sağol minnicim sanada bol dua ediyorum bir mucize doğal yola rabbim evlat sahibi etsin seniHadi canım hayırlısı olsun rabbim boş çevirmesin seni Allahım yardım etsin sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol minnicim sanada bol dua ediyorum bir mucize doğal yola rabbim evlat sahibi etsin seniHadi canım hayırlısı olsun rabbim boş çevirmesin seni Allahım yardım etsin sana
Bahçeci-British :)Bu arada zazacım sen son olarak nerde karar verdin
canım mavim çok sağol allah razı olsun eşimle gidiyoru yarın sperm vericek perşembe transferZaza nasıl geçti zaman..Sen transferemi gidiyorsun, yoksa eşinle berabermi gidiyorsun..Şimdi orada havada çok güzeldir..Eşinle gidiyorsan bol bol gezin canım, hem de vitamini olur hemde kafan dağılır..
Canım senin için çok dua ediyorum, bu sefer olacak hayırlısyla...
minnicim bahçeci kıbrısta kurum büyük güvenilir doktorla her an konuşuluyorBu arada zazacım sen son olarak nerde karar verdin
Canım zazacım, moralini yüksek tut emin ellerdesin bu sefer..Bol bol çok kaliteli embriyoların olsun inşallah... en azından embriyodan yana kafan rahat olsun..Bence etik anlamda bahçeci kesinlikle Hit gibi değil.. O yüzden embriyo konusunda bence kesinlikle gönlün rahat olsun....canım mavim çok sağol allah razı olsun eşimle gidiyoru yarın sperm vericek perşembe transfer
Sevgili zazacım hayırlısı ile İNŞALLAHHHH herşey yolunda gitsin bu sefer ve minişlerinle birlikte dön oralardan.. Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz hep birlikte :)minnicim bahçeci kıbrısta kurum büyük güvenilir doktorla her an konuşuluyor
yarın hem ultrasonum olucak doktorla konuşucam hemde embriyologlarıyla biri yabancıymış
bence kanda baktır. evde test yapıp moralini buzma. inşallah kanda değerlerin yüksek çıkar.Kızlar sabah evde test yaptım (predictor İle)bu gün 8. Gün sonuç negatif(
Çöktüm resmenbence kanda baktır. evde test yapıp moralini buzma. inşallah kanda değerlerin yüksek çıkar.
Bende idararda yaptım negatifti 6 gün..Sonra kan verdim kanda poztifti..Kan ver canım idrarda çıkmaya bilir, idrara güvenme..Kızlar sabah evde test yaptım (predictor İle)bu gün 8. Gün sonuç negatif(
canlarımsınız siz benimSevgili zazacım hayırlısı ile İNŞALLAHHHH herşey yolunda gitsin bu sefer ve minişlerinle birlikte dön oralardan.. Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz hep birlikte :)
serracım kan verKızlar sabah evde test yaptım (predictor İle)bu gün 8. Gün sonuç negatif(
serracım varsa gebelik şimdi kanda gösterir git kan ver sonucuna görede yolunu çizEşimin de canı sıkıldı ile aceleci olma salı baktır diyor.
Kan kaç saatte sonuçlanıyorserracım varsa gebelik şimdi kanda gösterir git kan ver sonucuna görede yolunu çiz
1 saate özel yerlerdeKan kaç saatte sonuçlanıyor
sağlık ocakları gün sonunda sonucu veriyor özel hastanelerde 1 saatteKan kaç saatte sonuçlanıyor
Dondurulmuşum varserracım kan ver
dondurulmuş embriyon varmı