Evet Negatifleri okadar çok gördüğümüz için hep aynı devam edecek diye düşünüyoruz..Ama etmeyecek inşallah :)İnşallah herşey yolunda gider ama sürekli bu da olumsuz olucak diye düşünüyorum herhalde bu olumsuz olursa çok üzülmeyim diye .Bir haftadır Kıbrıs tayım yarın transfer yapılacak kısmetse.
Eveettt Cumartesi, İnşallah sağlıkla hamileyimdir :)mavisufi az kaldı.
İnşallah olumlu olur.Ama sürekli olumlu düşünüp birde olumsuz olursa yıkılırım diye düşünüyorum.Fazla önlemciyimdir.Evet Negatifleri okadar çok gördüğümüz için hep aynı devam edecek diye düşünüyoruz..Ama etmeyecek inşallah :)
Gözünaydın cok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişlerinikızlar ne zamandır yazamıyorum bende british kıbrısta başlamıştım tedaviye adı okuduğum kadarı ile bahçeci olmuş sanırım. Tandem uyguladık biz hem benim yumurtam hem donörün yumurtası zehra hanımla başladık tedaviye ama murat bey devraldı sonra transferimi falan murat bey yaptı. Benim yumurtam 3. güne kadar gidebildi ama durumu iyiydi donör yumurtası 5. güne gitti murat bey ikisini de transfer edelim dedi banada mantıklı geldi sonra sonuç ikiz gebelik. Ben biraz nazardan korktuğum için uzun zaman yazamadım. Şimdi ikizlerim olacak birisi donörden aldığımız yumurtadan olan ama ben hangisi bilmeyeceğim için içim çok rahat ikiside benim bebeğim olacak ben birine muhtacken rabbim yüzüme güldü iki tane birden geliyor. demem o ki umudunuzu asla yitirmeyin. rezervi az olanlar tandem deneyebilirsiniz
EVET yüksek yüksek çıkmış tatlım. Benim kan %15 kanda çıkmıştı. %10 rahimde.kızlar cd56 sonucum çıktı kanda 24.50 çok yüksekmiş
rahimdede her halde bundanda yüksek
baya kanım killer hücreleriyle kaynıyormuş
iyiki yaptırdım
Peki sen serum kullandın mı artemissiEVET yüksek yüksek çıkmış tatlım. Benim kan %15 kanda çıkmıştı. %10 rahimde.
Canım nakadar mutlu havadisler verdim bizekızlar ne zamandır yazamıyorum bende british kıbrısta başlamıştım tedaviye adı okuduğum kadarı ile bahçeci olmuş sanırım. Tandem uyguladık biz hem benim yumurtam hem donörün yumurtası zehra hanımla başladık tedaviye ama murat bey devraldı sonra transferimi falan murat bey yaptı. Benim yumurtam 3. güne kadar gidebildi ama durumu iyiydi donör yumurtası 5. güne gitti murat bey ikisini de transfer edelim dedi banada mantıklı geldi sonra sonuç ikiz gebelik. Ben biraz nazardan korktuğum için uzun zaman yazamadım. Şimdi ikizlerim olacak birisi donörden aldığımız yumurtadan olan ama ben hangisi bilmeyeceğim için içim çok rahat ikiside benim bebeğim olacak ben birine muhtacken rabbim yüzüme güldü iki tane birden geliyor. demem o ki umudunuzu asla yitirmeyin. rezervi az olanlar tandem deneyebilirsiniz
katiyen negativi kendine yaklaştırmaİnşallah olumlu olur.Ama sürekli olumlu düşünüp birde olumsuz olursa yıkılırım diye düşünüyorum.Fazla önlemciyimdir.
Canım transfer önce 1 kere aldım. Devamını kendi kararım ile almadım.Peki sen serum kullandın mı artemissi
Hadi bir idrar testi yap dememek için zor tutuyorum kendimi :)) sanırım demiş oldum :)))Eveettt Cumartesi, İnşallah sağlıkla hamileyimdir :)
artemisi iyiki yorum yaptın senin yorumuna ihtiyacım varEVET yüksek yüksek çıkmış tatlım. Benim kan %15 kanda çıkmıştı. %10 rahimde.
devamını nakadar aldın canımCanım transfer önce 1 kere aldım. Devamını kendi kararım ile almadım.
Çünkü doğruluğu henüz tam olarak kanıtlanamamış. Doktorların bazıları doğruluğuna inanmıyor. Çok bu konuyu araştıran bilen yok. Farklı görüşler var suistimaller var flnÇok teşekkürler aydınlattığınız için.Bize niye daha önce hiç kimse bundan bahsetmedi onu merak ediyorum defalarca tüp bebek tutmadı niye kimse buna bakmadı sinir oldum
Dediler kuzum kanda %12 olmalıymışartemisi iyiki yorum yaptın senin yorumuna ihtiyacım var
sana dedilermi bu cd56 normalde kaç olmalı
Almadım canım biz nc1908 diye bir arkadaş vardı hatırlar mısın omunla konuştuk burda. Benim Türkiye’deki doktor beni kazıklamaya çalıştı 2 serum Alman lazım biri transferden önce biri sonra almazsan başarı şansın düşük olur 2 serum toplam 4000 tl idi.devamını nakadar aldın canım
hangi aralıkla ve kaç tane
İnşallah canım çok heyecanlıyım.Nasıl sabredicem bilmiyorum.Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.katiyen negativi kendine yaklaştırma
ben şimdiden nisan başı hamile olucam ve kasım sonu doğurucam diye ancak pozitivi düşünüyorum
vede nakadar negativ yaşadığımı biliyorsun
ancak pozitivi çağır ve keyifli transfere gir
Tam ismini yazarmısın serumun intralipitmi veya olıclınomelAlmadım canım biz nc1908 diye bir arkadaş vardı hatırlar mısın omunla konuştuk burda. Benim Türkiye’deki doktor beni kazıklamaya çalıştı 2 serum Alman lazım biri transferden önce biri sonra almazsan başarı şansın düşük olur 2 serum toplam 4000 tl idi.
Nc1908 arkadaşla konuştuk oda eczaneden al dedi bende gittim aldım transferden önce 1 tane transferden sonra kalp atışına kadar haftada 1 diye 10 serum getirtim. Benim yıllardır endokrinoloji doktoruma anlattım rapor yazın diye rica ettim. Yazdı. Çünkü onların dediği serumu almadım diye Türkiye’deki doktorum yazmadı rapor.
Transferden önce 1 kere gittim aldım. Sonra Kıbrıs’taki Murat beyle görüştüm ve instagramdan zilyon tane doktora yaZdım. Alma gereksiz dediler. Bende almadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?