Altı mesajın üçünü bana yazmışın başka işin yok mu anlatsana hikayeni kimlerle görüştün kafadan bir klinik öveceksen anlat
Yaaaa bişey sorucam sana Gürcistan’da yaptıran varmı senin sorunu sana soruyorum :))))

Allah esirgesin 9 ay kanamalı geçirenler var inşallah kanaman kesilir olumlu düşünmeye çalış dualarimiz seninle

Sperm donasyonu olacak arkadaslar lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ben 32 yasindayim.bu sperm donasyonunda 1 kerede tutan arkadaslar varmi.yada kacinci denemenizde tuttu bilgi veririmisiniz.ve hangi kurum.
sprem donasyonu veya yumurta donasyonu olsun hiç fark etmez ayrıca o veya bu klinik olmasıda fark etmıyo ilk donasyon denemesınde olumlu olan kişi sayısı azınlıkta .çoğunluk bırden fazla defa denıyor.Bence ılk kez yaptıracak olan kişiler ilk denemede olursa kendılerını şanslı saysınlar.Onun harıcınde bır klinik secıym olsun kaygısını ıstedıklerı kadar taşısınlar olmayacagı varsa olmıyo.Sonuçta vucudumuz için bunlar dışarıdan gelen yabancı cısımler ve rahım bundan kurtulmak için çaba sarfedıyo.Bi noktadan sonrası kısmet.

Canım profilinde çocuğum var yazıyor sen burada niye dolanıyorsun sahte hesap mısın

Allah yardımcın olsun canm inşallah bişey olmicak dualarımız seninle

Bu konuda 10 hesap varsa 7si reklam ve sahte hesap. O yüzden kıbrıs dışı yerleri konusturmuyorlar. Gürcistanda aynı işlemler 15bin kıbrısta 30bin. Ukrayna ispanya abd polonya vs pek çok ülke var. Birini yaz bakayım nasıl üstüne geliyorlar. (Tüm sayfaları okuduğumu tekrar yazayım da benim de üstüme gelmesinler)

arkadaslar artık topiğimize DONASYONLA en ufak bır ılgısı bıle olayan kişiler dahil olmakla kalmayıp birde akıllar veriyo
.Ki bu kısıler gecmıs mesajlarından bellı oluyo.örneğin kafaderısınde alerji .yengene bılmem me :))))
uzun zamandır bu formadayım.buradakı ınsanların çogunun gercek olduguna kesınlıkle ınanıyorum.mesajlastıgım hatta telefonda konustugum güvendıgım arkadaslarım var.
Bu formu reklam amacıyla yahut karalama amacı ıle gelen kişiler zaten geçmıs mesajlarından yada 2 mesaj sonrakı hal ve tavırlarından bellı oluyor.(kı bunlar bence bı kaç kişiyide geçmez)
Bence insanların habıre bırbırıne yaftalar yapıştırması çok çırkın oluyo.Paranoyak ruh hali insanın kendınede zarar verır. Bazen Dallas ı izler gıbı takıp edıyorum yazışmaları.
Herkes karsısındakını kendı gıbı bılır.

Herkese iyi sabahlar şöyle bir gözaltında gercekden is artık iyice değişmiş.öncelikle ben ilk seferde hamile kalıp doğum yapdim.b.....de .ama aynı soyliyeyim bu konuda artık bende çoğu kişiden şüphe duyuyorum merkezlerin elemanları çoğu burda bence.geçen yıl benim ve bir kac arkadaşımın tedavi sürecinde yazıları okursanıZ samimiyet ve gerçeğin daha belli olduğu görülür.sevgili kazan lütfen hasta merkez elemanını ayırt edecektir.Ben ve kizim con güzel ama çok yorucu bir hayat sürüyoruz ama gercekden çok ama çok mutluyum.Rabbimin tedavi olacaklara ve hamile arkadaslara yardımcı olmasına duaciyi.sevgiler ve bol sans

tevafuk3306 minniemouse35 bu iki rumuz tek kişiye ait acaba profilleri farklı çünkü aynı mesajı atınca dikkatimi çekti biri ankara biri izmir biri memur biri çalışmıyor gibi

Merhaba,
Minnie tevaffukun mesjaını altınlılamış ama bazı yerlerini sildiği için mesaj aynı gözüküyor bakın düzelttim şimdi ben. Aynı kişi değiller

Ilk seferde hamile kaldım ikizlerime ancak erken doğum yaptım şimdi ise yine hit teb bir kızım oldu ..ama olumsuzun da var o merkezden. Yanı bu işler nasip arkadaşım kafana yatanı bulacaksın deneyeceksin rabbim nasip ederse en bilinmedik merkezde bile olur..Ben ve kızım çok yorucu bir hayatın içindeyiz ama herşeye değer deneyin vazgeçmeyin kimsenin dediği ile merkez seçmeyin yüzyüze mutlaka görüşün ve çok dua edin hamile arkadaşlar bu güzel yolculuğu umarım sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız hamile olmayan tedavi sürecinde olan arkadaşlar en kısa zamanda bu duyguyu sız de yaşarsınız inşallah.. bize de dua edin kızımın gaz sancıları çok fazla iki buçuk aydır canımıza okudu.ama tabiki bunlar geçecek ve daha güzel günler göreceğiz .hayatın her anı bir sınav bu sınavı nasıl göreceğimize bağlı mutluluklarımiz..güzel görelim güzel olsun

@ZY cim çok geçmiş olsun...Güzelce dinlen wc dışında pek hareket etme bence canım..Kanama bir çok hamilede oluyor gördüğüm kadarıyla..İnşallah atlatacaksın canım..

