hangi merkezdi canımTeşekkürler kızlar
Benim ilk denemem ve yakindoguda yaptirdim .ama ben hemen hemen bir yildan fazla arastirmistim ve beni para kasasi olarak gormeyen kurumu tercih ettim.ha benim hastane .otel .havaalani transferlerimi falan hepsini kurum karsiladi.bize tahsis edilen bir arac vardi .o yuzden cok iyi arastirin dedigim gibi kurul onayi cok onemli .ha kurum onayiniz olursa mahkemeye verme hakkinizda oluyo kizlar eger kurul onayiniz yoksa mahkemeye falan bas vuramiyosunuz
heryerbebek canım serrahangi merkezdi canım
canım malesef halil bey efendisihangi merkezdi canım
VarDondurulmuşum var
Halilhangi merkezdi canım
çok iyi anlıyorum seni. test konusunda bende prof oldum.Çöktüm resmenSalı günü kanda baktırcam.Suana (15.yıldır)kadar aldığım testlerin hadi hesabı yok bi tanesinde de olumlu sonuç görmek için neler vermezdim ((
Arkadaşlar dalga geçiyordu artık aldığın maaşı hamilelik testine yatırıyorsun diye.Neyse yapcak bişey yok.Eşimi ikna edebilirsem kan testi yaptırcam.çok iyi anlıyorum seni. test konusunda bende prof oldum.
ben inrenetten koli koli alırdım, o da yetmiyor farklı olsun diye eczaneden. 8 ci günden başlardım, 14 güne kadar moral olarak tükenmiş oluyordum ve kendime söz veriyordum bir dahaki ayda 14 bekleyecem diye. ama bidaha ki ay aynı 8 gün marş.Arkadaşlar dalga geçiyordu artık aldığın maaşı hamilelik testine yatırıyorsun diye.Neyse yapcak bişey yok.Eşimi ikna edebilirsem kan testi yaptırcam.
:)))ben inrenetten koli koli alırdım, o da yetmiyor farklı olsun diye eczaneden. 8 ci günden başlardım, 14 güne kadar moral olarak tükenmiş oluyordum ve kendime söz veriyordum bir dahaki ayda 14 bekleyecem diye. ama bidaha ki ay aynı 8 gün marş.
istersen rest resmin buraya at. belki görürüz bir şeyler.
Bn yıllardır bu ağrıyla yaşıyorum dayanılmaz bir ağrı geceleri hiç uyutmuyor bn beş sene önce çapa devlet hastanesinde araştırma yaptılar emar çektiler ama hep belden çekmişler solda fıtık var dediler kan tahlillerde hiçbişey çıkmadı kemik ölçümü yaptılar kemik erime başlangıcı dediler üç dört sene kalsiyum kullandım ama geçmedi geçen ay devlet hastanesinde fizik Dr gittim bnm kalçada ağrı olduğunu söyledim kanda çıkmadı Emar çektiler orda belli oldu romatizma hapı verdi Dr salazopyrin ve ağrı kesici naprosyn kullanıyorum ama ağrımı dindirmedi kansızlıkta yapıyor birsürü yan etkisi var bitki de kaynatıp içiyorum ısırgan otu kiraz sapı bn üstelik bu rahatsızlıktan dolayı hamile kalmıştım ama kanda görülmüştü kese görünmedi kalça ve kasık ağrıyla adet oldum iltihaplı romatizma allah kimseye vermesin çok zor hayattan kopuyorsun hep mutsuzsun kalçadan emar çekilince çıktı ortaya vücudun heryerine sıçrayan bir hastalık sende biran önce git Dr emar çeksinler canım sağlıcakla kal
Tatlım whatsapp sa yazıyor hazal hanım ordan yazdı fiyatı 3kere baktım 4950 euroBelki sen karistiriyosundur cnm cunki fazla kurumla gorustun .ben ucreti hala ayni biliyorum degismemistir.cunki ekimde yaptirdim ben
Eskişehirde Hikmet Hassa ya olmuştum.Ama 2009 yılındaNerede oldun kist ameliyatını ben de olucam şimdi
Kızlar kistleriniz büyük değilse bence soran kürü deneyin derim bn denedim 15 gün kisiden eser kalmadı bnce boşu boşuna rahminizi mahvetmeyn hem paranızdan olursunuz hemde rahim yıpranır ama tabi siz bilirsinizNerede oldun kist ameliyatını ben de olucam şimdi
Zazacım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun Rabbim Gönlüne göre versin yumurtaları aynı günmü toplayıp döllendiyorlar acabacanım mavim çok sağol allah razı olsun eşimle gidiyoru yarın sperm vericek perşembe transfer
Soğan kürü yada diğer kürler kişiden kişiden kişeye farklılık gösteriyor dikkat etmek lazım geçen hafta kuzenim kist ameliyatı oldu hemde acil bir şekilde 1 ay önce doktora gittiğinde kistleri ameliyat gerektirmeyecek kadar küçüktü soğan kürü ile bir ayda 4 katına kadar büyümüş doktor çok kızdı.Kızlar kistleriniz büyük değilse bence soran kürü deneyin derim bn denedim 15 gün kisiden eser kalmadı bnce boşu boşuna rahminizi mahvetmeyn hem paranızdan olursunuz hemde rahim yıpranır ama tabi siz bilirsiniz
Soğan kürü-incir kürü vb. kürler herkeze uygun olmayabilir..Soğan kürü aylık oluşan yumurtalık kistlerini geçirebilir ama, çikolata kisti , rahimde miyom, polip vb bunları geçirmez arkadaşlar..Ha bide rahim inceliği probleminiz varsa rahmi daha da inceltme ihtimali var ki sonradan toparlamak çok zor olabilir..Aman dikkat..Soğan kürü yada diğer kürler kişiden kişiden kişeye farklılık gösteriyor dikkat etmek lazım geçen hafta kuzenim kist ameliyatı oldu hemde acil bir şekilde 1 ay önce doktora gittiğinde kistleri ameliyat gerektirmeyecek kadar küçüktü soğan kürü ile bir ayda 4 katına kadar büyümüş doktor çok kızdı.
Yaaaa üzülmeyin biliyorum söylemesi çok bişiy değiştirmiyor ama bende yeni negatifi aldım nefes alamıyorum 3. Benim bide bu düşünün inşallah sizin ikinciye olur ama kanda da mutlaka bakın. Bazen idrar yanıltabiliyorKızlar sabah evde test yaptım (predictor İle)bu gün 8. Gün sonuç negatif(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?