Kızlar sizinde seçtiğiniz merkezinizde yardımcı olan iletişim halinde bulunduğunuz hemşire size kısa kısa cevaplar veriyormu!Bir soru sormak için yazıyorum merhaba diyerek başlıyorum ,karşı taraf ne merhaba yazıyor ne nasılsınız diyor.Kısacık cevap verip geçiyor.Kendimi çok kötü hissediyorum ben.Bugünden 2 hafta önce eşimin fotoğraflarını ve bilgilerini yolladım o zaman bile dönüş sağlamadı!Ben çok tedirgin oluyorum bu kız yüzünden.Benim sinir kat sayımı arttırıyor.Resmen streese sokuyor.Zaten şurda 2 ayım kaldı gitmeme sinir oluyorum ya.Dedim ki 20 dk önce mayıs adetimden kaç gün sonra yumurta toplamaya gelicem?Cevap yazmıyor.Plan yapıcaz ona göre yoğun çalışıyoruz diyorum okuyor yine yazmıyor.

Canım gözüm lütven ya doktoruna sor hemşireni değiştirsinler yada arkana bakmadan kaç o yerden

Transferden sonra 12. Gün bugün

Canım bazen bebek geç tutunabiliyor,rahimde gezinti süresi farklıdır belki.Önemli olan bir gün arayla 2-3 kat artarak yükselmesi.İnşallah güzel gelişir.Hangi yere yaptırmıştın,doktorun kimdi.Bir de yumurta donasyonu mu

bir liste vardı diye hatırlıyorum,onu tekrar atabilir miyiz,taradım birtürlü bulamadım.

bir de beni de en son Emine hanım aradı,arayış o arayış.Son durum nedir,donör ne oldu hiçbir bilgim yok.Ayrıldı dediniz hiçbir bilgilendirme yapılmadı..Hakikaten can sıkıcı..Zaten kendimizi riske atarak maddi manevi birsürü zorluklarla bu yola çıkıyoruz,kimse beni arasın pohpohlasın peşinde de değilim ama böyle de ortada kalmış gibi

05488862050 eylem hanım baş hemşire watsaptan ara konuş

Canım beni de emine hanım aramadı dün araması gerekiyodu cıktığını da haber vermedi ama akşam eylem hanım aradı o söyledi donörde kist cıkmış tekrar donör arayalım dedi eylem hanım bundan snra ben ilgilenicem tamamen dedi

Kızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Bubenimdunyam canim tutunma olmuş ama sanki kimyasal gibi olabilir...Insallah olmaz seni üzmek istemem ama 12. Gün değerinin biraz daha fazla olması lazım.. Ama inşallah hızlıca artar canim...
Zaza son kararmi:))) Şaka bir yana kuzum gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun..Ama bence bahcecide artık vazgeçme.. yardımcı olacaklarsa ne ala...

Hayirli olsun canim insallah saglikla ikiside tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…