- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
evet canım dahiliye ye tüp bebek için dedim .Ben d vitaminide yazdırdım.Bugün kan verdim yarın çıkıyo sonuç.Cnm devlette denerim onu artık.O kadar veremicem.Bir dahaki ay yaptırırım.Dahiliye istiyor yine değilmi?Tüp bebek içinmi diyorsun cnm sorduğunda?
Manolyababy senin nerde oldu kaçıncı gündesin.memnunmusun merkezdencanım manolyababy artık transfer oldu ve beklemede
Canım benimde yarın çıkıcak bakalım .Ona göre eksik gedik ne varsa alıcam:)evet canım dahiliye ye tüp bebek için dedim .Ben d vitaminide yazdırdım.Bugün kan verdim yarın çıkıyo sonuç.
nerden aldığına bağlı olarak değişik eczaneden alırsan 1500 tl civarı .tanıdık bi ecza deposu bulursa 700 civarına alırsın.Toplam ilaçlar falan ne kadar ücreti var bilen varsa yardımcı olabilirmi
Yazdıklarını görünce gerçekten umutlandım çok teşekkür ederim umarım bende bu tedaviye başlar burdan güzel haberleri veririm Canım Zehra hoca iyi sanırım düşüncemGebe arkadaslar:
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim: gynolife
Tuannakb: ?
Manolyababy: sonuc bekliyor :)
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim:hit
Negatif alanlar
Zaza:hit
Morkanatlarim: firdevs
Siz denedinizmi acaba .ben dün bi merkezi aradım ilaçlar harıç 3.500 Euro toplam 20 bin tutar sanırımnerden aldığına bağlı olarak değişik eczaneden alırsan 1500 tl civarı .tanıdık bi ecza deposu bulursa 700 civarına alırsın.
benimde sprem donasyonu.
Firdevs de negatifi yaşadım.
sana tavsiyem ya Yakındoğu üniv hastanesi 2700 euro.cok iyi bi hastane sadece donorlerin fotosu yok.Eğer fark etmez dersen tavsiye ederim Burcu hocayı.
Yada gynolife Murat öner i öneririm sprem donörü bebeklik fotosu görüp seçebiliyosun tedaviden 20 gün önce belirliyosun kişiyi.
Resmi görüp görmemek isteğe bağlı göz.saç .boy.ırk özelliklerini ve kan grubunu eşine benzer seçiyorsun her halukarda. Hakkında hayırlısı olsun.
Dr.Zehra candir. Ben cocuklarimi kaybeytigimde hem Zehra hem Zeren hep yanimdaydilar. Cok zorlu bir surectenngectik beraber ama tekrar basardik insallah:)Yazdıklarını görünce gerçekten umutlandım çok teşekkür ederim umarım bende bu tedaviye başlar burdan güzel haberleri veririm Canım Zehra hoca iyi sanırım düşüncem
Hamilemisin şuanda Canım zehra hanım iyi bir hekim sanırım herkesi memnun etmek zor ken Zehra hoca bi çok kişiyi memnun etmişDr.Zehra candir. Ben cocuklarimi kaybeytigimde hem Zehra hem Zeren hep yanimdaydilar. Cok zorlu bir surectenngectik beraber ama tekrar basardik insallah:)
Evet, hamileyim. Ilk ultrasound da 2 kese gorduk, bakalim pazartesi 2. Ultrasound. Dr.Zehra cok iyi doktor hem de can bir kadin. Ben tum kliniklerle konustum sanirim, hepsiyle de yazistim. Ama icime tek emine Zehra ve Zeren oldu. Tekrar Demerara tekrar Zehra derim.Hamilemisin şuanda Canım zehra hanım iyi bir hekim sanırım herkesi memnun etmek zor ken Zehra hoca bi çok kişiyi memnun etmiş
agustos ayında denedim.Dr firdevs de sonuç negatif oldu.Ilaçlar vitaminlet, yol masrafı konaklama derken 20binle 30bin tl arasında tutuyo.Siz denedinizmi acaba .ben dün bi merkezi aradım ilaçlar harıç 3.500 Euro toplam 20 bin tutar sanırım
Ilaclara eger rapor yazdirirsan ucuz oluyo. Ben gonal-f kullandim 68 tl fiyat, raporla 20 tl ye aldimToplam ilaçlar falan ne kadar ücreti var bilen varsa yardımcı olabilirmi
Zehra hanımla birdefa uzun uzun telde konuştum çok profesyonel ve çok alçak gönüllü insanHamilemisin şuanda Canım zehra hanım iyi bir hekim sanırım herkesi memnun etmek zor ken Zehra hoca bi çok kişiyi memnun etmiş
Çok sevindim senin adına umarım bende aynı duyguları yaşarım Peki ücret ne tutu tam olarak ilaçlar konaklama tüp bebek flnEvet, hamileyim. Ilk ultrasound da 2 kese gorduk, bakalim pazartesi 2. Ultrasound. Dr.Zehra cok iyi doktor hem de can bir kadin. Ben tum kliniklerle konustum sanirim, hepsiyle de yazistim. Ama icime tek emine Zehra ve Zeren oldu. Tekrar Demerara tekrar Zehra derim.
Rapor yazdıra bilirmiyiz ki yeşil kart var bizdeIlaclara eger rapor yazdirirsan ucuz oluyo. Ben gonal-f kullandim 68 tl fiyat, raporla 20 tl ye aldim
Zehra hanım Hangi hastane ismi nedirZehra hanımla birdefa uzun uzun telde konuştum çok profesyonel ve çok alçak gönüllü insan
inanın bahçeciyle anlaşmasaydım direk Zehra hanıma giderdim
çok çok geçmiş olsun
ginolayfta dondurulmuş kalmadımı
Insallah kuzum! Insalalh her isteyen kucagina alir, ben de bu sefer evlatlarimi buyuturum.Çok sevindim senin adına umarım bende aynı duyguları yaşarım Peki ücret ne tutu tam olarak ilaçlar konaklama tüp bebek fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?