Benim 2-1-2 döndürdüler metha..1 olan en iyisi ama tek maalesef..ilk ikiyi cozduler onlarda bir iyi bir orta..dondurma kombinasyonu ile alakalı.. Ama bunda gebelik ihtimali yüksek embriyolar..bende netten baktım.. gerçekten koyu değiller.. inşallah tutunurlar..

Hayir canim britiste kiminle konusursan konus doktor hemsire bilgi islem embriyolog once merhaba nasilsiniz diyor ve guzel guzel anlatiyorlar sen kapatmadan da telefonu kapatmiyorlar uzun uzun anlatiyorlar herseyi

Hayirli olsun saglikla tutunsunlar aynen hizmet cok iyi terasli oda en cok esimin isine yaramisti gelsin kahve gitsin cay oh bol bol sigara

canıııım bebişler seninle inşallah
adetimi bekliyorum bende tedaviye başlıycam
dondurulmuş kaldımı sende
Sen zaten donoru seçmiştim dimi zazacim..aynen devam ozaman...bence iyi olacak iyiki britishte devam ettin..ben her şeyi etik yaptiklarini düşünüyorum.. hiç kimse hiç bir şeyi saklamıyor..
Benim 3 adet embroyom kaldı canim..ama inşallah onlara gerek kalmaz:)

Hadi bakalim insallah. Geçmez denen zaman geciverdi. Bir hafta on gun cabuk gecer. Hangi otelde kac gun kaldiniz. Bi de ulasimla ilgili bilgi verir misin.
Havalimaninsan kibhaslar var 12 lira lefkosa terminaline cok rahat gidiyorsun ayarladiklari otel terminalin yaninda terminaldenden britishe taksi 25 lira tutuyor dolmus 3 lira :) ulasim kolay sora sora buluyorsun yardimci oluyorlar

Bize bi taksici abi denk gelmisti tel verdi hatta havalani british arasi 100 liraya gotururum demisti ulasim cok basit kafaniza takilan varsa sorabilirsiniz

Neeeeey
en iyisi otobüsler kalkıyor havaalanından ordan sorsun 10-20 tl gelir ve dönüştede 100 tl verir taksiye
kafayı uçurdular herhalde

Hayırlı olsun inşallah analarına sıkı sıkı tutunurlar.
Anladığım kadarıyla 5 tane embriyo oluşmuş 4 orta 1 iyi kalite dimi ?
Hangisinin can bulacağı hiç belli olmaz sakın canını sıkma bununla.
Beni transfer sonrasında 1 tam gün sadece wc harici hep yatırmışlardı.Herkes farklı bi yöntem yapıyo demekki.
içimdeki his bebeğinin tutunacağını söylüyo : )

2 iyi 3 orta morkanatlarim:) evet benim çok yatırmadılar.. 1 saat sanirim yattım sonra lavaboya kalktım, tekrar uzandum..sonra yemek getirdiler yemek yedim..okadar acikmisimki tadı muhteşem geldi..1 saat daaha öyle geçti sonra murat bey geldi ve ayrıldık merkezden...
Inşallah morkanatlarim ıçinden geçenler gerçek olur arkadaşım..

Muammerin siz kaç gece kaldınız neler dahildi kaç liraya anlaştınız..
2 gece 3 gun + ucak bileti gidis dônus+klinik, otel,havaalani ulasim toplam 1600 tl. Ama biz gidecegimizde ben ucak biletlerini kendim sordum sadece gidis bileti bin kúsurdu. Bende merkeze biraktim yine de uygun a geldi

Aşağı yukarı aynı arkadasim....biz üç gece kalmış olacagiz....690+ 150 tl ulaşım olsa+ 600 de uçaklar tuttu (2 kişi gidis donus)...

Neeeeey
en iyisi otobüsler kalkıyor havaalanından ordan sorsun 10-20 tl gelir ve dönüştede 100 tl verir taksiye
kafayı uçurdular herhalde

:)) Aynen rakamı duyunca ben de kafayı uçurdum zaten..Dediğin gibi başımızın çaresine bakıcaz artık.Bilmediğimiz yerler.Oysa sahip çıksalar,karşılasalar ne büyük artı olurdu onlar için...

İşin gerçeği Eylem Hanımla ne zaman konuşsam doğru seçim yapmışım diyorum..Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun artık

Hayırlı olsun mavi güzel haberlerini bekliyoruz

Insallah insallah canim...hayirli haberler veririm..
Benim yumurta donasyonu kuzum..o yüzden yumurta toplama olmadi ama genel olarak adetin 12-13. Gunu oluyor..tabi bir iki gün değişebilir.. .
Siz 12-13. Günde yumurta toplama oluyor yazmışsınız benim y donasyonu 16. Gün döllenme olucak ve 21. Gün transfer( bana bu süre çok uzun geldi de)

Siz 12-13. Günde yumurta toplama oluyor yazmışsınız benim y donasyonu 16. Gün döllenme olucak ve 21. Gün transfer( bana bu süre çok uzun geldi de)
Bu ortalama hatta ortalama 14 gün serra...ama kişiye göre değişir.. bazen 12 gün olur bazen 16...cok uzun değil canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…