Merhaba kurul raporu dediğiniz şeyi ayrıntılı anlatabilmeniz mümkün mü acaba

Çöktüm resmen Salı günü kanda baktırcam.Suana (15.yıldır)kadar aldığım testlerin hadi hesabı yok bi tanesinde de olumlu sonuç görmek için neler vermezdim((
çok iyi anlıyorum seni. test konusunda bende prof oldum.

Arkadaşlar dalga geçiyordu artık aldığın maaşı hamilelik testine yatırıyorsun diye.Neyse yapcak bişey yok.Eşimi ikna edebilirsem kan testi yaptırcam.
ben inrenetten koli koli alırdım, o da yetmiyor farklı olsun diye eczaneden. 8 ci günden başlardım, 14 güne kadar moral olarak tükenmiş oluyordum ve kendime söz veriyordum bir dahaki ayda 14 bekleyecem diye. ama bidaha ki ay aynı 8 gün marş.
istersen rest resmin buraya koy. belki görürüz bir şeyler.

:)))

Çok geçmiş olsun canım..Allah tez zamanda şifa versin..Çok teşekkür ederim cevabın için..

Nerede oldun kist ameliyatını ben de olucam şimdi
Kızlar kistleriniz büyük değilse bence soran kürü deneyin derim bn denedim 15 gün kisiden eser kalmadı bnce boşu boşuna rahminizi mahvetmeyn hem paranızdan olursunuz hemde rahim yıpranır ama tabi siz bilirsiniz

canım mavim çok sağol allah razı olsun eşimle gidiyoru yarın sperm vericek perşembe transfer
Zazacım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun Rabbim Gönlüne göre versin yumurtaları aynı günmü toplayıp döllendiyorlar acaba

Kızlar kistleriniz büyük değilse bence soran kürü deneyin derim bn denedim 15 gün kisiden eser kalmadı bnce boşu boşuna rahminizi mahvetmeyn hem paranızdan olursunuz hemde rahim yıpranır ama tabi siz bilirsiniz
Soğan kürü yada diğer kürler kişiden kişiden kişeye farklılık gösteriyor dikkat etmek lazım geçen hafta kuzenim kist ameliyatı oldu hemde acil bir şekilde 1 ay önce doktora gittiğinde kistleri ameliyat gerektirmeyecek kadar küçüktü soğan kürü ile bir ayda 4 katına kadar büyümüş doktor çok kızdı.

Soğan kürü-incir kürü vb. kürler herkeze uygun olmayabilir..Soğan kürü aylık oluşan yumurtalık kistlerini geçirebilir ama, çikolata kisti , rahimde miyom, polip vb bunları geçirmez arkadaşlar..Ha bide rahim inceliği probleminiz varsa rahmi daha da inceltme ihtimali var ki sonradan toparlamak çok zor olabilir..Aman dikkat..

Kızlar sabah evde test yaptım (predictor İle)bu gün 8. Gün sonuç negatif (
Yaaaa üzülmeyin biliyorum söylemesi çok bişiy değiştirmiyor ama bende yeni negatifi aldım nefes alamıyorum 3. Benim bide bu düşünün inşallah sizin ikinciye olur ama kanda da mutlaka bakın. Bazen idrar yanıltabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…