mentacım eşin 9 mart gidicek inşallah
senin rahim kalınlığı ölçüldümü
ilk kontrole gittinmi
sen benden öncesin
senden sonrada her halde ben gidicem

Zaza2cım bileti aldık eşim 9 martta orada olacak embriyo oluşturulup dondurulacak..Ben kanser ilaçlarını 1 şubatta bıraktım..Embriyoların durumuna göre hazırlığa başlayacağım.Çünkü durumumdan dolayı Eylem Hanım ve Murat beyle böyle karar aldık.15 Mart tarihinde mavisufi'nin doktorundan randevu aldım..İstanbulda inşallah onun takibinde hazırlanacağım..Rahim hazır olduğunda tek başıma gidip embriyoları alıp geleceğim :))

Menthacim zaman su gibi akıp geçsin kolayca transferin olsun canim.. Kolaygelsin hormonlar başlıyor.. inşallah bir zarar vermeden hemen atlatırsın...

British yani Bahçeci Ekrem murat bilgin de yumurta donasyonu yaptırdik. İnşallah yükselir yoksa o kadar emek umut para her şey bosa

Canim insallah yukselir diyecegim ama biraz fazla dusuk kalmis. Moralini bozma sakin olur mu donmuslarinla denersin hemen sonrasinda. benimde ilkinde kimyasal oldu 2. sinde tuttu. Kac adet donmusunuz var geride?
İki tane dondurulmuş var inşallah yükselir yarın bekleyip göreceğiz

Bu benim dunyam gecmis olsun canim. Uzuldum. Bahcecide transfer olmustun sen. Murat bey ne dedi bu duruma
Çok teşekkür ederim. Murat Bey le görüşmesi eylem hanimla görüştüm çok Üzgünüm sizden çok umutluydum falan dedi. İki gün sonra testi tekrarlayalim belki yükselir dedi ilaçlara da aynen devam dedi

Kızlar bu sabahta eşimden istenen testleri verdik.Bende gitmişken dahiliye ye girip tüm vitamin testlerimi istedim,folik asit ,b12 ,demir ,çinko ,fosfor...Tam 21 adet test verdim.Doktora tüp bebek tedavisi için öncelikle vitaminlerime baktırmak istiyorum dedim.Yaptım onuda verdim.Bir eksik varsa tamamlayıp girmek istiyorum eksiksiz.Yarın çıkıcak sonuçlar bakalım.Kan pıhtılaşması testini yaptırmadım henüz ,istenmedi de ama garanti olması adına onuda nisan gibi yaptırıcam.549 tl dediler sadece o teste.

Kızlar benim hormon hapı biteli bugün 3. gün ama hala adet olmadım kaç gün de oluyor acaba bir sorun mu var neden olmuyorum.

Bubenimdunyam kaç adet emb vermişlerdi..kalitelerini hatirliyormusun..birde rahim kalınlığı nasıldı.. rahimde ters giden bir şey varmiydi canim

Arkadaşlar merhaba eşim azosperm o yüzden sperm donasyınu düşünüyoruz yeni karar verdik bilgilerinizi benim kendi paylaşırsanız çok sevinirim çok zor bi süreç umarım herşey istediğimiz gibi olur dün iki merkezle görüştüm biri 3.500euro dio biri 4000 euro savaş hoca varmış Kıbrıs’ın ilk tüp bebek merkezi birde doğuş tüp bebek önerileriniz i bekliyorum

GEBE ARKADASLAR
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: Berk Angun
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Blue lal:gynolife
Eceefe:british

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit

Merhaba canım aynı durumdayız.benim de eşim azosperm o sebepten doktorumun tavsiyesi ile başladık bu sürece bizde.Benim doktorum Dünya Tüp bebek i önerdiği için ben orayla anlaştım.Mayıs ayında düşünüyoruz inşallah biz.Yaşın kaç?

Seda hos geldin. Forumu biraz geriden okumaya basla canim. Inan çok degerli bilgiler var. Listemizden de faydalanabilirsin

aslında olumsuz olanlarda listelense böylelikle hastanelerin başarı oranlarını anlamış oluruz.

Onu ben de merak ediyorum aslinda ama nasil derlenir toplanir bilemiyorum. Olumsuz alan arkadaşların da yarasini desmek de istemiyorum. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…