Harikasın Arkadaşım ,eline yüreğine sağlık,buradan takip edeceğim,bir de buna tedavi görüp negatif alanları ve merkezlerini de ekleyelim,çok iyi olur bence

canım çok geçmiş olsun ne kanseri
kanser ilaçları dedin
rabbim hepimizi anne etsin inşallah

canım çok geçmiş olsun ne kanseri
kanser ilaçları dedin
rabbim hepimizi anne etsin inşallah

Meme kanseri canım,2016 yılında gynolife de ilk donasyonumu yaptırdım ve değerlerim çok yüksek olmasına rağmen AĞUSTOS 2016 da düşükle sonuçlandı,2 ay sonra da meme kanseri teşhisi konuldu.Bu tedaviler sırasında meme kontrollerinizi mutlaka yaptırın,mamografiye giremeseniz de ultrasonun hiçbir sakıncası yok..

Benim yaşım 24 eşim 32 bazı şeyler geç olmadan yapalım diyorum dünya tüp bebeği bende duydum ama başarı oranı azmış dün 2 yerle görüştüm çok kararsızız nasıl olcak hiç bilmiyorum

Güzel sonuçlar al kardeşim

Benim doktorumun arkadasi oldugu icin orda yaptiricam,bu basari sansi oranini bende cok dusundum ve doktorumla konustum ancak her vucut yapisi ,yaş durumu,geçirilen hastalıklar,kistler bunlarla orantılı düşün dedi.Herkesin bünyesi ve vücüdu farklı başkasında tutmayan sende tutabilir ,ya da başkasının gebe kaldığı merkezde sen kalamayabilirsin dedi.Düşününce mantıklı aslında.Bu forumu başından sonuna kadar okudum her merkezin olumlusuda var olumsuzuda.Kısmet diyorum

sana söylediğim kan pıhtılaşma testlerini ben bugün devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.Yokmu sgk .

canım manolyababy artık transfer oldu ve beklemede

çok çok geçmiş olsun
ginolayfta dondurulmuş kalmadımı

zehra hanım derdim
çok candan insan
ve çok işinde başarılı bir doktor
05488480444 buda telefonu istersin görüş

Ben de Dr.Zehra derim.
Bu sperm donasyınunda başarı şansı yüksek sanırım forumda bi çok hamile kalanı okudum çok yeniyiz dün karar verdik inşşallah hayırlısı olur Rabbime şükrediyorum ki maddi imkan Kısıtlıda olsa denemeye gücümüz var Rabbim hiç imkanı olmayıp çocuk hasretiyle yananlara 1000 kere yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…