- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyordum sizleri ama artık tekrardan yazmaya karar verdim. kısaca kendimi hatırlatayim sizlere 34 yaşındayım erken menopozdayım ilaçla adet görüyorum donasyonu toplamda 6 defa denedim ve bunların hepsini halil ibrahim tekin(hit) de denedim ilk tedaviye herkes gibi bende 5000 eu ödedim ilk denemede 4ab 4bb 1 embriyolarla hamile kalamadım ikinci tedavime 1000 eu ödeyerek devam ettim 4bc 3bc 3cc ile hamile kaldım hemde incecik endometriumla (mucize ama kıbrısa gitmeden 4 gün önce 4mm idi hadi ilaçlarla en fazla 5 mm olsun) ama maalesef 5 buçuk aylıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim ve kalan dondurulmuşlarla 3ac 3cc 4bc demişlerdi ama transfer sırasında ne hikmetse aralarındaki en kaliteli bozulmuş 2 tane 3ac 3cc yi koydular ve negatif .böylelikle 1 donörümle olan tedavim bitti ikinci donore geçtik benden 1500 eu istediler fresh yumurta dediler cahiliz tabi bilmiyoruz ya başladık yeni bi serüvene eşimin spermiyogramı iyi olduğu halde bu tedavide de tüm embriolar 3bb 3cc gibi çıktı 4 lü değerler yok yani 2 tane 3bb 3cc koydular ilk transferi yaptılar yine olumsuz ikinciyi yaptılar o zaman da 3 tane dondurulmuş var dediler kalite nasıl dedim 3cc 3cc 1 dediler o 1 ler neyse bilen varsa biri bana da açıklasın lütfen orda destek amaçlı diyorlar ne desteği anlamadım embriyolar içerde birbirlerine omuz mu veriyo napıooo neyse tabi bizde hayal kırıklığı o zmaanlar forumun ablası deyim zazayla yazışamaya başlamıştık dedim ya sizleri sadece okuyordum zazayla da yazışıyordum arada ve şimdi hamile olup umut14 arkadaşım da bana zamanında aynı şeyi dedi yeni donörle bu adamla devam etme dondurulmuş yumurta kullanıyor kandırıyorlar dediler ama başka iki arkadaşın bu dondurulmuş yumurta kullanarak hitten hamile kaldığını duyunca bir ümit dedim. ve biz hitte 3. donörle başladık budefa da 1500 eu anlaştık yani onlar kendileri rakam bu dediler bende anlaşmak zorunda kaldım yine embriolar 3lü kalitelerde . ilk transfer 3bb 3cc oldu ve dün sonuç yine tokat gibi yüzüme çarptı. tabi bende moral yerlerde 3 tane de dondurulmuşum var şu an değerleri ne mi? 3bb 1mc . 1mc netymiş bilio musnuz 5. güne gelmiş ama kalitesizmiş yani resmen biz kalitelilerini aldık size bunlar kaldı demenin başka bir deyişi. döllenmenin 3. günü arıyorlar. 15 yumurtadan 12 si döllendi diyorlar eeee oraya gidiyorum transferden önce parayı alıyorlar tam seni çatala yatırıyorlar embriyolog gelio 2 tane koyuyoruz 3bb 3cc 2 tane de donduroruz 3bb 1mc tam tarnsfer sırasında söylüyorlar ki vazgeçemeyesiniz çünkü zaten artık parayı da ödediniz geri dönüşü yok yani bnm eşimin hiçbir sıkıntısı yok ama ne hikmetse biz 4ab 4bb 4 bc li değerleri sadece 5000 eu ödediğimiz ilk tedavide gördük bi daha da töbe göremedik 3ün yukarısını dr la iletişim sıfır zaten onu yazmama gerek yok bi tanışma faslında görüyorsunuz bir de transfer sırasında gerçi hani bizde çok meraklı değiliz onu görmeye ama olumsuz olunca bi msj atıyosun merak ettiğin birşeyi soruyosun moral bulacak bişeler arıyosun bir umut ışığı ama yok yok cvp yok istediğin kadar yoğun ol be adam akşam mesai bitiminde 5 dk tlf eline al bi cvp yaz bu kadar mı zor günde en aşağı 10 hastaya transfer yapıosunuz hasta gönderrrrrrrrrr hasta gönder rrrr diye diye paraları kazanıyosunuz bu hastaların sizin üzerinizde hiç mi hakkı yok azcık ilgilen yani moral ver yanındayım de ama bu da yok gerçekten zazanın da dediği gibi biz bu adamların yakını akrabası vs si değiliz neden normalde 5000 5500 eu olan tedaviyi 1000 eu ya 1500 eu ya yapıolar tabiki de dondurulmuş kullanıyorlar hııııı ama bakın ilki freshti bence de ama sonraki yeni donör dedikleri hepsi dondurulmuş yumurtaydı umut14 hit ten vazgeçti 6mm ile hamile kaldı darısı hepimize oollsun sıfırdan değil de yeni donörlerle hitte devam edeceklerin kulağına küpe olsun yazdıklarım
