Hayirli olsun guzel haberlerini alalim canim. 7-8 gun sonra mi yaptircan testi?

Hadi bakalim insallah. Geçmez denen zaman geciverdi. Bir hafta on gun cabuk gecer. Hangi otelde kac gun kaldiniz. Bi de ulasimla ilgili bilgi verir misin.

Evet manolyacim 8 gün sonra toplamda yumurtlamadan 13. Gün oluyor varsa bir şeyler çıkar.. .tavsiye ederim:)

Bu benim dunyam gecmis olsun canim. Uzuldum. Bahcecide transfer olmustun sen. Murat bey ne dedi bu duruma

Biz ci
Hadi bakalim insallah. Geçmez denen zaman geciverdi. Bir hafta on gun cabuk gecer. Hangi otelde kac gun kaldiniz. Bi de ulasimla ilgili bilgi verir misin.
City royal diye bir şehir oteli merkeze 10 dk taksi ile...ulasim işleri ilgilenen sibel hnm var o önerdi ..Sibel hnm ile iletisime gecip bu konularla ilgili her seyi sorabilirsin zeliytacim..otel oyle süper değil ama temiz ve uygun...

OFFF..çok heyecanlı ..Allah sabır versin,günler su gibi geçsin bebek haberi ile sevinelim :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Sira zaza da mi şimdi. Once mavi sonra zaza hatirliyorum. Zazacim inan bahceciden ayrilman icime sinmemisti. Hayirlisi olsun cumlemiz icin.

Canım ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Adetin ile birlikte kaç gün sonra yumurta toplaman oldu kuzum benim için önemli
Insallah insallah canim...hayirli haberler veririm..
Benim yumurta donasyonu kuzum..o yüzden yumurta toplama olmadi ama genel olarak adetin 12-13. Gunu oluyor..tabi bir iki gün değişebilir.. .

05488862050 eylem hanım baş hemşire watsaptan ara konuş

Teşekkürler zaza'cım..Buraya yazdıktan sonra arandım :)) Eşim bu ayın 9 unda orada olacak..Ama işin ilginç tarafı havaalanından karşılamıyorlar. Oradan almak,işi bitince bırakmak 100 euro..Oradan taksiler gidiyormuş ama Sibel hanım fiyatını bilmediğini söylüyor..Sadece gidiş geliş ücreti 100 euro bana mı abartı geldi acaba

Sizin ulaşim merkeze Ait degil miydi

canıııım bebişler seninle inşallah
adetimi bekliyorum bende tedaviye başlıycam
dondurulmuş kaldımı sende

Ulaşım başlıbaşına maliyet..100 euro nerden nereye nasıl gidilir .Bir de kafama takılan mavisufi de yumurta donasyonu yaptırdığımız halde biri iyi,biri orta nasıl oluyor ben anlamadım.En azından ilk transferde 2 tane iyi olması gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…