yok kuzum vajinadan datçik aletiyle ultrasondaAnladım canım peki nasıl bakılıyor. zor bişey mi
canım arkadaşım bende ikinci evliliği 2012 yaptımCanım yaa Rabbim inşallah kavuştursun bebişlerine Allah gönlüne göre verir inşallah bnde senin gibi iki evlilik yaptım ilkinde 10 ay evli kaldım çocuk olmadı olmadığı için şükrettim çünkü 10 ay bana işkence çektirdi korkudan evlenmiyordum ikinci evliliğimi 2013 yaptım buzamana kadar birsürü tedaviler gördüm ama olmadı eşimde bi sorun yok bnde sorun yumurta rezervi az artık kaliteli yumurtada çıkmıyor buzamana kadar genetikde bişey yoktu ama şimdi genetik bozuk diyo Dr lar yaşdan dolayı bn 42 yaşımdayım
zehra hm ve firdevs iki farklı doktor bir merkezde ve bir embriyolog tarkan bey baya başarılı bir embriyologZazacım zehra hanım firdevs hanımla birmi çalışcak yoksa aynı merkezde rakabet mi olcak bide emriyolog tarlan iyimi
Ya ben de biraz cok soru soruyorum ama sonrasında hemen ayağa kalkıyosum bi ağrı hissetmyosun dimi ona göre işe gidicem de10 dk anca. düz sedyeye bacağını kıracak yatıyosun .filmi çeken kişi içeri bi sıvı yolluyor ve çekim yapılıyo sadece 1 noktada regl sancısı gibi bi sancı girdi ve 1dk sürmeden geçti o sancı. Sadece iyi bi yerde çektirmeni tavsiye ederim.
Ya ben de biraz cok soru soruyorum ama sonrasında hemen ayağa kalkıyosum bi ağrı hissetmyosun dimi ona göre işe gidicem de
Teşekkür ederim cvbın için inşallah iyi çekiyolardır daha önce hiç çektrmedim elimde olan imkanları değerlendirmeye calısıyorum inşallah hepimiz bu süreci sorunsuz atlatırızKalkar kalkmaz işine gidebilirsin canım,iyi bir yerde çektirmenin avantajları çok büyük..Hem film kalitesi hem de küçük sorunlar olduğunda anında çözülmesi,ayrıca son teknolojide enfeksiyon kapma durumu olmaması çok önemli
Ayy iyi kuzum rahim filmi daha zordu bari bu rahat olsunyok kuzum vajinadan datçik aletiyle ultrasonda
ne ağrı ne acı var
Benim 13.30 gibi transferi oldu . 1 saat dinlen sen yeter sonra hemen yola çıkabilirsiniz dediler . Aynı gün akşam 20.30 a ucak bileti aldık . 17 ye kadar hastanede kaldımd inlendim . bize özel odamiz vardı zaten 3 4 saat için tekrar otele gitmedim. 8.30 da uçağa bindik 1 saat ucak yolculuğu hemen ardından 5 saat araba yolculuğu yaptım.Birşey sorabilirmiyim?Transferlerinizi kaç gibi yaptılar? Transfer den sonra hemen uçağa binip döndünüz mü? Yoksa tekrar otele gidip yatınız mı?Yani o gün de otelden yer ayırtırıyım mı bilemedim de?Kıbrısa ilk defa gidiyorum da
kızlar az önce eylem hm aradı ve ona söyledim kararımı değiştirdiyimi ama vallah ne dr murat beyden nede eylem hanımdan dolayı değil sadece bir kurum oldukları için ve zor vaka olduğum için
artık kendime güvenmiyorum
Hayırlı olsun arkadaşım.Kızlar demeyinki bu kız akılsız bahçeciyle anlaştık beni bahçeci ekibi olarak burakmayacaklar dediler her ne olsa bende razı oldum-)
Vazgeçmiş olabilirsin ama senin sayende bahçeci hakkında detaylı bilgim oldu ve orayı seçtim kendi adıma teşekkür ederim araştırmaların için bana çok yardımın oldu :)Kızlar demeyinki bu kız akılsız bahçeciyle anlaştık beni bahçeci ekibi olarak burakmayacaklar dediler her ne olsa bende razı oldum-)
Tekrar bahceciye mi döndün zazaKızlar demeyinki bu kız akılsız bahçeciyle anlaştık beni bahçeci ekibi olarak burakmayacaklar dediler her ne olsa bende razı oldum-)
Bende esimin %2 morfolojisi ile tüp bebekle hamileyim.dr doğal yolla biraz zor ama tedavi ile sorun olmayacaginı açıklamıştı.bizimde döllenen embriyolarda istedigimiz sekilde döllenmemis denilen oldu.zazanın yazdıkları doğru bence de.sorun olmaz ama tedavi süresince 5 gün ari sütü kullanabilir.bir de proxxeed ismi tam yazamadım vitamin icti.onu da dr bana viyamin verdiginde eşime de vitamin verecek misiniz dedigim icin dr verdi :)şans işte. kaderimizde bu varmış. bende 19 yaşımda evlenmiştim, düğünüm doğum günü ide. ilk hamileliğim düşük oldu, mecbur kürtaj oldum. sorunum da o zaman başladı. çocuk için yanıp tutuştum.hep sürekli tedavi gördüm o zamanlar tüp bebek yoktu.7 sene sürdü evlilik boşandık. yıllar sonra eşimle tanıştık 3 yaş küçük benden, herşey güzel gidiyor bebek konusu hariç. 11 senedir evliyiz 2 tüp, 3-4 aşılama , 1 laporoskopi vs.. şimdi + yetmezmiş gibi "bonus" olarak bana eşimin sorunu eklendi morfoloji 2%. hayırlısı. inşallah bizimde yüzümüz güler bir gün Allahın izniyle.
aynisini Acibadem hastanesi bana yapmisti. Transfer parasida alabilmek icin sirf bizlerle oyun oynuyorlar. umutlarimizi zamanimizi paramizi caliyolar.bende kiziyorum kendime keske dr a inanip yaptirmasaydim. zaten sagliksizmis belli ki2 ydi. Şimdi anlıyorum boşu boşuna transfer yapmışlar. Keşke o zamandan donasyona karar verseydim paramı boşa dökmeseydim
kızlar yemin ederim ne duysam ne yaşasam sizinle paylaşıyorum belki yardımım dokunur diyeVazgeçmiş olabilirsin ama senin sayende bahçeci hakkında detaylı bilgim oldu ve orayı seçtim kendi adıma teşekkür ederim araştırmaların için bana çok yardımın oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?