Canım bu ölçüm ne zaman yapılıyor acaba

aranizda 45 yas veya ustu olan var mi merak ettim? daha benim entromentrium falan olculmedi, ama doktor iyi demisti. rahim e de bakilacak daha. neyse hic hamile kalmadim daha once, yepyeni duruyo, daha once hic kiraci oturmadi yani :)))

aranizda 45 yas veya ustu olan var mi merak ettim? daha benim entromentrium falan olculmedi, ama doktor iyi demisti. rahim e de bakilacak daha. neyse hic hamile kalmadim daha once, yepyeni duruyo, daha once hic kiraci oturmadi yani :)))
Ben de 44 yaşındayım bende daha önce hiç hamile kalamadım

Bana esim direk annelik hakkini alamam elinden dedi yaptiralim dedi.filmlerde izleyip gulerken basimiza geldi hala bir umut olurmu diye hayal ediyorum cunku psikolojik olarak bunu kabullenmek cok zor.2 ayda resmen 10 yas yaslandim sanki. Hayatim tepetaklak olmus gibi.allah tabi beterinde korusun ama bi kadin yada adam icin anne baba olma hakkini kaybetmis gibi olmak cok agirmis.benim bu defalarca denicek maddiyata sahip degilim ins bikerede olur.ben 32 yasindayim sen kac yasindasin.

kizlar whatsap grubu kurmak yasak aklinizda olsun, yoksa uyeliginizi kaybedersiniz.

Ben de 36 yaşındayım canım maddi açıdan bitmiş durumdayız. İnsan öldükten sonra arkamdan dua edecek bir evladım olmayacak diye düşünüyor ben kafayı yemek üzereyim. Kader diye kabullenmek istemiyorum.

ben varım. dün ofis histeroskopi'yle rahimden küçük küçük polipler alındı.
başka bir doktor herşey iyi git transferini ol demişti.

Ahahahhaaa süpersin cnm

yani adetin ikinci günü ilaçlara başlayıp 20 gün sonra da transfer.
peki donörün adet tarihi yumurta toplanması nasıl ayarlanıyor?

Canim beni de ekleyebilirsin...embriyo donasyonu..Ağustos gibi kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…