İnşallah zy
Transfer gününü sayma
Mesela bugün benim transfer sonrası 3 gün
Seninse transfer sonrası 4 gün
Maşallah kazılar zaman geçiyor.. Bebisler artık tutunmayı tamamlamıyorlardır inşallah..Zy cim 7. Günden önce idrar testi yapmam bence ben yaptim çıkmadi..anca çok erken tutunma yada ikiz olursa çıkıyor..Onedenle 7 den önce yapıp moralini bozma bence..Az kaldi sizleride hamileler listesine alacağız inşallah :)

Kızlar sabah adet oldum ağrım vardı sonra o ağrı artı artı artı ter boşandı baktım ağrının şiddetinden bayılcam hemen hastaneye gittik dr küçük bir kist var dedi yarım santimlik ağrının nedeni o olabilir eğer öyleyse ameliyat dedi ben zaten geçen sene 2 ameliyat geçirdim bu 3 üncü olucak çok canım sıkıldı:KK43: Ordan çıkıncada eşim yeter artık vazgeç bu çocuk sevdasından ölüceksin bu yolda dedi.Artık bu çocuk meselesini kapat hayatımızı yaşayalım diyor.Moralim bozuldu yaa
Yarim cm lik kist bu kadar agri yaparmi serra.Baska bir şey olmasin..Birde negativiniz daha çok yeni..biraz dinlenin sakinlesin daha soğukkanlı bir şekilde eminim daha farklı dusunursunuz..

ya bi turlu cevap alamadim ki onlardan.email attim, yurtdisindayim aramam zordu biraz, heralde email atinca donerler dedim kimse donmedi. yoksa universite hastanesini dusunuyordum ilk once, ama british hemen cevap verdi, onlardan fiyat aldim o da 7100 euro, icinde kalis, otel, ulasim falan da yok.
Tandem mi sordunuz onun fiyatı 7000

Yarim cm lik kist bu kadar agri yaparmi serra.Baska bir şey olmasin..Birde negativiniz daha çok yeni..biraz dinlenin sakinlesin daha soğukkanlı bir şekilde eminim daha farklı dusunursunuz..
Ne bileyim kafam karıştı benimde bakalım araştırcam bu meseleyi

Selam Kızlar,
Öncelikle zaza ve zy sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum umarım pozitifleri göreceğiz,heyecanla bekliyorum..Ben de salı günü yolcuyum sabah gidip akşam döneceğim.Size yaşadıklarımı yazarım..
ZY konusunda ben de çok şaşkınım.Yumurta donasyonunda hiç yumurta kalmaması olabilir mi,olabilir ama kurumun buna mutlaka pozitif bir yaklaşımla çözüm bulacağını düşünüyorum.Profösyonel bir yönetim ve kurum böyle küçük hesaplarla ayağına sıkmaz.Bu durumun kanunen,vicdanen arkasında olması gerekir..Ben önce sperm donasyonu zannettim ama okuduklarımdan yumurta donasyonu olduğunu öğrenmem beni şoka soktu..Ben de aynı kurumda tedavi görüyorum.Aldığım izlenim bu durumu mutlaka telafi edecekleridir.

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?

Hazanım nasıl ciyerinin yanmasını hiss ettim canım
canım kader arkadaşım
allahım bizleri duy
dualarımızı kabul et
inan düşmanıma bu yola düşmesini arzu edemem
işti bu yola düşseler düşmanım bile olsa ilk denemede hedefine ulaşsın
olmadıkça hem para gidiyor çöpe
hemde piskolojı bozuluyor
biliyormusun hazan negativi çok yaşadıkca pozitivin gelişi artık kumardakı şans gibi oluyor
Merhaba sanırım bi çok merkezde yaptırdınız donasyon bizde yeni karar verdik gittiginiz en iyi merkez hangisiydi hangisini öneririsin doktor merkez olarak yardımcı olabilirsen sevinirim

Merhaba sanırım bi çok merkezde yaptırdınız donasyon bizde yeni karar verdik gittiginiz en iyi merkez hangisiydi hangisini öneririsin doktor merkez olarak yardımcı olabilirsen sevinirim
En iyi denilen merkez ivi centre ispanyada
Pahalı merkez olunca gidemiyoruz
Pahalıdanda ziyade dil bilmiyorum
Kıbrıs merkezlerindende ben memnun kalmadığım yer var ama ordanda bebelerine kavuşanlar çok
Sen en iyisi sabırla güzelce oku zaten 4-5 merkezlerin ismi geçiyor burda
Doktorlarla konuş hangi merkez içine sinerse kararını ver

Valla Zaza zaman geçmiyor sanki hemen idrar kan testi yapasım var nasıl geçecek 1 hafta bilmiyorum
Aynen canım ölü ruh gibiyim nasıl olucak artık allah biliyor bizim elimizden ne geliyorsa yaptık
Sinirlerin çok gergin
Bu bekleme süresi ölüme bedel
Ömrümden ömür aldı

Acaba bana niye adetimin 13.gunu transfer yaptilar Allahim delirecem ya
Canım sen firdevs hanımı ara ve doktorun yalnış zamanda transfer etiklerini söyle
Kendi yalnışlıklarını kendileri hall etsinler
Ama mutlaka firdevsle aracısıyla deyil

Dün gece eşim ilk defa çok istiyorsan evlat edinelim dedi( daha önce çok karşıydı) herhalde halime çektiklerime acıdı neyse şok oldum hemen araştırdım evlat edinme üst dınırı 40 mış yani bizim evlat edinmede başlamadan bitti :( Bu nedir ya normal yoldan olmad, tüp bebek olmadı,yumurta donasyonu olmadı , evlat edinelim oda olmadı bu nedir yani???? :( :(

Dün gece eşim ilk defa çok istiyorsan evlat edinelim dedi( daha önce çok karşıydı) herhalde halime çektiklerime acıdı neyse şok oldum hemen araştırdım evlat edinme üst dınırı 40 mış yani bizim evlat edinmede başlamadan bitti :KK43: Bu nedir ya normal yoldan olmad, tüp bebek olmadı,yumurta donasyonu olmadı , evlat edinelim oda olmadı bu nedir yani???? :KK43: :KK43:
Canım koruyucu aile ol sende onnn sınırı yok eşimin arkadaşı Edindi

Back
X