Dondurma 500 euro sonra tarnsfer 1500 (çözme ve transfer)...Valla dondurma 500 kesinde , 1500 de yanlışlık yapmış olabilirim isterseniz tekrar bir sorun merkeze :)Ben dondurulmus ne kadar diye sormadim hic. 1500 euro cok fazla. Bi de sana bana ona farkli fiyat derler mi ki. Bu 1500 euro ya nakil islemi de dahil mi yoksa sadece dondurma islemi mi
Pardon Canım ben snoflipid ve intralipid olarak sandımOlurmu canım intralipid 12 tl
Oliclinomel 100 tl
Cnm amh yükselmiyor aynen benim 0.59Amh onlarla yukselmiyo cnm benimki 1.50 istanbul bahceciye gittim ilk konusmaya soydular bizi resmen. Ikinci gorusmem tel gurcan klinik ankara allahtan orda bir bas hemsireyle konustum o da bana yardimci oldu bize ve hatta bana kurum tavsiye edermisin dedigimde kendiniz arastirin dedi be sizde kendiniz arastirip oyle karar verin .ordan dolayi amh yukseltmesi olamiyomus cnm
vay ağızına sağlık hiç gülesim yoktu, masanın altında gülmekten ölüyorum.Euro da aldi başını gitti zaten. Her seyi birakip tulleri tütüleri giyip zil takip iynayasim var. Şener sen gibi çıplanip kosasim var. Vay amam vay
Canım bir abla olarak tavsiye ediyim sana kendi yumurtana çokta güvenmiyorsan hem kendi hemde donor yumurtasıda kullansana şansını daha yükseltirCnm amh yükselmiyor aynen benim 0.59fsh 16 bu bahsettiğim otlar fsh düşürmek için iyi geliyormuş.yani ben youtube dan bu konu ile ilgili baya video izledim ama fsh 10 üzerindeyse hamilelik zor olur diyorlar
Canım benim yumurtamla tutma ihtimali olursa onu denemek istedim.Doktorum güzel konuşunca bu şekilde olsun istedim.Belkide tutar kucağıma gelir:)Canım bir abla olarak tavsiye ediyim sana kendi yumurtana çokta güvenmiyorsan hem kendi hemde donor yumurtasıda kullansana şansını daha yükseltir
Canim ben su ana kadar memnunum henuz transfer olmadimSizde Gynolife tercih etmiştiniz dimi memnun musunuz?
Canım yumurta donasyonunda önemi yok sanırım.Benim sperm donasyonu olucak.Kendi yumurtalarımla o yüzden benim için önemliKizlar Britich baslarken hangi kan tahlillerini istiyor yazarmisiniz rica etsem?
Birde yumurta Donasyonunda amh dusuklugumuzun bir onemi kalmiyor ama fsh yuksekligi onemlimi?
Son sorum:) da transferlerimizden once donorun adetini bizimkine goremi ayarliyorlar yoksa bizimkini onun Adet siklisune goremi? Eger bizimkini donore gore ayarlarlarsa Bu da bizim hamile kalmamizi etkilemezmi sonucta dogal siklusumuz sasirmis olacak diye dusunuyorum,sizce?
Bir sorum daha var ama Bu son :) dondurulmus yumurta yeri ne Neden fresh yumurta tercih ediiyor?Oncedende dedigim gibi donduuulup cozulen daha guclu olmuyor mu?
Bilgi ve tecrubelrinizi bekliyorum
Thank you kizlar
Derim Bir ohhhh cektim cunku fsh testi 15 cikmisti, ve Kara Kara dusunmeye baslamistim:) cnm trsekkur ederim cevabin icin.Canım yumurta donasyonunda önemi yok sanırım.Benim sperm donasyonu olucak.Kendi yumurtalarımla o yüzden benim için önemli
HaydaaaaaFsh yuksekse gebelikte tutunma olmuyo diye biliyorum benimki once yuksektI .ilac tedavisinden sonra dusuruldu ve oyle tedaviye basladik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?