Soğan kürü kızlar tel harfleri değiştirmişKızlar kistleriniz büyük değilse bence soran kürü deneyin derim bn denedim 15 gün kisiden eser kalmadı bnce boşu boşuna rahminizi mahvetmeyn hem paranızdan olursunuz hemde rahim yıpranır ama tabi siz bilirsiniz
Aa çok üzüldüm canım bilmiyorumki bendede kist oluşuyor bn soğan kürü kullanıyorum bana iyi geliyor ama doğru söylüyorsun herkeze iyi gelmeyebilirSoğan kürü yada diğer kürler kişiden kişiden kişeye farklılık gösteriyor dikkat etmek lazım geçen hafta kuzenim kist ameliyatı oldu hemde acil bir şekilde 1 ay önce doktora gittiğinde kistleri ameliyat gerektirmeyecek kadar küçüktü soğan kürü ile bir ayda 4 katına kadar büyümüş doktor çok kızdı.
Sonradan kist tekrarladı mı ben de 2015te laparoskopi oldum benim tekrarladı.soğan kürü denedim ama hiç küçülme olmadı çikolata kisti benimki deEskişehirde Hikmet Hassa ya olmuştum.Ama 2009 yılında
tabii aynı gün ben donörle senkronize etim adetlerimizi yani donorden yumurta alıp döllendiricekler ve embriyo dondurmadan bana transfer olucakZazacım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun Rabbim Gönlüne göre versin yumurtaları aynı günmü toplayıp döllendiyorlar acaba
canım biraz bahseder misin dondurulmuş kaç tane var Allahım onlarla nasip etsin inşaallahHemşire ille gününde birdaha baktırın diyor .8. Günde 0.1 çıkıp 12. Günde yükselen var mı hiç?
minicim sende halilde negativ almıştın değilmiYaaaa üzülmeyin biliyorum söylemesi çok bişiy değiştirmiyor ama bende yeni negatifi aldım nefes alamıyorum 3. Benim bide bu düşünün inşallah sizin ikinciye olur ama kanda da mutlaka bakın. Bazen idrar yanıltabiliyor
malesef artmaz kuzum geçmiş olsunHemşire ille gününde birdaha baktırın diyor .8. Günde 0.1 çıkıp 12. Günde yükselen var mı hiç?
serracım bazen 2 kaliteler tutuyor 1 kaliteli tutmasa bile7 tane dondurulmuş var 1. Kalite değil 2. Kalite dediler 5. Gün emb
Üzüldüm.((( geçmiş olsun demekten başka şey gelmiyor aklıma.Kızlar transferden sonraki 8. Günüm sonuç 0,1 .Bu bu saatten sonrada zaten yükselmez yani negatif.
Çok iyimiş canım inşallah ikizlerin hamiş kalırsın kaç yumoş koyuyorlar acabatabii aynı gün ben donörle senkronize etim adetlerimizi yani donorden yumurta alıp döllendiricekler ve embriyo dondurmadan bana transfer olucak
Benim birdaha tekrarlamadı cnm şükürSonradan kist tekrarladı mı ben de 2015te laparoskopi oldum benim tekrarladı.soğan kürü denedim ama hiç küçülme olmadı çikolata kisti benimki de
Ahh Serracım bende üzüldüm...Neden tutunmaz bu yavrular hiç anlayamıyorum...Eee rahim iyi sonuçta genç donor yumurtası...Çok üzülüyorum gerçekten..Onca emek, psikolojik baskı ve bunu kaldırmak...Tez zamanda toparlanırsın inşallah..Hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim
Şimdi bu embriyolar neden tutunamıyor bunun için kime gitmem?Hangi tetkikleri yaptırmam lazım?Çünkü hangi tüp bebekçiye gitseniz transfere kadar süpersiniz ondan sonra çok üzgünüz güle güle.Riskli gebeliklere bakan bir Prof bulsam ve ona durumumu anlatsam olur mu acaba?Ahh Serracım bende üzüldüm...Neden tutunmaz bu yavrular hiç anlayamıyorum...Eee rahim iyi sonuçta genç donor yumurtası...Çok üzülüyorum gerçekten..Onca emek, psikolojik baskı ve bunu kaldırmak...Tez zamanda toparlanırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?