- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Canım bence acele etmeden detaylıca araştır derim.İşte bizim ince noktamızı biliyorlar ondan gözleri bizi para olarak görüyorlarKızlar gittim adam pek içime sinmedi yine yükledi beni 6 estrofem koraspirin 300 denemek amaçla bakalım endometriuma
dedim ben size geldim lenfosit aşısı için yaparız dedi
immunglobulinde yaparız
yaparızlar bitmedi
para tuzağına benzetim hiç güvenemedim doktora
allahım kime güvenicem bilemem
Senin bu değerle tuttumu canım peki?
Kızlar gittim adam pek içime sinmedi yine yükledi beni 6 estrofem koraspirin 300 denemek amaçla bakalım endometriuma
immunglobulinde yaparız
yaparızlar bitmedi
İmmunglobulin neymiş canımKızlar gittim adam pek içime sinmedi yine yükledi beni 6 estrofem koraspirin 300 denemek amaçla bakalım endometriuma
immunglobulinde yaparız
yaparızlar bitmedi
Mavim bu başkentin kapısında beklemeler okadar cansıkıcıkiZaza başkentten göğşen hocaya gitsen...o dürüst bir adam..çok da ilgili hastalarıyla, sanırım profosör olmuş ...
bütün iyi doktorlar istanbula toplaşmışHadi yaaa uzuldum cnm.
Bencede iyice arastirip istanbula gel olmadi Şevval Tasdemire yada once ara konus telefonda durumunu anlat sonucta uzaktan geleceksin once telefonda Bir konus ve icine sinerse gelirsin istanbula.
UZulmek yok yola devam bulucaz herseye Bir cozum
Bir süre bakanadım nasılsınız kızlar?
DOKTOR adı vererek reklam yaptığını anlayacak kadar zekiyiz çok şükür. Yapmayın bunları çok ayıp vebal alırsınız.lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.
Kızlar gittim adam pek içime sinmedi yine yükledi beni 6 estrofem koraspirin 300 denemek amaçla bakalım endometriuma
immunglobulinde yaparız
yaparızlar bitmedi
allahım kime güvenicem bilemem[/
Başkent bildiğim kadarıyla taşındı, yeni yeri daha büyük ve konforluymuş..Beklemeler konusunda haklısın, ben orda 5 saat beklediğimi bilirim, tam bir çılgınlıktı...Ama sen tüp bebek hastası olmayacağın için belki saatlerini ayarlayıp gidebilirsin. Tüp bebekçiler genelde sabah oluyor biliyorsun olmadı öğleden sonraları gidersin...Konuşursun Hocayla....Mavim bu başkentin kapısında beklemeler okadar cansıkıcıki
sonunda iştende atılacam bukadar izin kullanmalardan
acaba özel yeri varmı
evet haklısın. ben son 11 nisanda gittim. kocaman bekleme salonu her katta ve tıklım tıklım. hiç sıra ilerlemiyor. benim ofis histeroskopiden sonra önceliğim vardı trenim 14.15 ti. işlemden sonra sancılarıma rağmen hiç dinlenmedim ve yukarda 2 saat beklettiler. hemşirelere bağırmaya başladım , bu nasıl önceliktir diye, sizin yüzünüzden treni kaçıracam. kaç kere söyledikten sonra aldılar. sadece ilaç yazdırıp çıktım. sıra hiç bitmiyor.Mavim bu başkentin kapısında beklemeler okadar cansıkıcıki
acaba özel yeri varmı
Halamı öyle.... Hulusi hoca çok kalabalık oluyor, Göğşen Hoca belki biraz daha sakin olur dedim ama değilmiş demek...evet haklısın. ben son 11 nisanda gittim. kocaman bekleme salonu her katta ve tıklım tıklım. hiç sıra ilerlemiyor. benim ofis histeroskopiden sonra önceliğim vardı trenim 14.15 ti. işlemden sonra sancılarıma rağmen hiç dinlenmedim ve yukarda 2 saat beklettiler. hemşirelere bağırmaya başladım , bu nasıl önceliktir diye, sizin yüzünüzden treni kaçıracam. kaç kere söyledikten sonra aldılar. sadece ilaç yazdırıp çıktım. sıra hiç bitmiyor.
İyi canım çok şükür 7 haftadayız umarım iyi giderMerhaba ZY,seni merak ediyordum,sen nasıl oldun..Bebek de iyidir umarım
Zaza bu doktorlar birbirini tanır. İstanbul’da güvendiğin bir doktor ile irtibata geçip Ankara’da doktor önermesini isteyebilir misin? İstanbul’a gelemediğini belirterek. Belki faydası olurMavim bu başkentin kapısında beklemeler okadar cansıkıcıki
acaba özel yeri varmı
Hafif kasık ağrıları dışında pek birşey hissetmemiştim ben. Herkeste farklı olur ama herzaman söylendiği gibi. Dilerim evlatların seninledir tatlımŞimdilik bişey hissetmiyorum kızlar bebeklerim bana tutunmuş mudur bilmiyorum sizde belirtiler var mıydı
Teşekkür ederim canım peki 12. Günden önce belli olur mu sen test gününde mi yaptırmıştınHafif kasık ağrıları dışında pek birşey hissetmemiştim ben. Herkeste farklı olur ama herzaman söylendiği gibi. Dilerim evlatların seninledir tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?