Canım benim dönor bulunursa mayıs embriyo donasyonu yazabilirsin

mayıs sonu

Hayir canim ilk olucak normal yolla cocugumuzun olamocani 2 ay once ogrendik. Hala soktayiz acikcasi.yapacagim seyde manevi olarak karar vermektede cok zorlandim.halada zorlaniyorum.
Bende öyleyim ama yapacak birşey yok canım bebeği kucağıma alayım da nasıl olursa olsun diyorum sen kaç yaşındasın amh filan baktırdın mı

Canım benim ay kesin belli değil ama yazın yaptırmak istiyorum. Eylüle de sarkabilir.

Hayir canim ilk olucak normal yolla cocugumuzun olamocani 2 ay once ogrendik. Hala soktayiz acikcasi.yapacagim seyde manevi olarak karar vermektede cok zorlandim.halada zorlaniyorum.
Canım hoşgeldin aramıza. Ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum biz 2016 dan beri savaşıyoruz. Öğrendiğimizde dünya başımıza yıkıldı. Sonra eşim pek olumlu bakmadı donasyona ama ben 2kez denedim bir daha deneyeceğiz. Yalnız değilsin burası gerçekten insana iyi geliyor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Canım bende sperm donasyon denedim 2 kere sen nerde denedin

merkez ile iletişime geçtikten sonra süreç ne kadar sürüyor nasıl oluyor kızlar?
herşey yolunda giderse transfer ne zaman oluyor? önceden yaptıranlar biraz bilgi verebilirler mi?
donör falan yetmemesi mümkün mü?

Merhaba, bende sürekli takip ediyorun ve kısmetse bu ay donasyon yaptıracağım bahçeci damla hanımla görüştüm toplu indirime benide eklermisiniz? Hepimiz için hayırlı olsun

donör yetmemesi gibi bişe yok maşallah denizde kum kıbrısta donör :) ama tabi inşallah en genç ve sağlıklıları bize denk gelir mekezle iletişime geçtikten sonra adetinizin ikinci günü ilaçlara başlıyorsunuz eğer 5. gün embriyosu kullanılacaksa transferden 5 gün önce eşiniz kıbrısa gidiyor siz de ortalama adetin 18- 22. günleri arasında gidiyorsunuz. sonra da 12 günlük bekleme süresi
kızlar bu arada bişey soracağım erken menopozdakileri en geç adetin kaçıncı günü transfer yapılabilir hitte bana 22. 23. 25. ve 30. günlerde transfer yaptılar hatta ben 25 ve yukarsını duymadığım için hemşirelere sormuştum olur demişlerdi ama kimsenin transferi bnmki kadar gecikmemiş bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum

hıııı bu arada şunu da belirtim ilk tedavimde endometrium 2mm ile 30. günde transferim yapılmıştı(dr hitte) daha önce de dedim ya çömeziz bilmiyoruz o zaman hemen kıbrısa gelin fizyoterapiye alalım düzelir dediler bide 5 gün fizyoterapi alacam diye yalnız başıma kıbrısta kaldımbi dünya konaklama parası verdik tedavi parası da ayrı şimdiki aklım olsa 2mm ile 5000 eu luk tedavimi araya verir miydim aslaaaaaaaaa kızlar endometrium çok inceyse paranızı fizyoterapilerle boş yere harcamayın bu da kulağınıza küpe olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…