Mavim inşallah gebeliktendir hem kendi vucudun progesteron üretiyor hemde sentetik aldığındaInşallah zazacim..bende ilk defa karşılaşıyorum bu durumla..
Sen bu gün doktora başlıyordum sanirim..donor ne durumda oda başladımı..
canım seninde güzel haberini alalımMaşallah birkaç gün sonra kısmetse benim transferim de olacak bakalım uyukluyorum muyum?Belki de ilk belirti bu diyebilir miyiz acaba?
İnşallah hepimizden güzel haberler gelsin 2018 hepimize uğurlu gelsin.canım seninde güzel haberini alalım
inşallah hepimizin tez zamanda gözlerimiz sevinç göz yaşıyla dolsun
balam canım senin durumun nasılYok canim valla.. bugun kasiklarda cok hafif baski var gibiydi. Hafif anlik sizlamalar. Sanki egzersiz yaptiktan sonra bazen hamlik olur bende karnin altinda kasiklarda hani..o tarz bi seyler..belki ilaclardan..gazdan filan oluyor.. ay hayirlisi canim dinlemiycem kendimi hic diyorum ama yine insan bi seyler bekliyor
Hadi bütün degerler iyi çıksın.. hiç bir engel olamasın canim..Mavim inşallah gebeliktendir hem kendi vucudun progesteron üretiyor hemde sentetik aldığında
benim yarın doktor kontrolüm var yumurtalık durumlarım kist falan varmı yokmu
vede e2 p4 ve tsh kan vericem
ucuz olursa cd56 vericem içim rahat etsin diye
Evet bende merak ediyorum..balacim senin 8. Günmuydu bugün bir şeyler çıkma ihtimali var kuzum..balam canım senin durumun nasıl
idrar testi yaptınmı evde
kaçıncı gün oldu bugün
Adetin 2. Günü ilaç kullanmaya başlıyorsun adetin 9. Günü rahim kalınlığını ölçtürüyorsun( bende öyle oldu)kızlar rahim hazırlamaya nezaman baslanıyo adetin 2. Günü mü
Canım 3.00 ile 17.00 arasında görünüyor referans değeri benim yaptırdığım yerde,benimde 7.43 çıkmış.Doktoru aradım yinede için rahat etsin Maltofer-fol al dedi günde 1 kez.bugün başladım.Hem kan hemde folik asit içingebelik isteyen ve gebelikte folik asitin kullanım mg 400-800 atası olmalı
Mentha büyük gün.. embriyoların oluşmaya başlamıştır bol bol sağlıklı miniklerin olsun canim..Bizimle embriyolog münevver hnm ilgilenmişti...cok tatlı biri.. isi ile ilgili oldukça kaygılı her şeyi çok doğru yapmaya çalışıyor..bu tavrı çok hoşuma gitmişti.Selam Kızlar;
Eşim bu sabah Kıbrısa gitti..Havaalanına indiğinizde LEFKOŞA ORTAKÖY LEMAR MARKETİN YANINDAKİ TÜP BEBEK MERKEZİ derseniz herkes bilirmiş burayı...Mavisufi'nin dediği gibi Kıbhas lara binerek TEPE HOME'un orada indi..(Bunu mutlaka şoföre söylemek gerekiyormuş.Çünkü normalde talep olursa bırakmaları zorunluymuş ama söylemezsen terminalde bırakıyorlar)TEPE HOME'un orada inince hastane yürüme mesafesi ..Sadece 12 TL ödeyerek hastaneye gitti..Dönüşü de yazarım
HCG değeri düşük çıkan arkadaşım benim dünyamdan haber var mı.O da Murat bey'in hastası mıydı
Peki ilacı kac gün kullanıyoruz canım sen kac günde hazır oldunAdetin 2. Günü ilaç kullanmaya başlıyorsun adetin 9. Günü rahim kalınlığını ölçtürüyorsun( bende öyle oldu)
İlaçları 2. Gün kullanmaya başladım bu gün 15. Gün hala kullanmaya devam ediyorumPeki ilacı kac gün kullanıyoruz canım sen kac günde hazır oldun
İlaçları 2. Gün kullanmaya başladım bu gün 15. Gün hala kullanmaya devam ediyorum
çok teşekkür ederim bu bilgi içinSelam Kızlar;
Eşim bu sabah Kıbrısa gitti..Havaalanına indiğinizde LEFKOŞA ORTAKÖY LEMAR MARKETİN YANINDAKİ TÜP BEBEK MERKEZİ derseniz herkes bilirmiş burayı...Mavisufi'nin dediği gibi Kıbhas lara binerek TEPE HOME'un orada indi..(Bunu mutlaka şoföre söylemek gerekiyormuş.Çünkü normalde talep olursa bırakmaları zorunluymuş ama söylemezsen terminalde bırakıyorlar)TEPE HOME'un orada inince hastane yürüme mesafesi ..Sadece 12 TL ödeyerek hastaneye gitti..Dönüşü de yazarım
HCG değeri düşük çıkan arkadaşım benim dünyamdan haber var mı.O da Murat bey'in hastası mıydı
inşallah gebeliyin 8-12 haftasına kadarda devam ediceksinİlaçları 2. Gün kullanmaya başladım bu gün 15. Gün hala kullanmaya devam ediyorum
çok teşekkür ederim bu bilgi için
bubenimdünyamı bende merak ediyorum
evet murat beyde yaptırmış
Mentha büyük gün.. embriyoların oluşmaya başlamıştır bol bol sağlıklı miniklerin olsun canim..Bizimle embriyolog münevver hnm ilgilenmişti...cok tatlı biri.. isi ile ilgili oldukça kaygılı her şeyi çok doğru yapmaya çalışıyor..bu tavrı çok hoşuma gitmişti.
Ahh evet asker gibi olduk her gün gün sayiyoruz teskere bir turlu gelmedi:) Iyi olacak inşallah..İnşallah mavisufi'cim..Ben heyecanlıyım bakalım..Umarım herşey yolunda gider.Senin de gününü sayıyoruz,hergün aklımdasın diğer arkadaşlar gibi..Dua ediyorum olumlu sonuçlar için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?