- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
Valla benide ekleyelim işe bence bu işi yapsa yapsa zazacım yapar benceKuralim benide.ekleyin burdan heran giremiyoruz.arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benide ekleyelim işe bence bu işi yapsa yapsa zazacım yapar benceKuralim benide.ekleyin burdan heran giremiyoruz.arkadaslar
Canım seninde kaçıncı günde transfer oldu acabaTransferden sonra kaçıncı günde idrar testi yapsak olur
Valla beklemek çok zor kızlar içimde mi değiller mi bunu düşünmek çok stresli
Bazen böyle karnımda bir acı oluyor hem heyecan oluyor hem korku![]()
Bana özeldn tel yazın kızlae kuralım grubuBenide katin watsapa arkadaslar enazindan orda daha ozgur oluruz benim turkiyedeki tup bebek dr um 5.gun emriuosu adetin 19.gunu transfer olur ama bana addtimin 13.gunu transfer ol du ve negatiffff tabi
Özeldn bana teli yazın kızlar grubu kuruyorumKuralim benide.ekleyin burdan heran giremiyoruz.arkadaslar
5. Günde oldu canımCanım seninde kaçıncı günde transfer oldu acaba
Yok adetin kaçıncı günüydü demek istedim canım5. Günde oldu canım
Allahim.oğlunu.biran.önce sana kavustursun canım.dualarında.bizleride unutmaman.ne guzel bende başliyorum.tekrar tedaviye hitte :)
Canım sen daha önce hamile kalmistim kalmistim değil mi hitten kardes için mi gidiyorsunAllahim.oğlunu.biran.önce sana kavustursun canım.dualarında.bizleride unutmaman.ne guzel bende başliyorum.tekrar tedaviye hitte :)
Hıı 17. Gün dü Sanırım saydığıma göreYok adetin kaçıncı günüydü demek istedim canım
17-18 gün canım baktım tekrarHıı 17. Gün dü Sanırım saydığıma göre
Rahim kalınlığın en son kaçtı canım hatırlıyomusun17-18 gün canım baktım tekrar
7.5 falandı canımRahim kalınlığın en son kaçtı canım hatırlıyomusun
Anladım canım sağol inşallah burdan kutlamaları yapıcaz7.5 falandı canım
cnim sosyal ağ reklamı yapmak yasaktır. muhtemelen hesabın pasiflestirlecektir.Kızlar whats up grup kuralımmı ? İsteyenler yazarsa sevinirm
Benimde Berk hoca cnm doktorumMerhaba arkadaşlar biz de yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Sizler nerelerde yaptırdınız?istanbuldaki dr um dünya tüp bebek merk.ni önerdi.araştırınca iyi yorum da var kötü yorumda var.firdevs hanım da aklımın bi köşesinde var.napsam bilemedim.karar vermek çok zor.
Ben bilmiyordumki böyle bir durum olduğunu neden pasifleşsinki sosyal ağ değil işetişim ağı sosyal ağ internet siteleri v.s ben zannetmiyorymcnim sosyal ağ reklamı yapmak yasaktır. muhtemelen hesabın pasiflestirlecektir.
Canlarımsınız benim benim bacım olmadığını siz hiss ettirtmiyorsunuz banazazacigim kutlu olsun insallah arkadasim tutar bu sefer biz eskiler sana inaniyoruz yol arkadasim kendini uzme bana ozelden yaz sonjcunu takip edemiyorum optum ikizlerde seni optu teyzesi
Senin adetin benden 2gün sonra olduHıı 17. Gün dü Sanırım saydığıma göre
İnşallah zyCanım ilk yapıldı hastaneden çıktık
Başladı ve bugüne kadar ara ara kramp gibi böyle batma gibi acılar oldu inş güzeldir canım
İnş ikinizin de sonu güzel olur