@a68 sanırım merkeze karar vermedin..Gürcistan da yaptıran pek yok sanırım..Açıkçası kıbrıs bize daha yakın, dilini biliyoruz, daha kolay ulaşıyoruz, kbrıs hakkında Türkiyede ki sitelerde daha çok bilgi var..Şimdi olsa yine kıbrısı tercih ederdim..Eğer illede farklı bir ülke diye düşüncem sanırım ispanya yı tercih ederdim..İspanyanın başarı şansı daha yüksek..Ama sen bence Gürcistan da ısrarlıysan google da ingilizce gürcistanda donasyon yaptıranlar diye arattırırsan çok bilgi bulabilirsin..Mesala Kıbrıs a ingiltereden de çok hasta geliyor, yabancı sitelerde (ingiliz kadın forumlarında) kıbrıs ile ilgili çok yorum okumuştum, karar vermemde etkili olmuştu..

Canım bir de en önemlisi donasyonu nerede yaptırırsan yaptır, şansın %70..Kişinin durumuna bağlı olarak, rahim, bağışıklık problemleri vb. şans düşebiliyor...Mesela beni hazırlayan doktorum rahmim 3 katman olmadığı için şansımın en fazla %50 olduğunu söylemişti..Çok üzülmüştüm..Ama kızmadım bana dürüst davrandı ve beni olumsuzluğa hazırladı..Neyse ki çok şükür tuttu ama %50 oranında tutmayabilirdi..

Yani UNUTMA Kİ ne kadar araştırırsan araştırsın şansın hiç bir zaman %100 değil maalesef..Bu durumda bence en iyi lab. en iyi ilgili doktor, olmadığı zaman geri dönen, ilgilenen doktor ve hemşiresi olan merkez benim için en iyi merkezdir.Aynı zaman da ister kıbrıs ister gürcistan olsun uzaktan hiç bir doktor seni doğru değerlendiremez..O nedenle emb. kalitesinden eminsen rahimden kaynaklanan durumlar içinde kıbrıs doktorlarını çok da suçlamamak lazım..Onu için bulunduğun yerde seni çok iyi değerlendirecek doktor bulman, ve çok iyi hazırlanman belki merkez seçimi kadar önemli...

İnşallah gönlüne aklına sinen merkezi bulursun..İlk seferde hamile kalırsın ve bu sayfada sende merkezini meth edersin, Gerçekten A68 cim canı gönülden diliyorum, dularım sneinle...

Bu arada benim ki bahçeci olduen çok onlara güvendim ve iyiki de bahçeci yi seçmişim.Sanırım bunu söylemekte özgürüm...:)))))

Canım maddi olarak da bunu düşündüm ama çok haklısın rahim durumu da önemli Allah'ım sağlıkla büyütmeni nasip etsin yazdıkların çok güzel inan bu siteyi takip edip o kadar maddi durumu olmayan da var benim düşüncem illaki Kıbrıs veya başka yerler değil daha uygun olup başarı elde edenlerin de hikayesini dinlemek batum baya Türkçe konuşuyor oradaki doktor türkiyeden gitme cep numarasını verdi

Şaşırdım buradaki tüp bebek doktorumu biliyor eylüle kadar araştıracağım Allah'ım hakkımızda hayırlı olan kliniik nasip etsin ilk seferde olsun doğsun hepimiz için dileğim benim kahramanım ne klinik ne doktor sizlersiniz fedakarlık sahiplik gerçekten Allah'ım dualarımızı kabul etsin bizde bu şekilde anne olalım

Haklısın ve bana cevap yazan on mesaj geçmişi bile yok profilinde çocuğum var yazıyor ben sahte hesabım diye bağırıyor başka klinik sorunca muhtar oluyorum kafasını kuma gömmüş farkedilmşyorum sanıyor yazıkkkkkk

Akide senin kızın nekadarlık oldu 3 gün snra transferim olcak Allah izin verirse ben suan mutluyum ama snradan bi tedirginlik yasarmıyım kendi cocuğum değil diye düşünürmüyüm bu kafamı karıstırıyo sen neler hissediyosun

Canım hayırlısı olsun inşallah şimdiden kafam karıştı inan senin hangi klinikti ve ilk denememi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…