Kızlar sabah adet oldum ağrım vardı sonra o ağrı artı artı artı ter boşandı baktım ağrının şiddetinden bayılcam hemen hastaneye gittik dr küçük bir kist var dedi yarım santimlik ağrının nedeni o olabilir eğer öyleyse ameliyat dedi ben zaten geçen sene 2 ameliyat geçirdim bu 3 üncü olucak çok canım sıkıldı:KK43: Ordan çıkıncada eşim yeter artık vazgeç bu çocuk sevdasından ölüceksin bu yolda dedi.Artık bu çocuk meselesini kapat hayatımızı yaşayalım diyor.Moralim bozuldu yaa
Serracım küçük kist ağrı yapmazki acaba ilaçlardanmı yarandı bu ağrı
dedinmi doktora tüp bebekten negativ sonrası olan adetimdi
şimdi iyimisin

Serracım küçük kist ağrı yapmazki acaba ilaçlardanmı yarandı bu ağrı
dedinmi doktora tüp bebekten negativ sonrası olan adetimdi
şimdi iyimisin
Dedim ama çok da ilgilenmedi direk ameliyat dedi ona ayrı canım sıkıldı eşim bu defteri kapat dedi ona ayrı canım sıkıldı ne bileyim yaa

Merhaba güzel kardeşlerim. Hepinizin yazdıklarınızı okudum, çok duygulandım. Hepiniz çok incesiniz çok teşekkür ederim. Umarım hepiniz çokkk iyisinizdir. Ben iyiyim.Bütün kontrol vardı herşey yolunda Allah’a şükür. Z Zaza74 canım transferin hayırlı olsun. Gün sayıyoruz Allah en güzelini nasip etsin inşallah .

Canım burada herkes bilgi peşinde ben zy ve Zaza74 dua ediyorum inşallah tutar başka hesaptan yazılan şeyler bende güven eksilir herkesin aklı var elbet ama burada paylaşım yapılıyor insanlar etkileniyor ben olumlu kadar olumsuzluk takip ederim yine tekrarlıyorum ilgi alaka benim umrumda olmaz işlerini düzgün yapsınlar

Merhaba güzel kardeşlerim. Hepinizin yazdıklarınızı okudum, çok duygulandım. Hepiniz çok incesiniz çok teşekkür ederim. Umarım hepiniz çokkk iyisinizdir. Ben iyiyim.Bütün kontrol vardı herşey yolunda Allah’a şükür. Z Zaza74 canım transferin hayırlı olsun. Gün sayıyoruz Allah en güzelini nasip etsin inşallah .
Canım artemissi nakadar mutlu oldum seni aramızda yeniden görmeye
çok şükür

hosgeldınız zz sen ve ogulcugun

Kızlar şimdide haber bahçecide kalan 6 embriyolarımdan geldi
6 kalan embriyodan 3 atletik ve mitoskoru ihi çıktı ve donduuuruuulduuuu-)
4bb 3ab 3bb
Buda greydleri
Zaza hoşgeldin. Ben eşimin kısır olduğunu öğrendiğimde buraya üye olmuştum ama çok fazla kullanamadım siteyi. Bu aralar tekrar takılmaya başladım çünkü geçtiğimiz pazartesi 2. Kere yapılan transferde negatif çıktı. Geriye dönük mesajları okudukça umutlarımı tamamen yitirmişken senin yazdıkların ve yaşadıklarını öğrenmek bana umut oldu. Olanlara çok üzülmüştüm durumlar düzeldiğiiçin için sevindim. İnşallah bebişlerin sana tutunur ve güzel haberlerini de kutlarız hep birlikte. Sadece hislerimi paylaşmak istedim çünkü buradaki bir çok kişiyi tanımasam kendime çok yakın hissediyorum.

Minicim ben onu anladım nakadar bu foruma bağlanmışım sizleri sevmişim
Transferden bir gün önce büyük bir stresim oldu biliyorsun telefonuma gelen mesajdan
Sonra beni passif olmam
Ve foruma cevap tazmamam ve orda a68 beni tanımaya tanımaya hakını helal etmemesi
En ağır gecem oldu
Kalp çarpıntısından sabağa kadar uyuyamadım
Dün transferim oldu
Ve bugün size kavuştum çok mutluyum
Her halde bazıları düşünüyorki bu nakadar akılsız
Kızım sana ne kimin başı hangi taşa deyiyor git kendine çare bul-))
Ama inanın sizinle olmak okadar keyifliki
Sizi seviyoruuuum
Zaza bir fikrim var nasıl bakarsınız bilemiyorum ama buradaki iyi anlaşan arkadaşlar ile whatsuptan görüşülecek. Site biraz zor her an herşeyi takip etmekte zorlanıyorum ben kendi adıma. Bazılarınız telefonla görüşüyormuşsunuz ben de katılmak isterim tabi sakıncası yoksa. Ne dersiniz bu fikrime?

Transferden sonra kaçıncı günde idrar testi yapsak olur
Valla beklemek çok zor kızlar içimde mi değiller mi bunu düşünmek çok stresli

Bazen böyle karnımda bir acı oluyor hem heyecan oluyor hem korku :(

Transferden sonra kaçıncı günde idrar testi yapsak olur
Valla beklemek çok zor kızlar içimde mi değiller mi bunu düşünmek çok stresli

Bazen böyle karnımda bir acı oluyor hem heyecan oluyor hem korku :KK43:
Zy bu çok güzel bir velirti bebişler inşallah tutunuyorlar
Senin ağrın ne zaman başladı?
Bende yok bir şey-(

Merhana kizlar bisey sorucam döneri nasil seciyolar benim sadece göz rengimi ve ten rengimi yazdi sadece sizdede öylemi oldumu resim istenildimi eşletirilme yapilmasi icin kafama takildi sadece goz rengi ve ten rengiylemi döner seciliyo ?????

Merhana kizlar bisey sorucam döneri nasil seciyolar benim sadece göz rengimi ve ten rengimi yazdi sadece sizdede öylemi oldumu resim istenildimi eşletirilme yapilmasi icin kafama takildi sadece goz rengi ve ten rengiylemi döner seciliyo ?????
yuz ve boydan fotonu ıstemesı gerekır klınıgın.neye gore secıcek donorunu.Merkezını hatırlamıyorum ama bence o neresı ıse bır daha dusun

yuz ve boydan fotonu ıstemesı gerekır klınıgın.neye gore secıcek donorunu.Merkezını hatırlamıyorum ama bence o neresı ıse bır daha dusun

Sadece ten rengimi boyumu ve göz rengimi bi kagida yazdi okadar foto istemedi aklima takildi hitte yaptiricam yarin hemsireyi arayip sorimm ozaman tesekkur ederim

Canım benim
Kader arkadaşım
Nasılda savunuyordun beni
Okadar hoşuma gittiki
Allahım o güzel kalbini evlat neşesiyle güzeleştirsin
zazacigim kutlu olsun insallah arkadasim tutar bu sefer biz eskiler sana inaniyoruz yol arkadasim kendini uzme bana ozelden yaz sonjcunu takip edemiyorum optum ikizlerde seni optu teyzesi

Bu arada zazacım sen bilirsin acaba bana erkenmi transfer yapıldı sorun olurmu donmuşlara adetin kaçıncı günü gidilirki en sağlıklısı kaçıncı günüdür senin kaçıncı gün oldu acaba Z Zaza74

Back
X