- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
Hayirli olsun guzel haberlerini alalim canim. 7-8 gun sonra mi yaptircan testi?Kızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Bubenimdunyam canim tutunma olmuş ama sanki kimyasal gibi olabilir...Insallah olmaz seni üzmek istemem ama 12. Gün değerinin biraz daha fazla olması lazım.. Ama inşallah hızlıca artar canim...
Zaza son kararmi:))) Şaka bir yana kuzum gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun..Ama bence bahcecide artık vazgeçme.. yardımcı olacaklarsa ne ala...
Hadi bakalim insallah. Geçmez denen zaman geciverdi. Bir hafta on gun cabuk gecer. Hangi otelde kac gun kaldiniz. Bi de ulasimla ilgili bilgi verir misin.Kızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Bubenimdunyam canim tutunma olmuş ama sanki kimyasal gibi olabilir...Insallah olmaz seni üzmek istemem ama 12. Gün değerinin biraz daha fazla olması lazım.. Ama inşallah hızlıca artar canim...
Zaza son kararmi:))) Şaka bir yana kuzum gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun..Ama bence bahcecide artık vazgeçme.. yardımcı olacaklarsa ne ala...
City royal diye bir şehir oteli merkeze 10 dk taksi ile...ulasim işleri ilgilenen sibel hnm var o önerdi ..Sibel hnm ile iletisime gecip bu konularla ilgili her seyi sorabilirsin zeliytacim..otel oyle süper değil ama temiz ve uygun...Hadi bakalim insallah. Geçmez denen zaman geciverdi. Bir hafta on gun cabuk gecer. Hangi otelde kac gun kaldiniz. Bi de ulasimla ilgili bilgi verir misin.
Canım şimdi sinirimden ağzıma geleni yazdım.Kusura bakmayın nolur yoğunduk o yüzden falan dedi.Soruklarıma cevap verdi şimdi.Her zaman sorabilirsiniz diyor
Kızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Canım ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)Evet manolyacim 8 gün sonra toplamda yumurtlamadan 13. Gün oluyor varsa bir şeyler çıkar.. .tavsiye ederim:)
Canın ben Dünya tüp bebek Berk aygün de olucamSen hangi merkezdeydin canım
Insallah insallah canim...hayirli haberler veririm..Canım ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Adetin ile birlikte kaç gün sonra yumurta toplaman oldu kuzum benim için önemli
Sagol menhacim , inşallah inşallah hayorli haberler olur arkadasim..OFFF..çok heyecanlı ..Allah sabır versin,günler su gibi geçsin bebek haberi ile sevinelim :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
05488862050 eylem hanım baş hemşire watsaptan ara konuş
Sizin ulaşim merkeze Ait degil miydiBiz ci
City royal diye bir şehir oteli merkeze 10 dk taksi ile...ulasim işleri ilgilenen sibel hnm var o önerdi ..Sibel hnm ile iletisime gecip bu konularla ilgili her seyi sorabilirsin zeliytacim..otel oyle süper değil ama temiz ve uygun...
canıııım bebişler seninle inşallahKızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Canım dondurulmuş emnriyo ile denediğimde 7 küsürlerde çıkmıştı çok düşüktü malesef kimyasal gebelik oluşmuştu..ama sen iki gün sonra tekrarla düşerse zaten kimyasal demektir12. Gün b Hcg 14.96
Yok kendimiz sagladik..havaalanindan havas gibi kibhas var..12 tl onu kullandik...eger acil bir durum olursa havaalani lefkoşa 70 tl...Sizin ulaşim merkeze Ait degil miydi
Benim hamileliğimde 1400 küsürlerdeydi tek gebelikHamile arkadaşlar 12. Günde sizin kaç çıkmıştı?
Birde canim otele gecelik ne kadar verdiniz bizde ayni otelde kaldik ama biz paket almistikYok kendimiz sagladik..havaalanindan havas gibi kibhas var..12 tl onu kullandik...eger acil bir durum olursa havaalani lefkoşa 70 tl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?