de otelden yer ayırtırıyım mı bilemedim de?Kıbrısa ilk defa gidiyorum da

Benim 13.30 gibi transferi oldu . 1 saat dinlen sen yeter sonra hemen yola çıkabilirsiniz dediler . Aynı gün akşam 20.30 a ucak bileti aldık . 17 ye kadar hastanede kaldımd inlendim . bize özel odamiz vardı zaten 3 4 saat için tekrar otele gitmedim. 8.30 da uçağa bindik 1 saat ucak yolculuğu hemen ardından 5 saat araba yolculuğu yaptım.
Tutuldu mu tutunmadi mi yarın öğreneceğiz

Zaza cım
Anlamadım
Yaptırmayacakmısın? ?
Biritish e mi Yaptırmayacakmısın canım

İnşallah tutunmuştur.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Sağ olun.

Kızlar demeyinki bu kız akılsız bahçeciyle anlaştık beni bahçeci ekibi olarak burakmayacaklar dediler her ne olsa bende razı oldum-)

Kızlar demeyinki bu kız akılsız bahçeciyle anlaştık beni bahçeci ekibi olarak burakmayacaklar dediler her ne olsa bende razı oldum-)
Vazgeçmiş olabilirsin ama senin sayende bahçeci hakkında detaylı bilgim oldu ve orayı seçtim kendi adıma teşekkür ederim araştırmaların için bana çok yardımın oldu :)

Bende esimin %2 morfolojisi ile tüp bebekle hamileyim.dr doğal yolla biraz zor ama tedavi ile sorun olmayacaginı açıklamıştı.bizimde döllenen embriyolarda istedigimiz sekilde döllenmemis denilen oldu.zazanın yazdıkları doğru bence de.sorun olmaz ama tedavi süresince 5 gün ari sütü kullanabilir.bir de proxxeed ismi tam yazamadım vitamin icti.onu da dr bana viyamin verdiginde eşime de vitamin verecek misiniz dedigim icin dr verdi :)

2 ydi. Şimdi anlıyorum boşu boşuna transfer yapmışlar. Keşke o zamandan donasyona karar verseydim paramı boşa dökmeseydim
aynisini Acibadem hastanesi bana yapmisti. Transfer parasida alabilmek icin sirf bizlerle oyun oynuyorlar. umutlarimizi zamanimizi paramizi caliyolar.bende kiziyorum kendime keske dr a inanip yaptirmasaydim. zaten sagliksizmis belli ki

Vazgeçmiş olabilirsin ama senin sayende bahçeci hakkında detaylı bilgim oldu ve orayı seçtim kendi adıma teşekkür ederim araştırmaların için bana çok yardımın oldu :)
kızlar yemin ederim ne duysam ne yaşasam sizinle paylaşıyorum belki yardımım dokunur diye
inşallah bebişime kavuşarak benimgibilerin sonucuda iyi olur yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…