Sabahtan beri videolar izliyorum bu sefer amh düşüklüğü ve fsh yüksekliğine adadım kendimi.
Acil civan perçemine başlamam lazım o düşürüyormuş.

Amh onlarla yukselmiyo cnm benimki 1.50 istanbul bahceciye gittim ilk konusmaya soydular bizi resmen. Ikinci gorusmem tel gurcan klinik ankara allahtan orda bir bas hemsireyle konustum o da bana yardimci oldu bize ve hatta bana kurum tavsiye edermisin dedigimde kendiniz arastirin dedi be sizde kendiniz arastirip oyle karar verin .ordan dolayi amh yukseltmesi olamiyomus cnm

Ben dondurulmus ne kadar diye sormadim hic. 1500 euro cok fazla. Bi de sana bana ona farkli fiyat derler mi ki. Bu 1500 euro ya nakil islemi de dahil mi yoksa sadece dondurma islemi mi

Cok geçmiş olsun arkadasim. Bunlarin hepsini unutturacak evlat versin rabbim

1500 €cokmus vaybe benim bildigim 600 € ve transferde ayri ucret veriyoruz bunlar gercekten iyice bizi dev para kasasi olarak goruyolar

Ben dondurulmus ne kadar diye sormadim hic. 1500 euro cok fazla. Bi de sana bana ona farkli fiyat derler mi ki. Bu 1500 euro ya nakil islemi de dahil mi yoksa sadece dondurma islemi mi
Dondurma 500 euro sonra tarnsfer 1500 (çözme ve transfer)...Valla dondurma 500 kesinde , 1500 de yanlışlık yapmış olabilirim isterseniz tekrar bir sorun merkeze :)

Cnm amh yükselmiyor aynen benim 0.59 fsh 16 bu bahsettiğim otlar fsh düşürmek için iyi geliyormuş.yani ben youtube dan bu konu ile ilgili baya video izledim ama fsh 10 üzerindeyse hamilelik zor olur diyorlar

Euro da aldi başını gitti zaten. Her seyi birakip tulleri tütüleri giyip zil takip iynayasim var. Şener sen gibi çıplanip kosasim var. Vay amam vay
vay ağızına sağlık hiç gülesim yoktu, masanın altında gülmekten ölüyorum.

Cnm amh yükselmiyor aynen benim 0.59 fsh 16 bu bahsettiğim otlar fsh düşürmek için iyi geliyormuş.yani ben youtube dan bu konu ile ilgili baya video izledim ama fsh 10 üzerindeyse hamilelik zor olur diyorlar
Canım bir abla olarak tavsiye ediyim sana kendi yumurtana çokta güvenmiyorsan hem kendi hemde donor yumurtasıda kullansana şansını daha yükseltir

Canım bir abla olarak tavsiye ediyim sana kendi yumurtana çokta güvenmiyorsan hem kendi hemde donor yumurtasıda kullansana şansını daha yükseltir
Canım benim yumurtamla tutma ihtimali olursa onu denemek istedim.Doktorum güzel konuşunca bu şekilde olsun istedim.Belkide tutar kucağıma gelir:)
Amh 0.1 ken bile hamile kalanlar var hatta normal şekilde yani.Önemli olan kalitesi olsun yeter.Sonra diğer türlü denersem içimde uhde kalsın istemem

Kizlar Britich baslarken hangi kan tahlillerini istiyor yazarmisiniz rica etsem?
Birde yumurta Donasyonunda amh dusuklugumuzun bir onemi kalmiyor ama fsh yuksekligi onemlimi?
Son sorum:) da transferlerimizden once donorun adetini bizimkine goremi ayarliyorlar yoksa bizimkini onun Adet siklisune goremi? Eger bizimkini donore gore ayarlarlarsa Bu da bizim hamile kalmamizi etkilemezmi sonucta dogal siklusumuz sasirmis olacak diye dusunuyorum,sizce?
Bir sorum daha var ama Bu son :) dondurulmus yumurta yeri ne Neden fresh yumurta tercih ediiyor?Oncedende dedigim gibi donduuulup cozulen daha guclu olmuyor mu?
Bilgi ve tecrubelrinizi bekliyorum
Thank you kizlar

Canım yumurta donasyonunda önemi yok sanırım.Benim sperm donasyonu olucak.Kendi yumurtalarımla o yüzden benim için önemli

Fsh yuksekse gebelikte tutunma olmuyo diye biliyorum benimki once yuksektI .ilac tedavisinden sonra dusuruldu ve oyle tedaviye basladik biz

Fsh yuksekse gebelikte tutunma olmuyo diye biliyorum benimki once yuksektI .ilac tedavisinden sonra dusuruldu ve oyle tedaviye basladik biz
Haydaaaaa
Fsh notmalde yumurtalarimixi uyaran bir hormon ama donasyonda yumurtanuyariminangerek yok ki...
Acaba rahim kalinlasmasiyladami Bir ilgili var, bunu Bir arastirayim ben

Sagol cnm bilgi icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…