Benide katin watsapa arkadaslar enazindan orda daha ozgur oluruz benim turkiyedeki tup bebek dr um 5.gun emriuosu adetin 19.gunu transfer olur ama bana addtimin 13.gunu transfer ol du ve negatiffff tabi

Allahim.oğlunu.biran.önce sana kavustursun canım.dualarında.bizleride unutmaman.ne guzel bende başliyorum.tekrar tedaviye hitte :)
Allahim.oğlunu.biran.önce sana kavustursun canım.dualarında.bizleride unutmaman.ne guzel bende başliyorum.tekrar tedaviye hitte :)
Canım sen daha önce hamile kalmistim kalmistim değil mi hitten kardes için mi gidiyorsun

Merhaba arkadaşlar biz de yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Sizler nerelerde yaptırdınız?istanbuldaki dr um dünya tüp bebek merk.ni önerdi.araştırınca iyi yorum da var kötü yorumda var.firdevs hanım da aklımın bi köşesinde var.napsam bilemedim.karar vermek çok zor.
Benimde Berk hoca cnm doktorum

zazacigim kutlu olsun insallah arkadasim tutar bu sefer biz eskiler sana inaniyoruz yol arkadasim kendini uzme bana ozelden yaz sonjcunu takip edemiyorum optum ikizlerde seni optu teyzesi
Canlarımsınız benim benim bacım olmadığını siz hiss ettirtmiyorsunuz bana
Baksana nakadar bacılarım var
İkizlerin ellerinden ayaklarından öperim
Seni çok özlemiştim

Bu arada zazacım sen bilirsin acaba bana erkenmi transfer yapıldı sorun olurmu donmuşlara adetin kaçıncı günü gidilirki en sağlıklısı kaçıncı günüdür senin kaçıncı gün oldu acaba Z Zaza74
Blastkist transferi adetin 19-23 arası yapılmalı
Ve progesteron başlatıldıysa 5 gün

Canım ilk yapıldı hastaneden çıktık

Başladı ve bugüne kadar ara ara kramp gibi böyle batma gibi acılar oldu inş güzeldir canım

İnş ikinizin de sonu güzel olur
İnşallah zy
Transfer gününü sayma
Mesela bugün benim transfer sonrası 3 gün
Seninse transfer sonrası 4 gün

Back
X