Ulaşım başlıbaşına maliyet..100 euro nerden nereye nasıl gidilir .Bir de kafama takılan mavisufi de yumurta donasyonu yaptırdığımız halde biri iyi,biri orta nasıl oluyor ben anlamadım.En azından ilk transferde 2 tane iyi olması gerekmiyor mu?
Hayir canim britiste kiminle konusursan konus doktor hemsire bilgi islem embriyolog once merhaba nasilsiniz diyor ve guzel guzel anlatiyorlar sen kapatmadan da telefonu kapatmiyorlar uzun uzun anlatiyorlar herseyiKızlar sizinde seçtiğiniz merkezinizde yardımcı olan iletişim halinde bulunduğunuz hemşire size kısa kısa cevaplar veriyormu!Bir soru sormak için yazıyorum merhaba diyerek başlıyorum ,karşı taraf ne merhaba yazıyor ne nasılsınız diyor.Kısacık cevap verip geçiyor.Kendimi çok kötü hissediyorum ben.Bugünden 2 hafta önce eşimin fotoğraflarını ve bilgilerini yolladım o zaman bile dönüş sağlamadı!Ben çok tedirgin oluyorum bu kız yüzünden.Benim sinir kat sayımı arttırıyor.Resmen streese sokuyor.Zaten şurda 2 ayım kaldı gitmeme sinir oluyorum ya.Dedim ki 20 dk önce mayıs adetimden kaç gün sonra yumurta toplamaya gelicem?Cevap yazmıyor.Plan yapıcaz ona göre yoğun çalışıyoruz diyorum okuyor yine yazmıyor.
230 tl verdik da...ulasimada şimdilik 70 tl harcadık.. Ama dönüşte 100 tl yi bulur sanirim..Birde canim otele gecelik ne kadar verdiniz bizde ayni otelde kaldik ama biz paket almistik
Muammerin siz kaç gece kaldınız neler dahildi kaç liraya anlaştınız..Birde canim otele gecelik ne kadar verdiniz bizde ayni otelde kaldik ama biz paket almistik
Hayirli olsun saglikla tutunsunlar aynen hizmet cok iyi terasli oda en cok esimin isine yaramisti gelsin kahve gitsin cay oh bol bol sigaraKızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Bubenimdunyam canim tutunma olmuş ama sanki kimyasal gibi olabilir...Insallah olmaz seni üzmek istemem ama 12. Gün değerinin biraz daha fazla olması lazım.. Ama inşallah hızlıca artar canim...
Zaza son kararmi:))) Şaka bir yana kuzum gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun..Ama bence bahcecide artık vazgeçme.. yardımcı olacaklarsa ne ala...
Sen zaten donoru seçmiştim dimi zazacim..aynen devam ozaman...bence iyi olacak iyiki britishte devam ettin..ben her şeyi etik yaptiklarini düşünüyorum.. hiç kimse hiç bir şeyi saklamıyor..canıııım bebişler seninle inşallah
adetimi bekliyorum bende tedaviye başlıycam
dondurulmuş kaldımı sende
Havalimaninsan kibhaslar var 12 lira lefkosa terminaline cok rahat gidiyorsun ayarladiklari otel terminalin yaninda terminaldenden britishe taksi 25 lira tutuyor dolmus 3 lira :) ulasim kolay sora sora buluyorsun yardimci oluyorlarHadi bakalim insallah. Geçmez denen zaman geciverdi. Bir hafta on gun cabuk gecer. Hangi otelde kac gun kaldiniz. Bi de ulasimla ilgili bilgi verir misin.
