GEBE ARKADASLAR
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: Berk Angun
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Blue lal:gynolife
Eceefe:british
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
canım çok geçmiş olsun ne kanseriZaza2cım bileti aldık eşim 9 martta orada olacak embriyo oluşturulup dondurulacak..Ben kanser ilaçlarını 1 şubatta bıraktım..Embriyoların durumuna göre hazırlığa başlayacağım.Çünkü durumumdan dolayı Eylem Hanım ve Murat beyle böyle karar aldık.15 Mart tarihinde mavisufi'nin doktorundan randevu aldım..İstanbulda inşallah onun takibinde hazırlanacağım..Rahim hazır olduğunda tek başıma gidip embriyoları alıp geleceğim :))
canım çok geçmiş olsun ne kanseri
kanser ilaçları dedin
rabbim hepimizi anne etsin inşallah
Kızlar benim hormon hapı biteli bugün 3. gün ama hala adet olmadımkaç gün de oluyor acaba bir sorun mu var neden olmuyorum. [/QUOTE
Ben 5 .günü oluyorum mesela kişiden kişiye değişiyo
Benim yaşım 24 eşim 32 bazı şeyler geç olmadan yapalım diyorum dünya tüp bebeği bende duydum ama başarı oranı azmış dün 2 yerle görüştüm çok kararsızız nasıl olcak hiç bilmiyorumMerhaba canım aynı durumdayız.benim de eşim azosperm o sebepten doktorumun tavsiyesi ile başladık bu sürece bizde.Benim doktorum Dünya Tüp bebek i önerdiği için ben orayla anlaştım.Mayıs ayında düşünüyoruz inşallah biz.Yaşın kaç?
Güzel sonuçlar al kardeşimKızlar bu sabahta eşimden istenen testleri verdik.Bende gitmişken dahiliye ye girip tüm vitamin testlerimi istedim,folik asit ,b12 ,demir ,çinko ,fosfor...Tam 21 adet test verdim.Doktora tüp bebek tedavisi için öncelikle vitaminlerime baktırmak istiyorum dedim.Yaptım onuda verdim.Bir eksik varsa tamamlayıp girmek istiyorum eksiksiz.Yarın çıkıcak sonuçlar bakalım.Kan pıhtılaşması testini yaptırmadım henüz ,istenmedi de ama garanti olması adına onuda nisan gibi yaptırıcam.549 tl dediler sadece o teste.
Benim doktorumun arkadasi oldugu icin orda yaptiricam,bu basari sansi oranini bende cok dusundum ve doktorumla konustum ancak her vucut yapisi ,yaş durumu,geçirilen hastalıklar,kistler bunlarla orantılı düşün dedi.Herkesin bünyesi ve vücüdu farklı başkasında tutmayan sende tutabilir ,ya da başkasının gebe kaldığı merkezde sen kalamayabilirsin dedi.Düşününce mantıklı aslında.Bu forumu başından sonuna kadar okudum her merkezin olumlusuda var olumsuzuda.Kısmet diyorumBenim yaşım 24 eşim 32 bazı şeyler geç olmadan yapalım diyorum dünya tüp bebeği bende duydum ama başarı oranı azmış dün 2 yerle görüştüm çok kararsızız nasıl olcak hiç bilmiyorum
Zazacım inşallah .Hepimiz güzel hbrler alalımGüzel sonuçlar al kardeşim
benimde 4 gün oldu hala bekliyorum bir tık yokKızlar benim hormon hapı biteli bugün 3. gün ama hala adet olmadımkaç gün de oluyor acaba bir sorun mu var neden olmuyorum.
Benim transfer bu ay yada obur ay olacak arayacagiz dediler bakalim ne zaman olurbenimde 4 gün oldu hala bekliyorum bir tık yok
sana söylediğim kan pıhtılaşma testlerini ben bugün devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.Yokmu sgk .Kızlar bu sabahta eşimden istenen testleri verdik.Bende gitmişken dahiliye ye girip tüm vitamin testlerimi istedim,folik asit ,b12 ,demir ,çinko ,fosfor...Tam 21 adet test verdim.Doktora tüp bebek tedavisi için öncelikle vitaminlerime baktırmak istiyorum dedim.Yaptım onuda verdim.Bir eksik varsa tamamlayıp girmek istiyorum eksiksiz.Yarın çıkıcak sonuçlar bakalım.Kan pıhtılaşması testini yaptırmadım henüz ,istenmedi de ama garanti olması adına onuda nisan gibi yaptırıcam.549 tl dediler sadece o teste.
canım manolyababy artık transfer oldu ve beklemedeGEBE ARKADASLAR
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: Berk Angun
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Blue lal:gynolife
Eceefe:british
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
benim yaram delinmiyorOnu ben de merak ediyorum aslinda ama nasil derlenir toplanir bilemiyorum. Olumsuz alan arkadaşların da yarasini desmek de istemiyorum. Bilemedim.
Cnm devlette denerim onu artık.O kadar veremicem.Bir dahaki ay yaptırırım.Dahiliye istiyor yine değilmi?Tüp bebek içinmi diyorsun cnm sorduğunda?sana söylediğim kan pıhtılaşma testlerini ben bugün devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.Yokmu sgk .
çok çok geçmiş olsunMeme kanseri canım,2016 yılında gynolife de ilk donasyonumu yaptırdım ve değerlerim çok yüksek olmasına rağmen AĞUSTOS 2016 da düşükle sonuçlandı,2 ay sonra da meme kanseri teşhisi konuldu.Bu tedaviler sırasında meme kontrollerinizi mutlaka yaptırın,mamografiye giremeseniz de ultrasonun hiçbir sakıncası yok..
zehra hanım derdimBenim yaşım 24 eşim 32 bazı şeyler geç olmadan yapalım diyorum dünya tüp bebeği bende duydum ama başarı oranı azmış dün 2 yerle görüştüm çok kararsızız nasıl olcak hiç bilmiyorum
Ben de Dr.Zehra derim.zehra hanım derdim
çok candan insan
ve çok işinde başarılı bir doktor
05488480444 buda telefonu istersin görüş
Bu sperm donasyınunda başarı şansı yüksek sanırım forumda bi çok hamile kalanı okudum çok yeniyiz dün karar verdik inşşallah hayırlısı olur Rabbime şükrediyorum ki maddi imkan Kısıtlıda olsa denemeye gücümüz var Rabbim hiç imkanı olmayıp çocuk hasretiyle yananlara 1000 kere yardımcı olsunBen de Dr.Zehra derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?