- 4 Temmuz 2017
- 166
- 151
- 33
- 45
Serra cım en erken 6. gün ama kanda..O bile riskli çıkmayabilir..7. gün en garanti kesin çıkar :)Kızlar bu 5. Gün embriyosunu transfer ediyorlarya bize 12. Gün kan testi yaptırın diyorlarya biz onu daha erken yaptırsak kaçıncı günü yaptırmalıyız hamile olduğumuzu biran önce öğrenmek için?
Serra cım en erken 6. gün ama kanda..O bile riskli çıkmayabilir..7. gün en garanti kesin çıkar :)
Fotoğraf atsam korkarsınAllah kolaylık versin canım bnce içme sabret inşallah bebeğini kucağına aldığında hepsi unutulur iğnelerden morarma oluyormu
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Gynolife da ilk donasyon denememdi tatlımMerhaba Artemissi senin bebeğinide rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Peki sen hangi merkezde ve kaçıncı denemende kavuştun?
Bu 7. Gün dediğiniz transferden sonra 7 gün dimi?Serra cım en erken 6. gün ama kanda..O bile riskli çıkmayabilir..7. gün en garanti kesin çıkar :)
Evet canım benimde evde yaptığım testte 7. Gün çıkmıştıBu 7. Gün dediğiniz transferden sonra 7 gün dimi?
Mavisufi senin kaçıncı gün oldu,az kaldı sonucaheyecanla bekliyoruz,Rabbim yüzünü güldürsün,dileklerin kabul olsun inşallah..
Artemissi sen prednola neden devam ediyosun.....Normalde onu transferden önce 5 gün kullandırıp kesiyorlar..Fotoğraf atsam korkarsınçok morarıyor
Serra canım aslında 5-6 günde bile az değerler çıkıyor ama sen yinede dayan en tez 9 gün ver kan değeriniBu 7. Gün dediğiniz transferden sonra 7 gün dimi?
Bilmiyorum ki şuan 2 günde 1 8 mg alıyorum. C.tesi rand günü belki bıraktırırArtemissi sen prednola neden devam ediyosun.....Normalde onu transferden önce 5 gün kullandırıp kesiyorlar..
Canım yaa allah yardımcın olsun morarması normal tüp bebekte eczaneden alkol al alkol morarmasına iyi gelir demişti hemşireler bnm daha önceki denemelerimde inşallah bidaha yaşamazsın bu acıları sabret sonunda bebeğine kavuşacaksın kucağına aldığın vakit hepsi unutulur canım darısı bizlere olsun inşallahFotoğraf atsam korkarsınçok morarıyor
merhaba. ben de tüp bebek tedavisinde kullanmıştım ve çok moraryordu. sonunda puf noktasını öğrendim. iğneyi sonuna kadar batırmayacaksın, sadece 0.5 -0.8 sm kadar. benim bu şekilde hiç morarmadı. böyle dene.Fotoğraf atsam korkarsınçok morarıyor
Yaaa gerçekten mi deneyeyim bendemerhaba. ben de tüp bebek tedavisinde kullanmıştım ve çok moraryordu. sonunda puf noktasını öğrendim. iğneyi sonuna kadar batırmayacaksın, sadece 0.5 -0.8 sm kadar. benim bu şekilde hiç morarmadı. böyle dene.
başka bir merkeze gideceğim demeseydin bu cevabı almazdın. Sakın kafana takma!British sibel hanım yazdı az önce arkadaşlar.Ne yaptınız karar verdiniz mi diye?Merak ettik sizi dediler.Hoşuma gitti.Söyledim başka merkezle anlaştık doktorumun tavsiyesi ile dedim.Aslında dediğim gibi başından beri buradan yanaydım.Amh değerimin düşük olduğunu söyledim (0.59)bu değerle hamile kalan hastalarının olup olmadığını sordum.
Çok üzüldüm dedi.Embriyoyu iyi döllerlerse hamile kalan hastaların olduğunu söyledi.
İyice umutsuzlaştım!Çok heyecanlıydım bu sürece başlarken.Şimdi bir tuhaflaştım
Doğru diyorsun belkide cnm.Keşke en doğru cevabı alabilsek.başka bir merkeze gideceğim demeseydin bu cevabı almazdın. Sakın kafana takma!
Canım eğer para sıkıntın YOKSA DENE DERDİM KENDİ YUMURTANLABritish sibel hanım yazdı az önce arkadaşlar.Ne yaptınız karar verdiniz mi diye?Merak ettik sizi dediler.Hoşuma gitti.Söyledim başka merkezle anlaştık doktorumun tavsiyesi ile dedim.Aslında dediğim gibi başından beri buradan yanaydım.Amh değerimin düşük olduğunu söyledim (0.59)bu değerle hamile kalan hastalarının olup olmadığını sordum.
Çok üzüldüm dedi.Embriyoyu iyi döllerlerse hamile kalan hastaların olduğunu söyledi.
İyice umutsuzlaştım!Çok heyecanlıydım bu sürece başlarken.Şimdi bir tuhaflaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?