Arkadaslar lutfen cevp verirmisiniz.benim ilk olacak ve ilk seferde tutanlar varmi cok merak ediyorum.birde alttan renkli rahim filmi istendi bunu yaptiran arkadaslar bayiltilarakmi yaptirdi zor bi islemmi.

Gerçekk sen nerde yaşıyorsun..Eğer istanbulda isen çok güzel rahim filmi çeken bir doktor var.Toplamda 6 senede 4 defa rahim filmi çektirdim.Üçünü aynı kişiye yaptırdım Toplamda 5 dk lık bir işlem ve uyutulmaya hiç gerek yok

Çok geçmiş olsun Arkadaşım..Sakın dinlenmeyi ihmal etme dualarım seninle

Kişi derken bir emar merkezinin başında ,istanbulda kadınlar arasında biliniyor..Son teknoloji ve ağrı sızı yok..Aynı zamanda ufak sorunları film çekimi sırasında hallediyor,internetten araştırabilirsin

Mavi 13 tane yumurta toplanmış 11 tane döllenmiş inşallah 5. Güne gelen de cok olur. Teansfer işlemi nasıl oluyo bilgi verir misin ben salı sabah 10 da orda olcakmışım neler yapmam gerek yanıma ne almam gerek bir de hastane sürecini anlatır mısın

Canim ben bursada yasiyorum. Burda yaptiricam mebcur sadece korkuyorum cok acili bir islemmidir diye.gercekten bayiltilmama gerek varmi.cunku bayilmaktan kokuyorum:)

Çok iyi merveee, inşallah 5. güne hem tranfer hemde dondurulacak kadar kalır...

Biz transfer günü telaş olmasın diye bir gece önceden gittik..Sabah otelde güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra saat 9 gibi klinikteydik..Girişte bekleme bölümünde ödemelerimizi yaptık, geldiğimizi haber verdiler..Sonra 9.30 gibi sadece bize ait olan odaya aldılar ve biraz bekledikten sonra embriyolog geldi..Embriyolar hakkında bilgi verdi..Bizim embriyolarımız 10 gün önce dondurulmuştu, hangilerini çözüleceğini söyledi..Arkasından Eylem hnm geldi, 45 dk kadar neredeyse onunla sohbet ettik..Daha sonra öğlene doğru 1 sürahi su getirdiler ve sıkışana kadar içmemi istediler..Ben hepsini içtim ve sanırım yarım saat gibi bir sürede bayağı sıkışmıştım..Sana tavsiyem hepsini içme, yavaş yavaş iç .. daha uzun sürede iç...Sonra haber verdik ve sıkışıklığı seyyar bir ultrasonla kontrol ettiler, uygun olduğum görülünce 3 kat aşağıda tarnsferin yapılacağı ameliyathaneye sedye de yatarak asansörle indirdiler..4-5 hemşire, embriyolog ve Murat Bey oradaydı..Embriylog geldi tekrar embriyolar ile bilgi verdi, her şeyin iyi olduğunu söyledi, iyi dileklerini iletti..Hemşireler hazırlık yaptı ve Murat Bey de çok beklemeden hemen transferi yaptı..O sıra zaten hemen yan da ki ultrason ekranından olanı biteni izleyebiliyorsun..İşlem bitince de ekranda transfer edilen minik iki ışığı gösteriyorlar...Sonra hayırlı olsunlar, geçmiş olsunlar, temenniler eşiliğinde ameliyathaneden uğurladılar ve hasta bakıcı asansörle odamıza çıakrdı..Tüm süreçte hiç ayağa kalkmadım tabi..Ama kötüsü çoookkk sıkışmıştım ve odaya gider gitmez hemen sürgü istedim..O kısmı kötü, sürgüyü hiç sevmiyorum..Ayrıca transferden sonra rahim kaslarının serbest olması o nedenle sıkışık olmamak gerektiğini okumuştum... Tuvaletimi hiç bekletmedim...1 saate yakın uzandım..Hasta bakıcı bir abla vardı sürgüyü getiren, eşim çok kötü grip olduğu içi ona 2-3 kere limonlu çay getirdi..Benimde çok aç olduğumu anlayınca, personel tabldot yemeklerinden getirdi..Öyle açıkmışım ki yemek bana şahane geldi..Yaklaşık 2 saat di sanırım tekrar tuvalete kalktım ve artık yavaş yavaş kalkabileceğimiz gidebileceğimiz söylendi..Hazırlandık, tam hatırlayamıyorum ama transferde 3 saat sonra klinikten çıkmıştık..Karşıda bir kfc vardı ona gittik eşim yemek yedi, bende marketden kayısı vb aldım, sonra taksi ile otele döndük.. Transfer günü ve ertesi gün de Kıbrısta kaldıktan sonra döndük..O günde ertesi gün mutlaka yarım saatlik yürüyüşler yaptım..Dışarıda yemek yedik, kahvaltı yaptık vb..Çok hareketsiz kalmadım ama yinede dikkat ettim..

