Toplam ilaçlar falan ne kadar ücreti var bilen varsa yardımcı olabilirmi
nerden aldığına bağlı olarak değişik eczaneden alırsan 1500 tl civarı .tanıdık bi ecza deposu bulursa 700 civarına alırsın.
benimde sprem donasyonu.
Firdevs de negatifi yaşadım.
sana tavsiyem ya Yakındoğu üniv hastanesi 2700 euro.cok iyi bi hastane sadece donorlerin fotosu yok.Eğer fark etmez dersen tavsiye ederim Burcu hocayı.
Yada gynolife Murat öner i öneririm sprem donörü bebeklik fotosu görüp seçebiliyosun tedaviden 20 gün önce belirliyosun kişiyi.
Resmi görüp görmemek isteğe bağlı göz.saç .boy.ırk özelliklerini ve kan grubunu eşine benzer seçiyorsun her halukarda. Hakkında hayırlısı olsun.

Gebe arkadaslar:

Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim: gynolife
Tuannakb: ?
Manolyababy: sonuc bekliyor :)
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim:hit

Negatif alanlar
Zaza:hit
Morkanatlarim: firdevs

Son düzenleme:
Yazdıklarını görünce gerçekten umutlandım çok teşekkür ederim umarım bende bu tedaviye başlar burdan güzel haberleri veririm Canım Zehra hoca iyi sanırım düşüncem

Siz denedinizmi acaba .ben dün bi merkezi aradım ilaçlar harıç 3.500 Euro toplam 20 bin tutar sanırım

Yazdıklarını görünce gerçekten umutlandım çok teşekkür ederim umarım bende bu tedaviye başlar burdan güzel haberleri veririm Canım Zehra hoca iyi sanırım düşüncem
Dr.Zehra candir. Ben cocuklarimi kaybeytigimde hem Zehra hem Zeren hep yanimdaydilar. Cok zorlu bir surectenngectik beraber ama tekrar basardik insallah:)

Dr.Zehra candir. Ben cocuklarimi kaybeytigimde hem Zehra hem Zeren hep yanimdaydilar. Cok zorlu bir surectenngectik beraber ama tekrar basardik insallah:)
Hamilemisin şuanda Canım zehra hanım iyi bir hekim sanırım herkesi memnun etmek zor ken Zehra hoca bi çok kişiyi memnun etmiş

Hamilemisin şuanda Canım zehra hanım iyi bir hekim sanırım herkesi memnun etmek zor ken Zehra hoca bi çok kişiyi memnun etmiş
Evet, hamileyim. Ilk ultrasound da 2 kese gorduk, bakalim pazartesi 2. Ultrasound. Dr.Zehra cok iyi doktor hem de can bir kadin. Ben tum kliniklerle konustum sanirim, hepsiyle de yazistim. Ama icime tek emine Zehra ve Zeren oldu. Tekrar Demerara tekrar Zehra derim.

Siz denedinizmi acaba .ben dün bi merkezi aradım ilaçlar harıç 3.500 Euro toplam 20 bin tutar sanırım
agustos ayında denedim.Dr firdevs de sonuç negatif oldu.Ilaçlar vitaminlet, yol masrafı konaklama derken 20binle 30bin tl arasında tutuyo.

Zehra hanımla birdefa uzun uzun telde konuştum çok profesyonel ve çok alçak gönüllü insan
inanın bahçeciyle anlaşmasaydım direk Zehra hanıma giderdim

Çok sevindim senin adına umarım bende aynı duyguları yaşarım Peki ücret ne tutu tam olarak ilaçlar konaklama tüp bebek fln

çok çok geçmiş olsun
ginolayfta dondurulmuş kalmadımı

1 tane orta kalite kaldı biz onu istemedik,doğru da yapmışız.En iyi kaliteler tutmadı..Beni de negatiflere yazabilirsiniz 1 deneme gynolife düşükle sonuçlandı,yumurta donasyonu

Çok sevindim senin adına umarım bende aynı duyguları yaşarım Peki ücret ne tutu tam olarak ilaçlar konaklama tüp bebek fln
Insallah kuzum! Insalalh her isteyen kucagina alir, ben de bu sefer evlatlarimi buyuturum.

Ucreti bence Zeren ile konus, ben ilacalarimi yurtsisindan aldim, bir de extralarim vardi. 054...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…