Amin canım, inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz..

Hani diyolar goya donörler yüzde yüz garantili diyolar euroda yükseldi istedikleri pra 28 milyarı geçti şuan hergün mesaj çekiyorlar watsaptan nasılsınız suna hanım deyip duruyorlar kafaniza takılan soru varsa yardımcı olalım diyolar

canım ben yaşadıklarımı anlattım hatta emin ol sıkılmayasınız ve demoralşize olmayasınız diye az bile yazdım inşallah allah yardımcın olur da bebişlerine kavuşursun

ilkinde bahtın getirse gebe kalsan şükr et
allah korusun işin uzasa hapı yuttun
halili biz değil paralarımız ilgilendirir
olumsuz olunca teselli veren yanında bulamasın
Öylede bilmiyomya hangisine gidecem garantili diyor doktor kıbrısta yumurta naklini falan yaptıktan sonra sen burda 12 gün sonra test yapacaz sen hamile olduğunu ogreneceksin diyor kime güvenecez bizya

ilk halile 2016 mayısta tanıştım en son çare donasyon (11 olumsuz kendi yumurtalarımla)diyerek yüzümüzü halile tuttuk araştırmadan bey efendi yukarıdan aşağıya bakarak bizi küçük çaresiz görerek sorularıma yarı yamalak cevap vererek
aslında okadar kendime kızıyorum keşke ilk görüşümde adamdan irite olduğumda hiç denemeseydim onda
ama tanıdığım bir halil vardı
şimdi sayesinde proflaştım
kaç doktorla görüştüm hiçbiri halil gibi kasap gibi bakmıyor insana
murat bey bahçeciden pazar yazsam bile cevap verir geçte olsa
zehra hanım konuştum çoook tatlı birisi
firdevs hanımla konuşmak olmadı halil gibi olmasada irem hanımı ortaya atmış
halil gibisini hiç görmrdim
inşallah bir dahada görmem

senin dediklerin kişiler ekip gulum doktor ayrı sibel var ben sibel e görüştüm bide tuğçe

kızlar ben geriye doğru okuyorum da sayfaları emin olmak için sormak istedim
Galiba çok pişman olmuşsun peki neriye gid3cez gulum en iyi yer neresi güvenilir biliyorsan banada soyle yoksa hasretlikten ben ölecem
canım mesajına cvp vermek istiyorum ama cevapla butonu çıkmıyor

Öylede bilmiyomya hangisine gidecem garantili diyor doktor kıbrısta yumurta naklini falan yaptıktan sonra sen burda 12 gün sonra test yapacaz sen hamile olduğunu ogreneceksin diyor kime güvenecez bizya
canımen en iyisi bir kaç merkezle konuş hangi doktor içine siner AMA bak doktorlarla görüş
onunlada yola çık

canım arkadaşım senin acını herzaman yüreğimde hissettim ve üzüldüm biliyorsun.Tekrar aynı sonu yaşadığı icın üzgünüm : ( kelimelerin kifayetsiz kalıyo.

canım arkadaşım senin acını herzaman yüreğimde hissettim ve üzüldüm biliyorsun.Tekrar aynı sonu yaşadığı icın üzgünüm : ( kelimelerin kifayetsiz kalıyo.
sağol canım bende şimdi yeni klinikler araştırıyorum 3 seçeneğe yoğunlaştım bahçeci kolan british ve euroıvf hayırlısı bakalım

sağol canım bende şimdi yeni klinikler araştırıyorum 3 seçeneğe yoğunlaştım bahçeci kolan british ve euroıvf hayırlısı bakalım
kolon britichde dr zehrayı düşün derdim
firdevsdede olumsuz olunca kadın buzdolabına dönüyor
aslında bu doktorları kudurtan bizleris
halilin hasta sayısı azalsa burnu aşağı iner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…