Girne tüp merkezi varmış ona bakiyordum bende amin gulum hak yiyen allah iflah etmez bu dünyada çekmese obur tarafı var bide sen allah' birak

Kizlar bence kurul raporu alan kurumlari tercih edin derim bakin arkaadaslarin bebeklerunde genetik rahatsizlik cikiyo.o yuzden kucuk klinikleri tercih etmeyin derim kanimca .benim kuzucuklar 24 haaftada simdi sagliklilar allahin izniyle en kisa zamanda sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz insallah

Sen hangi klinik te yaptirdin kaçıncı denemede tuttu

Bu kurulun adını da verirmisin neriye basvuracaz

Benim ilk denemem ve yakindoguda yaptirdim .ama ben hemen hemen bir yildan fazla arastirmistim ve beni para kasasi olarak gormeyen kurumu tercih ettim.ha benim hastane .otel .havaalani transferlerimi falan hepsini kurum karsiladi.bize tahsis edilen bir arac vardi .o yuzden cok iyi arastirin dedigim gibi kurul onayi cok onemli .ha kurum onayiniz olursa mahkemeye verme hakkinizda oluyo kizlar eger kurul onayiniz yoksa mahkemeye falan bas vuramiyosunuz

Merhaba hakkınızda hayırlısını diliyorum siz hangi merkezi tercih ettiniz acaba?

Merhaba çok çok tebrik ederim sizi inşallah bize de nasip olsun bu duygu.Bende 32 yaşındayım amh değerim 0,16 ve 2 negatif denemem var. Ben donasyonu organ nakli gibi düşünüyorum. Nisanda transferin olucak benimde Gynolife da memnun kaldınız mı merkezden.Donasyonu seçerken nelere dikkat ettiniz. Süreçin her aşamasında bilgi verildi mi size. Baya ilgilenen ve iletişim halinde bir merkez eminim vermişlerdir bilgi size.

Arkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yaşadıklarına. resmen para ağaçı gibi görüyorlar. iyi yapmışsın buraya yazarak. bilsinler ki oralara gitmesinler, paralarını onlara yedirmesinler. sende bir daha gitme oraya. Allah büyüktür, inanki elbet bir gün senin de yüzün gülecek, bebeğini kucağına alacaksın.

allah razı olsun canım zaten o ümitle ayakta kalmaya çalışıyorum bir gün bende anne olacağım buna çok inanıyorum

Merhaba hangi merkezden bahsediyorsunuz. Ben gynolife ile iletişim halindeyim sürekli yazıyorlar hal hatır bile çok sorarlar

Merhaba hangi merkezden bahsediyorsunuz. Ben gynolife ile iletişim halindeyim sürekli yazıyorlar hal hatır bile çok sorarlar
Ben Dünya tüp bebek Berk Aygün e yaptırıcam.Böyle bir sorunumuz vardı ordaki hemşire ile ama çözdük.En azından sorularıma yanıt alıyorum.Çok yoğun oldukları için hemen cevap veremiyorlar.

Bu listeye göre çoğunluk British seçmiş benim gönlüme gynolife yatmıştı ama aklım karışıyor

british de devam eden arkadaşlar tedaviniz allah korusun olumsuz olursa 2.deneme yani dondurulmuşlar için ne kadar ücret istediler

british de devam eden arkadaşlar tedaviniz allah korusun olumsuz olursa 2.deneme yani dondurulmuşlar için ne kadar ücret istediler

Donmuşlara 1500, ikinci denemeye 5250 dediler ama bence bu rakam 4750 lere indirilir..Belki biraz daha düşer..

Bu listeye göre çoğunluk British seçmiş benim gönlüme gynolife yatmıştı ama aklım karışıyor

Britich ciler mart ayında peşpeşe transfer olacak ve mart sonu gibi sonuç alacak..isteren karar vermeden bekle biraz Umudum..

Takipteyim hepinizden güzel haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…