İnşallah seninde tüm süreç rahatlıkla ve kolayca geçer merveecim.Sonucunda olumlu olur, tüm dularım seninle...

Canim ben bursada yasiyorum. Burda yaptiricam mebcur sadece korkuyorum cok acili bir islemmidir diye.gercekten bayiltilmama gerek varmi.cunku bayilmaktan kokuyorum:)

İyi bir emar merkezine git,makinenin yeniliği çok önemli,bayılmana kesinlikle gerek yok canım...Kısa sürüyor,ben hiç acı duymadım

Bak arkadaşım 3 tane çocuğum var ellerinden öper canım benim ben ne yazacağımı bilmiyorum benim çocuğum olsa bu sayfada ne işim var ya gülüyorum bazen düşünüyorum sabada yazık diyorum araştırmacı gazeteci olarak sana bu klüpte ünvan layık gördüm :))))))))

Profilin öyle demiyor orayı değiştir sen kimdin ki işine bak güvenilir değilsin

Sana da yazık bak bana yorum yazıp durma kendin nerede be yaparsan yap ama sahte profilsin buraya benimle uğraşmak için geçmişin mesajlarında hep ben varım neyin acısı bu

Sana da yazık bak bana yorum yazıp durma kendin nerede be yaparsan yap ama sahte profilsin buraya benimle uğraşmak için geçmişin mesajlarında hep ben varım neyin acısı bu
:)))

Kızlar regli oldum bugün e2 p4 tsh bakıldı e2 çok yüksek çıktı geçen aydan çok fazla estrofem aldığım için sanırım doktor yarın itibariyle cyno prognvaya başlıyorum 15. Günüde lucrin yapıcam karından sonra ilacı bitirip adet görmeyi bekliycemki e2 yi düşürelim dedi anlıycağınız bir ay daha ertelendi ve ben çok üzüldüm artık yapıcak birşey yok mecbur bekliycem bu arada bahçeciye gidcem biliyorsunuz

Uzun uzun anlatmıssın cok teşekkür ederim mavi. Transfere giderken ac mı gittin transfer sırasında anestezi uygulanıyor mu nekadar süren bi işlem bu ? Bir de sürgü dediğin nasıl birsey ? Ben transfern gecesnde döncem ucak biletini ozmana bulabildik

Kader arkadaşlarım folk asit i sürekli kullanan varmı aranızda? Sürekli kullansak problem olur mu? Ben tedavi sürecinde kullandım şimdiye kadar negatifleri alınca da bıraktım. Doğru olan uygulama mudur?

Minnicim gec olsun guc olmasin her seyde bir hayir vardir.

Güzel bir kahvaltı yaptık toktuk, anestezi uygulanmıyor zaten en fazla 5 dk sürüyor, bir cesit vajinal muayene gibi bir islem, sürgu bebek lazimligi gibi yatan hastalarda idrar için kullanılıyor merveeecim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…