Canım bence acele etmeden detaylıca araştır derim.İşte bizim ince noktamızı biliyorlar ondan gözleri bizi para olarak görüyorlar

Senin bu değerle tuttumu canım peki?

0,07 amh ile bile,3. Gune 1. Kalite geldi ama 4. Gunde buyumeleei durdu cnm
Bu yuzden 0,75 amh de sans var Bence yumurta kalitesini destekleyici takviyeler alip uygun zamanda baslamali ve Ilkinde olmaz da Bir daha denemeli diye dusunuyorum Maddi ve psikolojik gucu varsa...
Tabi spermde onemli...

Hadi yaaa uzuldum cnm.
Bencede iyice arastirip istanbula gel olmadi Şevval Tasdemire yada once ara konus telefonda durumunu anlat sonucta uzaktan geleceksin once telefonda Bir konus ve icine sinerse gelirsin istanbula.
UZulmek yok yola devam bulucaz herseye Bir cozum

İmmunglobulin neymiş canım

Zaza başkentten göğşen hocaya gitsen...o dürüst bir adam..çok da ilgili hastalarıyla, sanırım profosör olmuş ...
Mavim bu başkentin kapısında beklemeler okadar cansıkıcıki
sonunda iştende atılacam bukadar izin kullanmalardan
acaba özel yeri varmı

bütün iyi doktorlar istanbula toplaşmış

lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.

DOKTOR adı vererek reklam yaptığını anlayacak kadar zekiyiz çok şükür. Yapmayın bunları çok ayıp vebal alırsınız.

acaba özel yeri varmı
Başkent bildiğim kadarıyla taşındı, yeni yeri daha büyük ve konforluymuş..Beklemeler konusunda haklısın, ben orda 5 saat beklediğimi bilirim, tam bir çılgınlıktı...Ama sen tüp bebek hastası olmayacağın için belki saatlerini ayarlayıp gidebilirsin. Tüp bebekçiler genelde sabah oluyor biliyorsun olmadı öğleden sonraları gidersin...Konuşursun Hocayla....

acaba özel yeri varmı
evet haklısın. ben son 11 nisanda gittim. kocaman bekleme salonu her katta ve tıklım tıklım. hiç sıra ilerlemiyor. benim ofis histeroskopiden sonra önceliğim vardı trenim 14.15 ti. işlemden sonra sancılarıma rağmen hiç dinlenmedim ve yukarda 2 saat beklettiler. hemşirelere bağırmaya başladım , bu nasıl önceliktir diye, sizin yüzünüzden treni kaçıracam. kaç kere söyledikten sonra aldılar. sadece ilaç yazdırıp çıktım. sıra hiç bitmiyor.
eski yeri küçük ama bu kadar kalabalık değildi.

Halamı öyle.... Hulusi hoca çok kalabalık oluyor, Göğşen Hoca belki biraz daha sakin olur dedim ama değilmiş demek...

Kızlar dün murat beyle konuştum düşükten sonra 7 gün kanamam azaldı ama tam bitmiyor diye ve dün ultrasonda rahim iç zarı çok ince tabii 7 gün kanamanın sonucu
estrofeme başlatı 2 tab -5 gün sonra 3 tab -5 gün sonra progestan 200 fitil sabah akşam
kızlar dün gece tüm yabancı saytları araştırdım ve tüm dünya profları erken gebelik düşükleri 70-80% embriyoya bağlı
güzel görünen blastokist kromozom bozuklu ola bilir
geriye kalan 20% enfeksiyon,piskolojı travm ve imunoloji faktorlarmış
vede imunolojı bir tek rezus faktoru yazıyorlar onuda progesteronu vucuda verince düşük olmazmış
eğer kalp atışı duyulsa ve ritmik güzel olsa artık düşük riski azalır ama kanama kalp atışı olunca lüteal fazın düşmesi demek yani progesteron düşmesi ve onuda progesteron ilaçlarıyla durdura bilirler
8 haftayı geçtikten sonra ve kadın gebeliği korusa yani stres travmadan uzak olma,sağlıklı beslenme,kontrolu ilaç içme ve ağır zehirlenmeden korunma vede enfeksiyon virüsten korunma,artık düşük riski dahada azalır
12 haftada bebenin plazentası oluşunca artık dahada rahan olunur
kızlar belki sizede meraklı olur yazdım bu bilgilerimi

Arkadaşlar iyi günler bikac gündür yazamadım biraz dinlenmek istedim biliyosunuz dondurulacak embriyo kalmaması biraz moralimi bozdu ama bekliyorum suan inşallah hayırlı sonuc alırım.
Merkezden memnun kaldık sabah 9 gbi gittik bizi cok bekletmeden odaya aldılar 12 gibi transferim oldu o süreye kadar bir sürahi su getirdiler içmemi istediler snra seyyar ultrasonla sıkışıklığımı kontrol edip hazır olunca transfere aldılar transferden snra 1 saat hiç kalkmadım snrasında 3 e doğru cıkabileceğimizi söylediler eylem hanım ara ara gelip bizimle sohbet etti. Murat bey gelip bilgi verdi onun dısında da hemşireler gelip ara ara isteklerimizi fln sordu yani merkez iyiydi

Şimdilik bişey hissetmiyorum kızlar bebeklerim bana tutunmuş mudur bilmiyorum sizde belirtiler var mıydı

acaba özel yeri varmı
Zaza bu doktorlar birbirini tanır. İstanbul’da güvendiğin bir doktor ile irtibata geçip Ankara’da doktor önermesini isteyebilir misin? İstanbul’a gelemediğini belirterek. Belki faydası olur

Hafif kasık ağrıları dışında pek birşey hissetmemiştim ben. Herkeste farklı olur ama herzaman söylendiği gibi. Dilerim evlatların seninledir tatlım
Teşekkür ederim canım peki 12. Günden önce belli olur mu sen test gününde mi yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…