Bize bi taksici abi denk gelmisti tel verdi hatta havalani british arasi 100 liraya gotururum demisti ulasim cok basit kafaniza takilan varsa sorabilirsinizTeşekkürler zaza'cım..Buraya yazdıktan sonra arandım :)) Eşim bu ayın 9 unda orada olacak..Ama işin ilginç tarafı havaalanından karşılamıyorlar. Oradan almak,işi bitince bırakmak 100 euro..Oradan taksiler gidiyormuş ama Sibel hanım fiyatını bilmediğini söylüyor..Sadece gidiş geliş ücreti 100 euro bana mı abartı geldi acaba
NeeeeeyTeşekkürler zaza'cım..Buraya yazdıktan sonra arandım :)) Eşim bu ayın 9 unda orada olacak..Ama işin ilginç tarafı havaalanından karşılamıyorlar. Oradan almak,işi bitince bırakmak 100 euro..Oradan taksiler gidiyormuş ama Sibel hanım fiyatını bilmediğini söylüyor..Sadece gidiş geliş ücreti 100 euro bana mı abartı geldi acaba
Hayırlı olsun inşallah analarına sıkı sıkı tutunurlar.Sen zaten donoru seçmiştim dimi zazacim..aynen devam ozaman...bence iyi olacak iyiki britishte devam ettin..ben her şeyi etik yaptiklarini düşünüyorum.. hiç kimse hiç bir şeyi saklamıyor..
Benim 3 adet embroyom kaldı canim..ama inşallah onlara gerek kalmaz:)
2 iyi 3 orta morkanatlarim:) evet benim çok yatırmadılar.. 1 saat sanirim yattım sonra lavaboya kalktım, tekrar uzandum..sonra yemek getirdiler yemek yedim..okadar acikmisimki tadı muhteşem geldi..1 saat daaha öyle geçti sonra murat bey geldi ve ayrıldık merkezden...Hayırlı olsun inşallah analarına sıkı sıkı tutunurlar.
Anladığım kadarıyla 5 tane embriyo oluşmuş 4 orta 1 iyi kalite dimi ?
Hangisinin can bulacağı hiç belli olmaz sakın canını sıkma bununla.
Beni transfer sonrasında 1 tam gün sadece wc harici hep yatırmışlardı.Herkes farklı bi yöntem yapıyo demekki.
içimdeki his bebeğinin tutunacağını söylüyo : )
2 gece 3 gun + ucak bileti gidis dônus+klinik, otel,havaalani ulasim toplam 1600 tl. Ama biz gidecegimizde ben ucak biletlerini kendim sordum sadece gidis bileti bin kúsurdu. Bende merkeze biraktim yine de uygun a geldiMuammerin siz kaç gece kaldınız neler dahildi kaç liraya anlaştınız..
Neeeeey
en iyisi otobüsler kalkıyor havaalanından ordan sorsun 10-20 tl gelir ve dönüştede 100 tl verir taksiye
kafayı uçurdular herhalde
Hayırlı olsun mavi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Bubenimdunyam canim tutunma olmuş ama sanki kimyasal gibi olabilir...Insallah olmaz seni üzmek istemem ama 12. Gün değerinin biraz daha fazla olması lazım.. Ama inşallah hızlıca artar canim...
Zaza son kararmi:))) Şaka bir yana kuzum gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun..Ama bence bahcecide artık vazgeçme.. yardımcı olacaklarsa ne ala...
Siz 12-13. Günde yumurta toplama oluyor yazmışsınız benim y donasyonu 16. Gün döllenme olucak ve 21. Gün transfer( bana bu süre çok uzun geldi de)Insallah insallah canim...hayirli haberler veririm..
Benim yumurta donasyonu kuzum..o yüzden yumurta toplama olmadi ama genel olarak adetin 12-13. Gunu oluyor..tabi bir iki gün değişebilir.. .
Bu ortalama hatta ortalama 14 gün serra...ama kişiye göre değişir.. bazen 12 gün olur bazen 16...cok uzun değil canim..Siz 12-13. Günde yumurta toplama oluyor yazmışsınız benim y donasyonu 16. Gün döllenme olucak ve 21. Gün transfer( bana bu süre çok uzun geldi de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?