Nisan sonu ya da mayıs bası olacak inşallah
Ben de varım.mayısta yumurta donasyonu
Canım benim dönor bulunursa mayıs embriyo donasyonu yazabilirsinMinniemouse35
Papatya1986-yum. Don. -mayıs/haziran
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta-yum.don. - haziran/temmuz
A68-yum.don.-eylül
Godlove -yum. Don. -mayıs
Gercekk -sperm don. - agustos
Gogo -embriyo don. -ay?
Yaş41 -yum. Don. - haziran
Kiraz77- yum. Don. -haziran
Hopeless35 -sperm don. - ay?
Hazanumut -
Serra06-yum. Don. - Haziran
Heryerbebek-yum.don. -haziran
Defne7773-yum.don.-haziran
Geraniy -yum.don. - haziran
Okulöncesi-yum.don.-haziran
Merveety-yum.don- ay?
Kızlar kaçırdığım varmı ,bir kontrol edin.
Birde bazı arkadaşlarımızın ne donasyonu ve hangi ay olduğunu bilemedim, yazabilirlermi? Öpüldünüz
Minniemouse35
Dizara
İklim22
Pardon4535
A68-yum.don.-eylül
Gogo -embriyo don. -ay?
Hazanumut -
Merveety-yum.don- ay?
Birde bazı arkadaşlarımızın ne donasyonu ve hangi ay olduğunu bilemedim, yazabilirlermi? Öpüldünüz
Ne kadar diyorlar embriyo donasyon uCanım benim dönor bulunursa mayıs embriyo donasyonu yazabilirsin
4.930 euro canımNe kadar diyorlar embriyo donasyon u
cnim yumurta donasyonundan vazmigectin?4.930 euro canım
Hayir canim ilk olucak normal yolla cocugumuzun olamocani 2 ay once ogrendik. Hala soktayiz acikcasi.yapacagim seyde manevi olarak karar vermektede cok zorlandim.halada zorlaniyorum.Benim de sperm donasyon canım denedin mi daha önce
Bana 5800 eu dediler neden size uygun4.930 euro canım
Bende öyleyim ama yapacak birşey yok canım bebeği kucağıma alayım da nasıl olursa olsun diyorum sen kaç yaşındasın amh filan baktırdın mıHayir canim ilk olucak normal yolla cocugumuzun olamocani 2 ay once ogrendik. Hala soktayiz acikcasi.yapacagim seyde manevi olarak karar vermektede cok zorlandim.halada zorlaniyorum.
Canım benim ay kesin belli değil ama yazın yaptırmak istiyorum. Eylüle de sarkabilir.Minniemouse35
Dizara
İklim22
Pardon4535
A68-yum.don.-eylül
Gogo -embriyo don. -ay?
Hazanumut -
Merveety-yum.don- ay?
Canım hoşgeldin aramıza. Ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum biz 2016 dan beri savaşıyoruz. Öğrendiğimizde dünya başımıza yıkıldı. Sonra eşim pek olumlu bakmadı donasyona ama ben 2kez denedim bir daha deneyeceğiz. Yalnız değilsin burası gerçekten insana iyi geliyor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Hayir canim ilk olucak normal yolla cocugumuzun olamocani 2 ay once ogrendik. Hala soktayiz acikcasi.yapacagim seyde manevi olarak karar vermektede cok zorlandim.halada zorlaniyorum.
Canım bende sperm donasyon denedim 2 kere sen nerde denedinCanım hoşgeldin aramıza. Ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum biz 2016 dan beri savaşıyoruz. Öğrendiğimizde dünya başımıza yıkıldı. Sonra eşim pek olumlu bakmadı donasyona ama ben 2kez denedim bir daha deneyeceğiz. Yalnız değilsin burası gerçekten insana iyi geliyor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
donör yetmemesi gibi bişe yok maşallah denizde kum kıbrısta donör :) ama tabi inşallah en genç ve sağlıklıları bize denk gelir mekezle iletişime geçtikten sonra adetinizin ikinci günü ilaçlara başlıyorsunuz eğer 5. gün embriyosu kullanılacaksa transferden 5 gün önce eşiniz kıbrısa gidiyor siz de ortalama adetin 18- 22. günleri arasında gidiyorsunuz. sonra da 12 günlük bekleme süresimerkez ile iletişime geçtikten sonra süreç ne kadar sürüyor nasıl oluyor kızlar?
herşey yolunda giderse transfer ne zaman oluyor? önceden yaptıranlar biraz bilgi verebilirler mi?
donör falan yetmemesi mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?