Acılı bi işlemmi peki yani neyşe transfer yapılıyor biraz korkuyorum daGüzel bir kahvaltı yaptık toktuk, anestezi uygulanmıyor zaten en fazla 5 dk sürüyor, bir cesit vajinal muayene gibi bir islem, sürgu bebek lazimligi gibi yatan hastalarda idrar için kullanılıyor merveeecim..
Çok geçmiş olsun canım bnm teyzemin kızıda hamile kaldığında oda aynı olmuştu Dr iğne vermişti düşmesin diye sürekli yatarak 9 ay geçirdi ve doğurdu inşallah bişey olmaz canım sende sürekli yatıp dinlenmen gerekirArkadaşlar akşam 5 gibi bir an da adet ağrısı başladı ve kanama oldu hemen doktora indim ( hastanede çalışıyorum ) baktı bebek duruyor kalbi atıyor dedi ama risk var dedi. Yada 2. Embriyo dış gebelik yaptı ondan kanama oldu dedi ama yinede risk varmış iğne yaptı 2-3 gün istirahat et salı kontrole gel dedi. Parça falan düşerse düşük olmuş olur dedi. Çok korkuyorum kalbim çıkacak gibi dua edin lütfen
folik asit transferden 6 veya engeç 3 ay öncesinden kullanmaya başlanılır. Solgar ın folet ini tavsiye ederim o cok iyi.Senon amh ın yüksek biliyorum ama genetik bi sorun varmi ona mutlaka baktır Sonucda sprem donasyon oldugun icin sprem guzel senin amh guzel.benim aklima sadece genetik bi sorun mu düşüncesi geliyo.Kader arkadaşlarım folk asit i sürekli kullanan varmı aranızda? Sürekli kullansak problem olur mu? Ben tedavi sürecinde kullandım şimdiye kadar negatifleri alınca da bıraktım. Doğru olan uygulama mudur?
kızlar daha önce transfer yaptırmadınız mı? tüp bebek denemesi yani.onun gibi oluyordur.o da korkulacak birsey değil.çok kısa ve acısız oluyor...Bende korkuyorum biraz
Normal muayenelerim bile benim biraz zor geçer sıkarım kendimi geneldeHeleki rahim ağzı kanseri testi yaptırmıdğım zaman inim inim inlemiştim ((
Lütfen acısız olsun.Benim rahim dönük belkide ondan bu kadar acı hissediyorum
korkacak birsey yok canım.çok kısa sürüyor.acı sızı yok...Acılı bi işlemmi peki yani neyşe transfer yapılıyor biraz korkuyorum da
Yok cnm yaptırmadm bnde hiç umut yoktu oyüzden direkt donasyon dediler hep biz de basladık tedaviye. Yani anestezi yoksa nasıl olcakki iğne mi yapıyolarkızlar daha önce transfer yaptırmadınız mı? tüp bebek denemesi yani.onun gibi oluyordur.o da korkulacak birsey değil.çok kısa ve acısız oluyor...
Sağol canım bunu mutlaka doktorla görüşeceğimfolik asit transferden 6 veya engeç 3 ay öncesinden kullanmaya başlanılır. Solgar ın folet ini tavsiye ederim o cok iyi.Senon amh ın yüksek biliyorum ama genetik bi sorun varmi ona mutlaka baktır Sonucda sprem donasyon oldugun icin sprem guzel senin amh guzel.benim aklima sadece genetik bi sorun mu düşüncesi geliyo.
Ben 1 tane içiyordum tatlım. Doktorunun zaten yazmış olması gerekir.Bu folik asiti herkes tedavi oncesi kullandi mi benim aklima bile gelmedi. Gunde kac tane icecegiz.
Ben kullanmıyorum doktor öyle bişey vermediBu folik asiti herkes tedavi oncesi kullandi mi benim aklima bile gelmedi. Gunde kac tane icecegiz.
haziran sonu dusunuyoruz gitmeyi. Doktora girmedim daha. Bahceci de kullan demedi. Kafam cok daginik kendimi toplayamiyorum.stresten kuduracagim sanki.eskiden burada herkes yazisirdi bilgiler guncel kalirdi unutsak da aklimiza gelirdi. Millet uzaklasti buradan hep. Herkes zan altinda kalmaktan korkuyor ama ben herkesin fikrini iyi ya da kotu ogrenmek istiyorum. Arkadaslar ne olur yazin hep. Mavisufi hizir gibi yetisiyosun bazen. Boyle olmali zaten. Peki folik asit hangi markalar kullaniyorsunuz. Morkanatlarim solgar folat dedi bu aklimd. Baska kullanan var miBen 1 tane içiyordum tatlım. Doktorunun zaten yazmış olması gerekir.
Canim senin gunun de yakin sor doktora basla hemen.Ben kullanmıyorum doktor öyle bişey vermedi
Tamam canım sorarım buraya da yazarım soruncaCanim senin gunun de yakin sor doktora basla hemen.
Bunu ben de sormustum esinin sperm verdigi gun sifirinci gun. O yuzden saliya denk geliyo. Eylem hanim oyle demistiBir de arkadaşlar transfer 5.gün oluyo ya aklıma takıldı eşim persembe günü sperm verdi bu durumda benim transferim pazartesi mi olmalı salı mı
Sen gene de yarin sor. Ben hic deneme yapmadim tecrubesizim. Seni cok iyi anliyorum zor bi süreç sonu güzel olur inşallahHmm tamam ozaman ben yanlış düşünmüşüm artık herseyde tedirgin oluyorum nasıl gecicek zaman bilmem
Bu konuya ben bir cevap vermek istiyorum. bir umut için tonlarca para harcadığımız, deneye deneye bedenen, ruhen parçalandığımız bu yolda en iyi en başarılı en çok hamile kalınan yerleri tercih ediyoruz. Ediyoruz ki bizde ilk seferde hamile kalalım. Kıbrıs bizim kültürümüz, bizim yavru vatanımız.. oradaki kliniklerin bir kolu zaten Türkiye de, birçok başarı oranı var, birden fazla merkez var. Dolayısı ile Kıbrıs’ı tercih etmek neden bu kadar garip geliyor anlamıyorum. 10 kere deneme şansım olsa param gücüm sağlığım olsa elbetteki Gürcistan’a da giderim fizana da. Atılacak o kadar kurşunumuz yok, ayağımızın dibince bu kadar başarılı merkezler varken 1000 Euro 2000 Euro için risk almam açıkçası. Ucuz et yiyecek kadar zengin değilimBayanlar gerçekten neden kimse Gürcistan merkezlerini seçmiyor merak ediyorum ,deneyimi olan yokmu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?